Modro ružová Holika Holika

16:02

Rokmi som sa naučila používať peelingy pravidelne. Mojimi rukami ich prešli desiatky a niektoré z nich sa stali mojimi miláčikmi, ktoré si kupujem pravidelne. Vraciam sa k nim s určitou pravidelnosťou a i keď rada skúšam nové, majú u mňa   stále miesto. Keď som sa začala zaujímať o značku Holika Holika, zistila som, že okrem cukrového peelingu má v ponuke aj peeling proti čiernym bodkám. Tak som si ho vzala. Lebo,ako už asi viete, bola som zvedavá. 







Peeling proti čiernym bodkám Holika Holika sa podobá na Steam Starter, teda ten skvelý zahrievajúci gél proti čiernym bodkám. Jediný rozdiel je, že peeling má milý modrý obal s ružovým vrchnáčikom, kým Steam Starter je sfarbený naopak. Inak majú rovnakú veľkosť aj šikovné balenie s užším koncom. Tuba je z plastu, je ľahšia a dobre sa stláča aj keď je peelingu menej. Vonia veľmi podobne ako predchádzajúce dva výrobky na odstraňovanie čiernych bodiek. Pekná citrusová vôňa nie je umelá a použitie sa aj  vďaka nej stáva príjemným.  Od peelingu očakávam aspoň aký taký obsah peelingových čiastočiek, ale tento je vyslovene gélom, ktorý je čistým. Neobsahuje žiadne peelingové kúsky, nič. Takže skôr by som o ňom povedala, že v názve celkom postačuje masážny gél. Použitie je tiež veľmi podobné ako pri predchádzajúcich kúskoch. Nanesiete ho na vlhkú pokožku a masírujete miesta s výskytom čiernych bodiek. Potom ešte necháte peeling asi 5 minút pôsobiť a zmyjete. Najradšej ho umývam s hubkou, ale úplne postačujú prsty. Posledným je nielen preto, že som ho v takom poradí vyskúšala, ale aj kvôli výsledkom. Mám pocit, že je po ňom najmenej viditeľných výsledkov. Pleť je čistejšia, jemnejšia a krajšia, ale najmenej odstraňuje čierne bodky. Rozhodne môžem odporúčať najmä oil balm a Steam Starter, ktoré sú k pleti šetrné a vynikajúco pomáhajú nielen čistiť a zjemniť póry, ale aj zredukovať množstvo čiernych bodiek. Spolu ale dokážu celkom dosť a striedam ich. Vďaka tomu sa teším omnoho krajšiemu výsledku a oil balm si budem kupovať pravidelne.

Plusy
  • pekný pbal
  • dobrá tuba
  • pekne vonia
  • gélová konzistencia bez peelingových čiastočiek
  • pokožku čistí, zjemňuje póry, dokáže odstrániť pár čiernych bodiek
Mínusy:
  • trochu pomalšie vidno výsledky
Nájdete ho v eshope Notino.

Aký je váš obľúbený a účinný produkt proti čiernym bodkám? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe