Život je krásny

19:04

Život je taký krásny! No, povedzme si úprimne, nie každý deň je nedeľa. Naopak, prídu aj také, ktoré nás rozplačú, oslabia, zlomia. Ale to všetko k životu patrí. Vzostupy aj pády, radosti aj starosti, šťastie i smola, smiech a slzy. Ráno, keď sa zobudím, sa vždy poďakujem za nový deň. Nie je samozrejmosťou, nevieme, kedy bude posledný. Všetko sa dokáže zmeniť v jedinej sekunde. Neraz si to neuvedomujeme. Nie sme vďační za tých, ktorých milujeme a sú s nami. To by sa malo zmeniť! Oslavujme život, tešme sa z toho, čo mám je dopriate. Neplačme za tým, čo bolo, ale urobme si nové a krajšie spomienky. Nezáleží na tom, čo bolo včera. Podstatné je, čo urobíme dnes. Pridajme si do každého okamihu esenciu šťastia. Žime slobodne podľa svojich predstáv a nebojme sa svetu ukázať, čo v nás naozaj je. Odhaľme svetu krásnu, nespútanú a sebavedomú ženu, ktorá sebaisto kráča za svojím cieľom.

Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme

Myslím, že ak by som nedostala vzorku, asi by som si ju nekúpila. Nie som držgroš, som hrdá na každé euro, ktoré si mojou milovanou prácou zarobím. Ale vo svete, kde sú účty, hypotéky a musím aj jesť, sa snažím šetriť. Občas mi to aj ide :) Keď som ju prvý raz ucítila na svojej pokožke, vedela som, že je len otázka času, kedy bude moja. V decembri sú nielen Vianoce, ale aj moje meniny a mala som ešte jeden dôvod na oslavu - zmenila som svoj pracovný život od základov. Odišla som od toho, čo ma robilo nešťastnou a urobila som krok do úplného neznáma. Poplakala som si len na začiatku. Lebo všetko bolo nové a ťažké. Dnes si hovorím, prečo som tak neurobila skôr. Ušetrila by som slzy, zdravotné problémy a syndróm vyhorenia. Pochopila som, že nie je normálne tváriť sa šťastne, keď vám duša plače a treba meniť to, čo bolí. Na oslavu veľkej zmeny som si kúpila niekoľko miláčikov z wishlistu. Tento je horúci favorit na druhé miesto v mojom svete parfumov. Hneď po Light Blue.

Lancôme La Vie Est Belle zloženie

Lancôme La Vie Est Belle

Hlavu parfumovanej vody La vie est belle tvoria čierne ríbezle a hruška. Tieto šťavnaté tóny ucítite hneď na začiatku. Srdcom vône je jazmín, kosatec, kvet pomarančovníka. Nádherná kvetinová vôňa sa naplno rozvinie po pár minútach. Základom je fazuľa tonka, pačuli, pralinka, vanilka.  Táto kvetinovo ovocná vôňa je veľmi zmyselná a podmanivá a hoci by som podľa jej zloženie nikdy nepovedala, že si ju zamilujem, stal sa presný opak.

Parfumovaná voda Lancôme La Vie Est Belle

Vybrať si možno zo 4 veľkostí - 30, 50, 75 a 100 ml. Parfumovaná voda je v nádhernom sklenom flakóne, ktorý je ozdobený sivou mašľou. V ostrých krištáľových líniách znázorňuje úsmev a je prepracovaním pôvodnej verzie, ktorá pochádza z roku 1949. Rozhodla som sa pre najväčšie balenie, ktoré je veľké, krásne, dlho vydrží, ale nie je vhodné na nosenie v kabelke :) Flakón je ozaj ťažký, a preto pri sebe nosím Travalo plniteľný rozprašovač. Na poličke sa nádherne vyníma ako nejaký klenot. Je v ňom francúzsky šarm a šmrnc a vždy, keď sa naň pozriem, sa usmejem. Je jednoducho nádherný. Druhý úsmev vykúzli v okamihu, ako ucítim tú vôňu. Ak by ste sa ma opýtali, čo cítim, nevedela by som jednotlivé vône definovať. Azda len to, že cítim ovocie a potom kvety. Je správne sladká a čo naozaj milujem, je jej  výdrž. Nielenže vonia celý deň, ale keď otvorím skriňu, ucítim ju z oblečenia. Niekedy aj z vankúša ale deky, ktoré si ňou postriekam len tak pre radosť. Je to vôňa, ktorá je na denné nosenie i špeciálnu príležitosť. Je to vôňa, ktorá z vás spraví femme fatale a otočí sa za vami nejedna hlava. Bežne sa ma pýtajú, aká to je vôňa. Zasa sa usmievam :) Je veľmi výrazná a silná, rozhodne to s ňou  netreba prenať. Myslím, že ve letných mesiacoch ju nechám len tak v poličke, aby som si našla niečo sviežejšie, ale teraz je to parfum miláčik. 

Lancôme má v ponuke aj ďalšie zaujímavé parfémy, na ktoré si brúsim zuby. A dekoratívnu kozmetiku, z nej som unesená. Postupne sa môj wishlist rozširuje a vždy, keď nejakú korunku ušetrím, si jednu vec kúpim. Alebo aj dve :) Nájdete ich v eshope Notino za fajn ceny.


Mali ste už túto vôňu? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Mne teda strasne smrdi. Ale naozaj az tak, ze ked ju na niekom citim, tak sa mi dviha zaludok. Nejaka zlozka mi tam vadi. Horsi je pre mna uz len Lancome Tresor. Je to zaujimave, lebo napr. Light Blue mi voni velmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ja ju zbožňujem ♥ už aj pyžamo mi ňou vonia :)

      Odstrániť
  2. Mám od Lancome jinou vůni, má tvar diamantu. Tahle řada mi přijde hrozně moc silná a těžká, asi by mě z ní bolela brzy hlava. :)
    Woodnote

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú to silné a výrazné vône, mala som od Lancome viacero vzoriek :) Ale ak sa použije s mierou, nikomu neublíži :)

      Odstrániť
  3. Mám a nemôžem sa jej nabažiť. Nádherná vôňa, mám 50ml veľkosť a aj pri každodennom používaní niesom ani v polke :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, zo 100 ml mi chýba len minimum :) Stačia tri štyri streky a vydrží voňať celý deň. Oplatí sa do nej investovať ♥

      Odstrániť
  4. Jéé, tohle je můj jasný favorit!! Můj neej parfém :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa je v top 3 ♥ jeden z najdokonalejších parfémov :)

      Odstrániť
  5. Musím si jí v parfumerii Notino očichat :) Vypadá krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe