Kórejské SPF je výhra! Aké je to od Skin79

16:55

Tento rok som si pri používaní SPF vstúpila do svedomia a začala som ho používať denne bez ohľadu na to, či som trávila vonku viac času alebo nie. Žiaľ, prvý raz v živote som sa stretla s pigmentovými škvrnami a nie raz som si kvôli nim poplakala. Najhoršie to bolo nad hornou perou. Nakoniec sa mi podarilo spolu s pani doktorkou zistiť, že za tým stojí kombinácia liekov. Trochu sa upravila liečba a nové fľaky sa už neobjavili. Bojujem len s tým, aby sa staré pomaly, ale isto odstránili. Pleťové krémy so SPF sú základ, ak chceme pleť ochrániť ako pred fľakmi, tak aj predčasným starnutím a samozrejme, rakovinou. Urobila som si malý prieskum a ako som zistila, kórejské SPF-ká patria k tým najobľúbenejším. A ja som pochopila, prečo je to tak. 


Skin79 Sun Gel Waterproof opaľovací gélový krém na tvár SPF 50+ zloženie

Skin79 Sun Gel Waterproof opaľovací gélový krém na tvár

Skin79 Sun Gel Waterproof sun gel

Skin79 Sun Gel Waterproof opaľovací gélový krém na tvár SPF 50+

Opaľovacia kozmetika najviac fičí v lete, ale najmä na pokožku vystavovanú slnku stále sa pokojne môže používať celoročne. Opaľovacie krémy na tvár teraz míňame doma vo veľkom, učím ich používať aj maminu (bez väčšieho úspechu) a Richarda (trochu väčší úspech). Mám ich doma viac, trávime vonku veľa času a pleť treba chrániť. Tento rok som si kúpila aj Skin79 Sun Gel Waterproof opaľovací gélový krém na tvár SPF 50+ a okamžite som si ho obľúbila. Bol so mnou aj na dovolenke a verím, že ešte sa so mnou do sveta stihne pozrieť.

Keď som ho vybalila z krabičky, hneď mi pripomenul svojím vzhľadom opaľovací fluid od Garnier, ktorý som si veľmi obľúbila. Jednoduchý plastový obal je zakončený zúženým aplikátorom, aby bola aplikácia jednoduchšia. Má štandardných 50 ml, balenie je menšie a ideálne do batohu alebo plážovej tašky. Keď sme poobede išli na prechádzku, hodila som si ho do ruksaku a ani som nevedela, že tam je - najmä,keď som ho ako obvykle nevedela nájsť. 

Vyhovuje mi, že jemne a pekne vonia. Vďaka tomu je aplikácia príjemná a teším sa na ňu. Vôňa nie je umelá ani rušivá, takže sa jej netreba obávať. Konzistencia je gélová, nie je hustá a dobre sa rozotiera. Skin79 Sun Gel Waterproof opaľovací gélový krém sa rýchlo vsiakne bez lepkavého alebo mastného filmu. Môžete ho použiť aj pod make up (kamarátka sa teší, že pre ňu je lepší ako primer) ale rovnako tak len ráno miesto denného krému alebo kedykoľvek počas dňa, keď idete von na slniečko. 

Obľúbila som si ho okamžite. Ráno použijem sérum a očný krém, na ne nanesiem tento krém. Pleť hydratuje, ostáva jemná, pružná a vláčna. Vôbec sa netreba obávať bieleho filmu, nič také nehrozí. Je vodeodolný, takže odoláva poteniu i oteru, ale, samozrejme, nič nie je vodeodolné na 100%, takže ho treba aplikovať opakovane. Pleť chráni pred slnečným žiarením, keď ho používam, nie je ani červená, ani podráždená. Dôležité je reaplikovať ho v určitých intervaloch a piť veľa vody - vtedy to pleť zvláda bez problémov. Neupcháva mi póry a nespôsobuje ani vznik nových nedokonalostí. Nadchol ma a už si vyberám ďalšie kórejské SPF. Naozaj sú božské!

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • nezanecháva biely, mastný ani lepkavý film
  • neupcháva póry
  • vodeodolný
  • výborne chráni pleť pred slnečným žiarením, zároveň ju hydratuje, spevňuje a zanecháva jemnú, pružnú
Mínusy:
  • nenašla som
Tento opaľovací krém nájdete v eshope Notino.


Aké kórejské SPF obľubujete a odporučili by ste mi ho na zmiešanú pleť? :) 


 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe