Milujem lícenky

19:51

Pred pár rokmi som ich nevedela použiť, dnes mám doma celkom slušnú zbierku a kupujem ďalšie :) Reč je o lícenkách, ktoré som dlho podceňovala. Nezdali sa mi potrebné, až kým som na sebe nevidela, ako dodá lícam zdravý nádych a pleť je svieža. Iste, chvíľku mi trvalo, kým som prišla na to, aká farba mi najviac svedčí, ale napokon som si vybrala. Rovnako som prišla na to, že mi vyhovujú klasické lícenky, nie tekuté alebo krémové. S nimi mi to nejde, ale ktovie, možno časom sa mi podarí prísť na koreň aj im. 

Makeup Revolution Blush paleta líceniek

paleta líceniek

Makeup Revolution Blush paleta líceniek zloženie

Makeup Revolution Blush paleta líceniek Queen Blush

paleta líceniek Queen Blush

Makeup Revolution lícenka

Makeup Revolution Blush paleta líceniek Queen Blush

Makeup Revolution skrátka vie, čo robí. Či už sa jedná o očné tiene, podkladové bázy alebo fixačné spreje, za málo peňazí dostanete veľa muziky. Za pár eur môžete naplniť svoju kozmetickú taštičku peknými kúskami. Makeup Revolution Blush paleta líceniek obsahuje 8 líceniek a neviem povedať, ktorá farbička je najkrajšia.

Lícenky sú v pevnom plastovom obale, ktorý nemá zrkadielko ani štetec či iný aplikátor. Napriek tomu mi vôbec nechýbajú, pretože štetec mám výborný od inej značky a zrkadlo potrebujem veľké v kúpeľni, aby som sa nalíčila podľa svojich predstáv. Jednoduchý obal tiež umožňuje ponúkať paletku za výbornú cenu, takže nemám dôvod sťažovať sa :) 

Farbičky v paletke majú niekoľko výborných vlastností:
  • sú veľmi dobre pigmentované a sýte. Môžete ich vrstviť a dosiahnuť tak jemné i výrazné líčenie, ktoré sa nebude dať prehliadnuť. 
  • sú v rôznych odtieňoch, výrazných i menej, preto nie je problém vybrať si na každú príležitosť. Mám odtieň Queen Blush, ale vybrať si môžete aj iné. Tieto sú trblietavejšie, nie matné a neviem si ich vynachváliť
  • neprášia sa, jednoducho sa aplikujú 
  • paletka je za výbornú cenu
  • nalíčiť sa môžete na každú príležitosť
Pri Makeup Revolution som zvyknutá na kvalitné kúsky, tento nie je výnimka. Nemôžem na paletku povedať krivého slova (okrem zloženia, ale predpokladala som, ak bude) a pokojne by som išla aj do ďalšej paletky. Nájdete ich v rôznych eshopoch, cena sa pohybuje okolo 8 eur :)


Používate lícenky a rozjasňovače? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Vyzerajú úžasne. Ja mám tiež rada produkty tejto značky. Len neviem ako dlho by mi trvalo minúť toľko líceniek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, míňajú sa pomaly, najmä teraz, keď sa pod rúškom nemaľujem :)

      Odstrániť
  2. Ja nie som veľký fanúšik líceniek. Pár ich doma mám, ale nepoužívam ich často. Som veľmi svetlý a studený typ pleti, preto hľadám odtiene, ktoré na mne nebudú až tak kričať a budú čo najprirodzenejšie. Vlastne som ich začala používať preto, lebo som veľmi bledá a ľudia sa ma zakaždým pýtajú, či mi je zle :D tak aspoň si nimi dodám nejakú farbu.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som mala jednu lícenku a nevedela som ju použiť :) Ale potom som nejaké dostala na recenzovanie, preto som sa s nimi musela naučiť robiť a teraz si ich kupujem pravidelne :) V zime som tiež dosť bledá a stretávam sa s podobnou otázkou.

      Odstrániť
  3. Tady jsem si objednávala paletku na makeup. Moc jsem se ni těšila, vzdyt měla nádherné odstíny a koupila jsem ve slevě. Až pokud jsem ne rozbalila balíček… Vsechno bylo rozsypané…, a byla jsem hrozně rozčílená...Ale obrátila jsem se na personál. Kolegyně se mi omluvila, výměna zboží proběhla v pořádku. Moc se mi líbí takový profesionální přístup! Koupím si tady isce něco) MAKEUP doporučuji!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie som sa vždy stretla s úžasným prístupom, takže objednávam rada :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe