Jedinečné vitamínové sérum, ktoré budete zbožňovať

17:00

Vitamíny v kozmetike sú čoraz populárnejšie a vlastne nemôžem povedať, že by ma to prekvapilo. Ich sila je veľká a vplyv na naše zdravie i krásu obrovský. Veľmi často sa skloňuje najmä vitamín C alebo B, v televízii i na internete je veľa reklamy a niektoré produkty za to ani nestoja (vlastná skúsenosť, keď som si celá natešená kúpila produkt ospevovaný v reklame a vykľula sa z toho čistá katastrofa). Dnes by som vám rada predstavila Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti od značky Jumiso, ktoré si ma získalo nielen svojimi vlastnosťami, ale aj účinkami. 


Jumiso Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti zloženie

Jumiso Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti

Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti

Jumiso Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti

V mojej zbierke sa nachádzajú minimálne dve séra, lebo bez tohto beauty kúsku si svoj deň neviem predstaviť. Pleťové sérum používam dva razy denne, ranné je obyčajne ľahšie a hydratačné, večerné môže byť pokojne aj olejové a nadupané samými super ingredienciami. Pokojne môžem ísť spať veľmi neskoro alebo vstávať veľmi skoro, o pleť sa starať musím. Aj vďaka tomu vyzerá stále lepšie a nepotrebuje ani make up. Jumiso Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti jej ku kráse výrazne dopomohlo.

Pleťové sérum Jumiso je balené v peknom výraznom sklenom obale s kvapkadlom na dávkovanie a má 30 ml, čo je tak akurát. Obal je výraznej oranžovej farby a vyzerá letne a sviežo, je to príjemná zmena a závan hravosti v kúpeľni. Obsahuje vitamíny ako A, B, C, D, E a K a tiež 86% extrakt z rakytníka. Kórejská kozmetika vždy vie, čo ponúknuť aj tým najnáročnejším zákazníkom a ani v tomto prípade to nie je inak. Môžete sa tešiť na voňavú jazdu.

Čo sa vône týka, je vynikajúca. Je sladká a svieža zároveň. nepôsobí umelo ani príliš výrazne. Presne tak akurát, aby ste sa na každé použitie tešili. Konzistencia mi vyhovuje, pretože je hustejšia, skôr gélová. Dobre sa vsiakne bez toho, aby pleť ostávala mastná alebo lepkavá. Po krátkej chvíli možno aplikovať nočný alebo denný krém a nevzniknú žiadne žmolky. 

Sérum môžete používať ráno aj večer, no nezabúdajte potom na SPF. Ja som našla výborný denný krém so  SPF od Dulcia Natural (recenzia čoskoro), takže vitamínové séra môžem pokojne používať aj cez deň a pleť bude krásna a chránená. Jedným z prvých účinkov, ktoré som si po zaradení vitamínového séra do beauty rituálu všimla, bola žiarivejšia pleť. Nebola mdlá ani unavená, len viditeľne svieža, žiarivá a zjednotená. Je hydratovaná, sérum blahodarne pôsobí proti tvorbe nových vyrážok a pomaly miznú aj fliačiky po akné. 

Jumiso Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti si ma získalo veľmi rýchlo a musím povedať, že je kvalitným kúskom za prijateľnú cenu. Odporúčam ho všetkými desiatimi, podľa mňa jeho kúpu neoľutujete :)

Plusy: 
  • pekne vyzerá
  • šikovná fľaštička s kvapkadlom
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pleť neostáva mastná ani lepkavá
  • dobre sa vsiakne
  • Jumiso Vitamínové sérum na zjednotenie a rozjasnenie pleti viditeľne rozžiaruje, zjednocuje, zjemňuje a vypína pleť, pôsobí aj proti akné a fliačikom, ktoré po ňom môžu ostať
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Bionatural za necelých 25 eur. 


Používate kozmetiku s vitamínmi? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe