Môj najvoňavejší od Marilou Bio

19:10

Nemám rada jeseň. Už nie raz som spomínala, ako mi prekáža to pochmúrne daždivé počasie, ktoré prináša tiene do duše. Veľmi mi chýbajú slnečné a teplé dni, kedy lúče jemne hladia tvár a všetko je o niečo krajšie. Krajšie, svetlejšie, voňavejšie. Vyháňa všetkých zlých démonov, ktorí ochudobňujú dušu o šťastné momenty. Niekedy však stačí niečo, čo aj v daždivom počasí navodí letnú pohodu a sladký pocit letného potešenia. Telový peeling od Marilou Bio vyčaruje leto kedykoľvek. Aj v zime, aj v daždi :)







O peelingu si môžete prečítať:

     "Telový peeling zbaví pokožku nečistôt a starých buniek a zároveň prevonia kožu letnou vôňou ovocného sadu. Tento unikátny ovocný peeling zabezpečí pokožke jedinečnú hebkosť a jemnosť. Telový peeling stimuluje bunky a prispieva k ich obnove. Jeho ovocná čerstvá štruktúra prináša pokožke energiu a vitalitu. Aplikujte 2x týždenne na vlhkú pokožku a krúživými pohybmi masírujte. Potom opláchnite pomocou čistej vody.
Účinné látky:
  • Prášok zo semienok brusníc
  • Prášok zo semienok marhúľ
  • Aloe vera
99.50% zo všetkých zložiek je prírodných
20.50% zo všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva
Zloženie: Aqua (Water), Glycerin, Caprylyl/Capryl/Glucoside, Silica, Decyl Glucoside, Betaine, Dehydroxanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine , Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Sodium Benzoate, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Powder*, Levulinic Acid, Parfum (Fragrance), Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Sodium Levulinate, Sodium Chloride, Sodium Phytate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. * zložky pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva"

Obaly Marilou Bio sa vyznačujú rozkošnou hravosťou a akousi dievčenskou jemnosťou. Jedná sa o jednoduché biele tuby, ktoré zdobí nejaká drobnôstka, v tomto prípade je to ružová kvetinka, ktorá spolu s veselým písmom vytvára typickú črtu tejto značky - hravo elegantné. Tuba má 100 ml, je vyššia a štíhlejšia, preto nezaberá v poličke veľa miesta. Šraubuje sa, čo neocenia čaptáci ako ja, už niekoľkokrát som hľadala vrchnák vo vani a raz sa zakotúľal za práčku a nevedela som ho odtiaľ dostať von :) Má veľmi zaujímavú konzistenciu. Je to priesvitný gél, ktorý obsahuje akési drobné čiastočky. Musím povedať, že pred prvým použitím som bola veľmi skeptická - ako môže toto peelingovať? Och, ako som si potom v  duchu vynadala za takéto myšlienky. Peeling síce obsahuje veľmi drobné čiastočky,  ale je ich tam oveľa viac, ako to na prvý pohľad vyzerá a vďaka tomu jemne, ale citeľne  a viditeľne obrusuje odumreté bunky. Jeho použitie je veľmi príjemné, lebo táto príjemná masáž sa nielen že postará o krajšiu pokožku, ale pošteklí aj čuchové zmysly. Mala som už niekoľko výrobkov Marilou Bio, ale tento vonia zo všetkých najkrajšie :) Je to nie veľmi sladká, ale krásna ovocná vôňa, ktorá mi pripomína ovocnú minerálku a leto v záhrade. A neviem prečo, ale vždy mi pripomenie bublinky :) Používam ho dva razy týždenne. Pokožka je po jeho použití vyhladená a krásne jemná, vyzerá krajšie, akoby sviežejšie a pomáha aj proti celulitíde.

Plusy:
  • pekné balenie
  • príjemná ovocná vôňa
  • zaujímavá konzistencia
  • peeling obsahuje veľa drobných čiastočiek, ktoré obrusujú pokožku, vyhladzujú ju, zjemňujú, je krajšia a perfektne pripravená na aplikáciu telového krému
Mínusy:
  • podozrivo rýchlo sa mi míňa :)
Peeling kúpite na stránke http://www.biokrasa.sk/, kde stojí 6,90.

Máte svoju letnú vôňu, ktorá vám vyčaruje úsmev na tvári? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe