Cyprusový pleťový nektár od Ere Perez

19:18

Značka Ere Perez sa k nám na Slovensko dostala pomerne nedávno, ale stihla i získať srdcia mnohých žien. Aj moje. V jej bohatej ponuke nájdete krásnu prírodnú dekoratívku i produkty na starostlivosť. Práve tie druhé ma zaujali o trochu viac a rozhodla som sa im lepšie pozrieť na zúbok. Ere Perez je krásna Mexičanka, ktorá v Austrálii začala predávať svoju kozmetiku. Má rôzne certifikáty a niekoľko jej produktov sú bestellery, ktoré sa predávajú po celom svete. Dnes by som vám rada predstavila cyprusový pleťový nektár, ktorý považujem za naozajstný poklad.


cyprusový pleťový nektár Ere Perez

cyprusový pleťový nektár Ere Perez zloženie

cyprusový pleťový nektár

Ere Perez

Ere Perez Australian Blue Cypress je zmesou samých dobrých vecí a stane sa tak obľúbeným členom vašej kozmetickej poličky. Schované je v bielej papierovej krabičke, na ktorej nájdete zloženie aj spôsob použitia. Nektár sa nachádza v peknej fľaštičke s kvapkátkom, ktoré uľahčuje nanášanie. Sklo je matné a pôsobí veľmi elegantným dojmom. Právom ho  označujem za miss poličky.

Farba tohto zlatistého séra je ako pri olejoch a  nechávam si ho na noc. Môžete ich ale používať podľa svojho gusta – ráno i večer to isté alebo ich budete striedať. Závisí to na tom, čo preferujete. Sérum je doslova nabité antioxidantmi a vitamíny, takže si doprajete len to najlepšie. Zloženie je rastlinného pôvodu a nenájdete v ňom žiadnu chémiu. Vhodné je aj pre vegánov, čo dosvedčujú aj certifikáty Vegan, Cruelty Free, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

Pleťový nektár obsahuje oleje a výťažky austrálskeho cyprusu, kamélie, jazmínu či ryže. Je olejový, ale konzistencia je ľahká a dobre sa vstrebáva. Napriek tomu ho ale nenanášam na suchú pleť, moja zmiešaná vtedy ostáva mastnejšia. Najlepšie sa mi osvedčilo nastriekať ružovú vodu a potom kvapnúť pár kvapiek nektáru. Vtedy sa vynikajúco vsiakne, pleť nie je mastná.

Jeho vôňa je omamná. Vonia nežne a kvetinovo, po dlhom dni je to perfektný relax. V duchu nenáhlivej krásy si tento rituál vychutnávam. Pleť odlíčim, vyčistím a tonizujem kvetovou vodou. Kvapnem  tak 3 - 4 kvapky na tvár a prstami alebo jadeitovým masážnym valčekom vmasírujem do tváre. Môžete ho aplikovať aj na krk a dekolt, na ne nemusíte kupovať zvlášť kozmetiku.


Pokožku nádherne prevonia a tým sa to celé začína. Nektár prispieva k mladistvej, zdravím žiariacej pokožke. Vynikajúco hydratuje, spevňuje a vyhladzuje. Zbaví ju tiež jemných liniek a vrások. Večer ho používam namiesto séra a nepotrebujem ani ďalší krém alebo olej. Je perfektné a navyše, míňa sa veľmi pomaly, takže je to veľmi dobrá investícia. Už čoskoro vám ukážem ďalšie kúsky od Ere Perez, do ktorých som sa zamilovala.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • praktické balenie s aplikátorom
  • krásna vôňa
  • prírodné zloženie vhodné aj pre vegánov
  • ľahká konzistencia, nezanecháva mastný film
  • výborne hydratuje, zjemňuje, spevňuje a omladzuje pleť, je žiarivá, vyhladená a krásna
Mínusy:
  • nenašla som
Za výbornú cenu ho nájdete v  eshope Notino.

Aké sú Vaše skúsenosti s Ere Perez? :)







You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe