Bio pena na holenie

17:31

Prišlo leto. Síce trochu skoro, ale prišlo. Čas krátkych sukienok, šortiek a plaviek. Všetky chceme ukázať krásnu pokožku. Bez chĺpkov, jemnú a peknú. Nie každá z nás má ale to šťastie, že zbavovanie chĺpkov je jednoduchý a bezbolestný proces. Ja sa ani nemusím snažiť a pokožka je hneď červená a podráždená, bolí to a nie vždy to vyzerá pekne. Ak mi do toho kde tu zarastie chĺpok, šlak ma ide trafiť. Žiletky si kupujem päťčepielkové (stoja majland, ale sú fakt kvalitné) a používam peny na holenie. Momentálne si užívam výhody peny na holenie od Sante.






O pene na holenie si môžete prečítať:

     "Sante FEMME pena na holenie pre ženy je veľmi jemná a príjemná, jemná konzistenciou. Pena poskytuje 100 % prírodnú ochranu pokožke počas holenia. Prírodné aktívne rastlinné zložky – BIO schizandra a BIO aloe vera upokojujú citlivú pokožku podráždenú holením. Pred použitím pretrepte!

Ingredients (INCI): Aqua, Vitis Vinifera (hrozno) Seed Oil, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol, Camellia Oleifera Seed Oil, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (mandľový olej) Oil, Parfum (esenciálne oleje), Citric Acid, Sodium Levulinate, Dipotassium Glycyrrhizate, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Galactoarabinan, Xanthan Gum, Sodium Anisate, Tocopherol, Helianthus Annuus (slnečnicový olej) Seed Oil, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Limonene

Obsah - 150 ml"

Nemecká značka kozmetiky Sante si ma získala už dávnejšie, najmä prirodzenou vôňou a účinkami jej výrobkov. Už to budú asi aj dva roky, čo som sa intenzívnejšie začala zaujímať o prírodnú kozmetiku a Sante patrila k tým, ktoré som si obzerala a obdivovala medzi prvými. Pena na holenie je v peknom ružovom obale, ktorý už z diaľky kričí, že obsahuje niečo pre dámy. Je na ňom úzka štrbinka, vďaka ktorej vidíte, koľko produktu ešte ostáva. Na dávkovanie slúži praktická pumpička, ktorá sa síce ťažko stláča a občas som s ňou bojovala, ale inak som sa nemusela báť, že sa produkt ľahko dostane von. Vonia krásne. Prírodou. Je podobná, ako u iných Sante výrobkov. Nezameniteľná, neopakovateľná a príjemná. Nestane sa otrepanou a stále ma baví rovnako. Veľmi ma prekvapila konzistencia. Doteraz som mala peny od Baley a od Gilette. Ak ste ich mali, viete. že po nanesení sa vytvorí veľmi bohatá pena, ktorá pokryje celú pokožku a je jej ozaj požehnane. Táto pena je podstatne redšia a po nanesení ju ani nie je veľmi vidno. Jej jemná vôňa sa vznáša okolo a spríjemňuje mi túto moju nie veľmi obľúbenú činnosť. Čo je hlavnou úlohou kvalitnej peny na holenie? V prvom rade upokojuje pokožku. Zabraňuje začervenaniu, pomáha predchádzať podráždeniu, čo môže byť nechceným dôsledkom pri holení. Žiletka sa ľahšie kĺže po pokožke a nezanecháva po sebe boľavú spúšť. Pokožka ostáva po holení jemnejšia, nie je vysušená a skôr sa mi podarí dostať ju do stavu, kedy nevyzerám, že som prebehla cez žihľavu. Nohy si bez peny neholím - považujem ju za dôležitú súčasť môjho kozmetického rituálu a aj vďaka nej sú moje nohy podstatne krajšie a zdravšie vyzerajúce.

Plusy:
  • pekný ružový obal
  • pumpička na dávkovanie
  • príjemná vôňa
  • zaujímavá, redšia konzistencia
  • uľahčuje holenie, upokojuje pokožku, nie je vysušená

Mínusy:
  • nenašla som


Penu kúpite na stránke http://www.idunnashop.sk, kde stojí 5,10.

Máte obľúbenú penu na holenie? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. whaaaat??? :D ja som ani nevdela že Sante ma penu na holenie a ešte aj v celkom dobrej cene! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe