Pre dokonalý účes

16:57

Neviem, či poznáte ten pocit, ktorý ma hnevá už viac ako 15 rokov. Mám úplne rovné vlasy, ale túžim po kučeravých. Nádherných, bohatých kučerách ako z filmu kučeravá Sue. Myslím, že ako 13-14 ročné dievča som si zapletala mokré vlasy do vrkočov, aby som mala krásnu hrivu. Potom som objavila čaro rôznych natáčiek, kovových, plastových alebo penových. Časom som ich silu umocnila tužidlami, gélmi, sprejmi. Kozmetika na zlepšenie objemu alebo fixáciu účesu sa stali mojimi vernými spoločními a už si to bez nich neviem predstaviť. Klasické tužidlá som prestala používať, keď som spoznala kúsky ako milé žlté Tigi alebo milý ovocný sprej Tigi. Zase sa mi ale zažiadalo zmeny a tak som siahla po pene. Ale že akej!

Farouk Systems Biosilk Silk Therapy Mousse Medium Hold


Farouk Systems Biosilk Silk Therapy

Farouk Systems Biosilk Silk Therapy Mousse Medium Hold zloženie

Farouk Systems Biosilk Silk Therapy Mousse Medium Hold zloženie

krémová pena na objem

O krémovej pene Farouk Systems Biosilk Silk Therapy Mousse si môžete prečítať:

      "Krémová pěna Farouk Systems Biosilk Silk Therapy Mousse Medium Hold pro objem.
Pěna Farouk Systems Biosilk Silk Therapy Mousse Medium Hold s obsahem koncentrovaného hedvábí a výtažků z roslin dodává vlasům objem a oslnivý lesk. Zároveň vlasy hloubkově hydratuje a vyživuje.
Použití: Aplikujte malé množství do ručníkem vysušených vlasů. Upravte jako obvykle."

Veľká a pekná

Tužidlá bežne dostupných značiek v drogérii ma prestali baviť dávno. Možno po ďalšom sklamaní, možno po ďalších nesplnených sľuboch, možno som len potrebovala niečo zaujímavejšie. Neviem, ale celkom ma prestali lákať. Radšej si pohľadám nejaký nový a nevšedný kúsok, ktorý je možno o kúsok drahší, ale veľmi zaujímavý. Krémová pena je vo veľmi peknom striebornom obale. Nie je ničím zdobený, a predsa je pekný a neprehliadnuteľný. Zaujímavým je aj aplikátor, ktorý je inak tvarovaný a keď som ho išla prvý raz použiť, bolo to horšie ako maturita :) Potom som striekala penu kade tade, než som prišla na to, že to je vlastne celkom jednoduché. Poviem vám ale, že kým som na to prišla, zapotila som sa a aj som chvíľu vrčala. Má 360 gramov, čo je dosť a vydrží tak celom dlho.

Voňavý obláčik
Milo ma prekvapilo niekoľko vecí a musím povedať, že vďaka nim sa stal jedným z mojich najlepších kúskov. V prvom rade má sladkú vôňu. Dokáže tak prevoňať vlasy a voňajú aj na druhý deň. Ak si do nich  nestreknem trochu parfému, ostávajú sladké. Skvelú má konzistenciu. Má bohatú, ale veľmi jemnú, doslova krémovú penu, ktorá je ako malá nadýchaná cukrová vata. Vôbec nezaťaží vlasy a to je pocit, ktorý je na nezaplatenie. Keď ho vtriem do vlasov, vôbec nie sú polepené ani zaťažené a aj na dotyk sú príjemné. 

Krásny učes, ktorý drží
Najdôležitejšie pre mňa je, aby mi účes vydržal minimálne ten deň a aby vlasy neboli na druhý celkom rovné. To pena spĺňa. Keď si ráno zložím natáčky, mám nádherný objem a pekné pružné kučery. Vlasy sú ľahké a nezaťažené, nemám pocit, akoby som použila nejaký stylingový prípravok. Nie sú zlepené ani vysušené. V priebehu dňa kučery trochu poľavia, ale na druhý deň sú stále značné a ani objem nemizne. Keď to zhodnotím, je to skvelý kúsok. Je síce pravda, že používanie sprejov na objem je omnoho jednoduchšie. Rýchlejšie uschnú a pevne držia. Táto pena je však so sprejom porovnateľná. 

Plusy:
  • veľké a pekné balenie
  • krásna sladká vôňa
  • bohatá a jemná pena
  • ľahko sa používa
  • vlasy sú voňavé, nepolepené a celkom ľahké, ako by som ani nič nepoužila
  • pekne fixuje účes, dodáva objem, ktorý vydrží aj na druhý deň
  • nevysuší vlasy, sú pekné
Mínusy:
  • nenašla som
Za približne 8,70 eur ho nájdete v eshope Elnino.

Používate tužidlá alebo preferujete iné stylingové prípravky? :)















You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já se musím přiznat, že tužidla vůbec nepoužívám, ale s tou touhou po vlnitých vlasech ti rozumím. Sama tedy jen kulmuji a žádné přípravky nepoužívám, lak na vlasy jen málokdy. Všechno mi hrozně zatěžovalo a ničilo vlasy víc než samotná tepelná úprava.
    Tahle recenze se mi moc líbí, možná tuhle pěnu nakonec vyzkouším :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám radšej spreje :) sú mi príjemnejšie, pohodlnejšie sa používajú a výsledok je omnoho lepší ako pri tužidle. Ale občas to chce zmenu a toto bola dobrá voľba :)

      Odstrániť
  2. Sama na sebe tužidla nepoužívám, já ani nemohu, ale na své zákaznice ano :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe