Hydratačný fluid vyžarujúci energiu :)

12:27

V dnešnom článku vám predstavím veľmi dobrú alternatívu k dennému krému - hydratačný fluid. Patrím k tým ženám, ktoré trápi zmiešaná pleť, a preto nesmiem používať veľmi mastné krémy. Na deň som ich nezvykla používať, ale potom si zistila, aká je dôležitá celodenná hydratácia - a odvtedy používam ľahšie denné krémy alebo séra. Výživnejšie, hustejšie krémy si nechávam na noc a striedam ich s olejmi. Vďaka tomu je pleť ako vymenená, je omnoho krajšia a vyzerá zdravo. Posledné týždne striedam hydratačný fluid a denný krém, lebo som si všimla, že bez nich make up veľmi vysušuje pleť. Vždy ma pri slove fluid napadne fluidum, pamätám si to z nejakého staršieho filmu. Je to predpokladaná neviditeľná látka vyžarujúca energiu, pôvodca niektorých vlastností látok. Znie to tak magicky, však? :) 





O výrobku si môžete prečítať:

     "Textúra a zloženie prípravku je vhodná do rôznych klimatických podmienok. Aktívne zloženie hydratačného fluidu pomáha pleti lepšie zvládať vysoké teploty alebo vysokú vlhkosť, hydratuje pleť a vracia jej stratenú rovnováhu.
Charakteristika :
  • dlhotrvajúca 8-hodinová hydratácia
  • obsahuje ochranné aktívne zložky, ktoré pomáhajú pleti prispôsobiť sa rôznym klimatickým podmienkam
  • jemná, ľahká a nemastná konzistencia, ktorá zanecháva pleť jemnú a dostatočne hydratovanú počas celého dňa
  •  prírodná vôňa so sviežim morským nádychom 
Tip použitia :na dokonale vyčistenú pleť a dekolt ráno použite Metelogic hydratačné podkladové sérum a naneste fluid
ZLOŽENIE (INCI): Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water*, Coconut Alkanes, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Olus Oil, Silica, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Rissoella Verruculosa Extract, Parfum, Xanthan Gum, Potassium Olivoyl Pca, Citric Acid, Maris Aqua, Sodium Benzoate, Gelidium Sesquipedale Extract, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hydroxide *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania"

Výrobky Meteologic majú rozumné balenie. Sú sklené a trochu ťažšie, ale stále je to lepšie a zdravšie ako plastový obal. Obaly sú recyklovateľné. Majú praktickú pumpičku na dávkovanie, ktorá nevŕzga, nepíska, nezasekáva sa. A po prvých použitiach presne viete, koľkokrát a ako silno treba stlačiť, aby ste mali dostatok produktu. Plastový vrchnáčik sa nešraubuje, ale drží dobre a chráni tak pumpičku. Fluid má 30 ml a je v menšej fľaške, ktorá nezaberie veľa miesta. Podobne ako nočný krém a podkladové sérum, aj fluid veľmi príjemne vonia. Je to ľahká, príjemná, sladšia vôňa, ktorá je nevtieravá a nie veľmi výrazná, preto poteší aj tých, ktorí majú radšej neparfumovanú alebo len veľmi jemne parfumovanú kozmetiku. Konzistencia mi veľmi pripomína pleťové mliečko - je redšia, ale výraznejšie sa nerozteká ani nesteká. Ako som už spomenula, používam ho ráno, miesto denného krému. Pleť si vyčistím pleťovým mliečkom a pleťovou vodou a nanesiem fluid. Môže sa podeň použiť aj podkladové sérum, ale zvyčajne sa ponáhľam a nemám naň čas. Pekne hydratuje pleť počas celého dňa, je jemná, chránená pred nepriaznivými klimatickými podmienkami a tiež je chránená pred vysušovaním. Všimla som si, že moje obľúbené penové make upy, ktoré používam už dlhšiu dobu, pleť vysušovali, robili sa mi jemné šupinky a ku koncu dňa vyzerala moja tvár ako z Picassovho obrazu. Odkedy používam fluid alebo krém, nemám tieto problémy, hoci občas sa nájde make up, ktorý ich porazí a vysušil by aj to málo, čo ostáva z  Kaspického mora.

Plusy:
  • praktický obal s pumpičkou
  • príjemná, jemná vôňa
  • ľahká konzistencia
  • poľahky nahradí denný hydratačný krém ( ja som ho párkrát použila aj miesto nočného), pleť po ňom neostáva lepkavá ani mastná, je hydratovaná, jemná a chránená pred vplyvmi počasia, pôsobí sviežo a oddýchnuto
Mínusy:
  • nenašla som
Fluid kúpite na stránke http://www.bior.sk/, odkiaľ ho mám ja a kúpite ho za 19 eur.

Čo používate najradšej? Krém, olej, sérum, fluid? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe