Vydrží 7 dní?

16:04

Nový lak na nechty je pre mňa vždy veľká výzva. Najmä, ak je vopred stanovená hranica a ja som zvedavá, či sa to splní :) teraz hovorím o tom, že nové gélové laky od Catrice sľubujú, že vydržia 7 dní bez nadlaku. Samozrejme, je to krásna predstava, najmä preto, že odlakovanie ma veľmi nebaví. Už som mala niekoľko lakov, ktoré sľúbili lepšiu výdrž a musím povedať, že len niekoľkým z nich sa sľub podarilo splniť. Tak sa poďme pozrieť na to, ako sa darilo tomuto laku.







O laku na nechty si môžete prečítať:

    "Vydrží až 7 dní - bez nadlaku! Inovatívne zloženie laku na nechty zaisťuje dokonale lesklý gelový povrch a maximálnu trvanlivosť na nechtoch. Vďaka technológii GLOSS SEAL’RTM, vytvárajú laky veľkolepý vysoko lesklý efekt.  The shock-shield komplex ponúka dokonalé vyváženie pružnosti a stability pre optimálnu odolnosti proti olupovaniu a dlhú životnosť až 7 dní. ICONails gelové laky sú obohatené o Acai olej, ktorý poskytuje rozmaznávajúcu  starostlivosť o prírodné nechty a intenzívne farby - Color & Care v celej svojej kráse! Acai olej je známy pre svoje vyživujúce, hydratačné a regeneračné účinky a podporuje vysoko-lesklý povrch. Exkluzívne balenie je obzvlášť praktické: štíhly, guľatý vrchnák s profesionálnym štetcom umožňuje zvlášť jednoduchú a presnú aplikáciu. Je jednoduché aplikovať tú správnu dávku laku bez šmúh. Pre dokonalú manikúru, aplikujte dve vrstvy vysoko pigmentovanej textúry na nechty, aby ste dosiahli požadovanú intenzitu farieb.
Množstvo: 10,5 ml
Zloženie: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHOSPHORIC ACID, BARIUM SULFATE, CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)."

Kupovala som ho predtým, ako sme išli na jednu svadbu. Okamžite som vedela, ktorý odtieň chcem. Keďže som mala dlhokánske čierne šaty, rozhodla som sa pre tmavočervený (niekedy by som povedala, že až bordový) lak na nechty. Vedela som, že je to farba, ktorú si zamilujem a asi aj rýchlo miniem. Lak je celkom veľký, má až 10,5 ml a nestojí ani 3 eurá. Obal i vrchnáčik sú také hranaté a vyzerá pekne. Zaujalo ma, že najskôr dám dolu vrchnáčik a potom odšraubujem časť so štetcom - vrchnák ide dolu len pootočením. ešte som sa s podobným otváraním nestretla, ale zapáčilo sa mi to. Štetec je skvelý. Široký a pružný. Aplikácia s ním je rýchla, ľahká a presná, len zriedka sa mi stalo,že by som vyšla mimo necht. Presne tak, ako to mám pri lakovaní rada. Lak je vynikajúco pigmentovaný, už v prvej vrstve zafarbí lak sýtou farbou. V dvoch či troch vrstvách dosiahnete brilantnú manikúru, ktorá krásne vyzerá. Nechty sa nádherne lesknú a vyzerajú ako gélové. Lak rýchlo schne, takže už krátko po aplikácii môžem ísť pokojne niečo robiť. Pri prvom lakovaní som si všimla, že sa mi robili akoby miniatúrne bublinky, no napravila som to nadlakom (aj keď ho nie je treba). Pri ďalších lakovaniach už bol tento problém menší a menší. Výdrž ovplyvňuje mnoho vecí, nielen umývanie riadu či seba, ale aj práca v záhradke  a okolo domu. Pri prvom lakovaní mi vydržal 6 dní. Vtedy som zbadala, že konce sú už jemne obité a nie je to až také pekné.Stačilo však len nalakovať končeky a nechty boli zasa rovnako pekné. Pri dovolenke, kedy sme sa kúpali v mori i v bazéne, vydržal asi 5 dní, no uznávam, že tam dostal riadne zabrať. Myslím si, že výdrž 7 dní nie je nadnesená, ale treba rátať s tými 5 dňami, niekedy viac. Som spokojná, už mám aj ružový a časom skúsim aj ďalšie farby, lebo lak je skvelý. 

Plusy:
  • široká ponuka farieb
  • pekný obal
  • široký skvelý štetec
  • sýta farba
  • rýchlo schne
  • krásny lesklý gélový efekt
  • lak dokáže vydržať aj 7 dní, ale obyčajne je to okolo tých 5 - 6 dní
Mínusy:
  • nenašla som
Lak nájdete v drogériách, kde stojí 2,89 eur.


Skúsili ste už tento lak? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Odstín laku je to moc hezký :) na tyto laky od Catrice jsem už slyšela chválu a říkala si, že si nějaký odstín musím pořídit, ale vždycky na něj v drogérii zapomenu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú fantastické, teraz som si kúpila jeden do ružova a tiež krásne farbí :) A vôbec nie sú drahé!

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe