Ošetrujúci korektor na nedokonalosti pleti

19:29

Každá z nás asi pozná ten pocit, keď sa občas objaví na tvári akné alebo vyrážka. Najčastejšie je to v tej najnevhodnejšej chvíli, kedy nás čaká niečo dôležité. Schôdzka, rande, slávnostná udalosť. Vtedy sa obyčajne snažíme o čo najrýchlejšie zahojenie toho malého nepriateľa, aby sme vyzerali krásne. Obyčajne som sa spoliehala na silu zinkovej mastičky alebo čajovníkového oleja. Soaphoria priniesla zaujímavú novinku v podobe SOS korektoru na nedokonalosti pleti. Obsahuje oleje, ktoré sa o ňu postarajú a vyliečia ju. Dlho som neváhala a skončil u mňa v kúpeľni. 

soaphoria S.O.S. ošetrujúci olejový korektor na nedokonalosti pleti


S.O.S. ošetrujúci olejový korektor na nedokonalosti pleti zloženie

S.O.S. ošetrujúci olejový korektor na nedokonalosti pleti zloženie

Ošetrujúci korektor obsahuje olej z čiernej  rasce, nechtíka lekárskeho, neem a tamanu olej, ricínový a čajovníkový.  Dokážu hojiť vyrážky, akné i fliačiky. Celá táto voňavá zmes pôsobí antibakteriálne, odstraňuje začervenanie, zmierňuje opuchy a urýchľuje regeneráciu pokožky. Pred použitím sa odporúča vykonať test znášanlivosti, aby ste mali istotu, že pokožka na pleti nezareaguje začervenaním alebo pálením. 

 ošetrujúci olejový korektor na nedokonalosti pleti

Vždy som si myslela, že čím budem staršia, tým bude pleť krajšia. Žiaľ, u mňa sa akné naplno prejavilo až okolo 18-tky a trvalo pár rokov, kým ustúpilo. Aj teraz, po desiatich rokoch, ma dokážu potrápiť zapálené vyrážky a keď ma čakajú moje dni, aj podkožné akné. Nie je to nič príjemné  a stále ma dokáže nemilo prekvapiť. Horšie je, ak mi po ňom ostanú červené fliačiky, ktoré na tvári doslova kričia. Korektor som vyskúšala hneď, ako mi prišiel domov, lebo moja brada vyzerala, že sa do puberty vrátila už asi po miliónty raz. Zmes olejov sa nachádza v priesvitnom sklenom obale s plastovým vrchnáčikom. Objem je 10 ml, čo sa síce môže javiť málo, ale míňa sa pomaly, sotva badať, že ubúda. Samozrejme, závisí to aj od toho, ako často sa používa, ja po ňom siaham pár dní v mesiaci. Každopádne je to ale kúsok, ktorý za mesiac neminiete.

Do jeho vône sa zblázni každý, kto obľubuje bylinkové tóny. Ako jar na záhrade. Viem, že to nie je podstatné, ale je jednoducho božská. Možno o nej povedať, že je pomerne silná a výrazná, ale krásna. Olejový korektor na pokožku nanášate pomocou roll on aplikátora, takže je to celkom jednoduché a dosť rýchle. Aplikuje sa lokálne, na postihnuté miesta. Nikde som sa nedočítala, koľkokrát denne sa môže použiť, takže to nechávam maximálne na dve použitia. Ak som doma, tak aj ráno, ak niekam idem, tak poobede a večer. Pred použitím ho treba pretrepať a je pripravený na boj s vyrážkami.

Na ranke sa môže stať, že zaštípe. Mierne, nič tragické ani bolestivé. Príjemnejšie, ako keď nanášam čistý čajovníkový olej. Pokožka neostáva úplne mastná, lebo sa pomaly, ale isto vsakuje. Pekne sťahuje zápal a opuch. Vyrážka sa zmenšuje a aj keď to nie je zo dňa na deň, je to rýchlejšie. Uľavuje od bolesti a znižuje riziko vzniku fľakov alebo jazvičiek. Samozrejme, nie je to zázrak, kedy ako lusknutím prsta zmizne zo dňa na deň vyrážka. To by som si ho kupovala na litre. Vďaka korektoru ale vyrážky menej bolia, rýchlejšie sa hoja a nemusí po nich ostať žiadna pamiatka. To už za zmienku rozhodne stojí a takýto olejový korektor sa doma určite nestratí.

Plusy:
  • malé balenie šikovné do každej kabelky
  • krásne vonia
  • ľahko sa aplikuje
  • olejový korektor obsahuje samé dobré oleje
  • zjemňuje opuch a začervenanie, urýchľuje hojenie a regeneráciu pokožky, znižuje riziko vzniku fliačikov a jaziev
Mínusy:
  • nenašla som
Za 11,90 eur ho nájdete v eshope Krásná každý den.

Ako bojujete s vyrážkami? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já si dávám na pupínky čistý tea tree a nebo potom nějaký gel od Yves Rocher, taky lokální péče :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čajovník si dávam aj ja, ale toto je jemnejšie a stále účinné :)

      Odstrániť
  2. Ten vypadá dobře. Měla jsem podobný od Cannadermu a byl super.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe