Taká obyčajná maska

18:29

Možno sledujete, čo nové sa objavuje v katalógu Avonu. Mňa v poslednej dobe láka skorej bižutéria a kabelky ako kozmetika, ale občas aj ja podľahnem zvedavosti a niečo si kúpim. Niektoré produkty sprevádza veľa reklamy. V televízii, časopisoch, na internete. Niekedy sa necháme zlákať práve reklamou a potom zisťujeme, že to vlastne za veľa nestálo. Naposledy som tak veľmi preveľmi naletela peknej reklame pri make upe od Rimellu, ktorý pa pár použitiach letel do koša ( a to o mne viete, že mne je veľmi ľúto vyhodiť šokoľvek z kozmetiky, lebo každé premrhané euro ma zamrzí). Opäť ma reklama nalákala na masku, korá sa objavila niekedy v druhej polovici minulého roka v Avone. Nočná nezmývacia maska s kyselionu hyalurónovou znela božsky. Žiaľ, pre mňa len znela. 







O maske si môžete prečítať:

    "Nočná pleťová maska s gélovým zložením s kyselinou hyalurónovou a bambuckým maslom okamžite hĺbkovo hydratuje pleť. Prvé výsledky sú viditeľné už po 10 minútach - pleť vyzerá ako po 8 hodinách spánku.

• okamžite zvyšuje hydratáciu pleti až 3 násobne

• regeneruje pleť

• hĺbkovo hydratuje, redukuje jemné línie a suchú pleť

Účinky: Krémovo-gélové zloženie obsahuje kyselinu hyalurónovú a bambucké maslo. Kyselina hyalurónová je látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v pleti a pomáha udržiavať hladinu jej hydratácie. S vekom hladina kyseliny hyalurónovej v pleti klesá, výsledkom čoho je suchá pleť náchylná na tvorbu vrások. Zloženie s kyselinou hyalurónovou poskytuje pleti hydratáciu, redukuje viditeľnosť vrások a dodáva jej mladistvý a svieži vzhľad. Neobsahuje parabény a je neparfumovaná. Vhodné pre citlivú pleť.
Použitie: Naneste dostatočné množstvo na čistú pleť a dôkladne vmasírujte. Používajte 2 až 3-krát týždenne. * založené na výsledkoch 2-týždňovej spotrebiteľskej štúdie č.13-144, ktorej sa zúčastnilo 159 ľudí"

Cenovo vychádza relatívne dosť - okolo 19 eur, keď prišla do katalógu, bolo to okolo 12 eur a nalákali nás na ešte nižšiu cenu, lebo sa pri nej dal využiť kupón na značnú zľavu. Tak som si teda jednu kúpila. Maska sa nanáša na pleť a má na nej byť celú noc, ale ak sa nemýlim, tento postup som dodržala jeden jediný raz. Nikdy viac. Potom som ju používala už len ako klasickú masku, že jej zbytky som z tváre umyla, lebo inak by ma asi šlak trafil. Nedá sa jej uprieť veľmi pekný, elegantný obal. Sklený, ťažký, ale pekný (nechcela by som, aby mi maska vypadla z ruky rovno na nohu alebo kachličky v kúpeľni). Jej gélová štruktúra je ľahká a vo vnútri si môžete všimnúť malé guličky, ktoré treba vmasírovať spolu s maskou do pleti. Niekedy to šlo, niekedy menej. Každopádne mne tam viac zavadzali akoby som z nich bola nadšená. Jediné, čo na nich bolo fajn, že to celé pekne vyzeralo. Nijako extrémne nevonia, vlastne ju ani veľmi nebolo cítiť. Rovnako nič som cítila aj po nanesení masky - nijaké štípanie, šteklenie, chladenie, začervenanie, skrátka nič. Ani som nevedela, že ju mám na tvári. To mi v podstate vyhovuje, maska sa zžila s pleťou a nemali sme spolu jeden jediný problém. Teda, zatiaľ. Lebo v hrubšej vrstve sa s ňou spať nedalo. Časť sa síce vsiakla do pleti, ale časť lepila, lepil sa vankúš, prilepili sa k nej moje vlasy, no skrátka lepilo sa, čo sa dalo. Takže ak by ste sa ju chystali používať na noc, treba jednoznačne tenkú vrstvu. Aby sa čo najviac vsiakla do pleti a nelepila všetko naokolo. Pleť bola síce ráno jemnejšia, krajšia, bez jedinej linky... ale taká som bola polepená a trochu aj vytočená, že viac by som sa na naše nočné dobrodružstvo nedala a rozhodne ostanem pri nočných krémoch. Odvtedy som masku používala ako každú inú - naniesť, nechať pôsobiť, zotrieť/umyť. Netvrdím, že efekt je taký istý akoby som mala masku na sebe celú noc, ale pleť je hydratovaná, jemná a bez liniek. Je to dosť dobré, ale podobný efekt dosiahnem aj s lacnejšími a väčšími maskami. Napriek tomu je nehodnotím ako sklamanie, som rada, že som si ju kúpila a vyskúšala, lebo opäť to bola nová skúsenosť.
Plusy:
  • pekný obal
  • zaujímavá konzistencia
  • nevonia, ale ani nesmrdí
  • nočná nezmývateľná maska vyzerá ako super nápad
  • pleť hydratuje, osviežuje, zjemňuje, vyhladzuje linky
Mínusy:
  • lepí, zanecháva taký mazľavý pocit, naniesť sa dá len v tenkej vrstve, lebo nevsiakla všetka, polepila vankúš, moje vlasy a mala som z toho taký nie najpríjemnejší pocit
Maska stojí v katalógu bez akcie okolo 19 eur, čo by som za ňu nedala určite.
Holdujete značke Anew v Avone? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Spát s maskou by se mi asi nechtělo. Avon celkově nějak nekupuji a mám od nich jen parfém, který jsem dostala jako dárek.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá to zaujímavo, no spať s ňou by som nechcela - naozaj nijako nezanecháva škvrny ? ja by som a bála :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, škvrny ani nie, skorej to vyzeralo mokro a lepkavo, ale dalo sa to oprať :)

      Odstrániť
  3. Mne nevyhovovali ani krémy Anew, takže určite ani maska a k tomu ešte na noc, fúha. :-) A inak tiež rada dávam prednosť kabelkám a pod. :-)
    Poznáš Zoner? Ak nie, tak viac v mojom novom článku. Si vítaná. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe