3D očné tiene

14:25


Keď sa v ponuke Essence objavili 3D očné tiene, chcela som ich skúsiť. Nemôžem povedať, že by som ich potrebovala, lebo doma mám desiatky očných tieňov, ale márnivosť bola nakoniec silnejšia a tak som si jedny kúpila. Najskôr som nevedela vybrať odtieň, hnedý som nechcela, lebo tých mám najviac, zelené a modré nepoužívam. Nakoniec voľba padla na čierno strieborný. Krásna kombinácia, s ktorou sa nič nedá pokaziť. Tieniky mám už dlho, novinkou boli takto pred rokom, ale až nedávno som im prišla na chuť. Celé mesiace som používala hnedé, zemité odtiene a teraz zasa radšej siahnem po čiernych a sivých tieňoch.

3D tiene, odtieň 07


Krásny čierno - strieborný tieň

                               


                             
                                


O tieni si môžete prečítať:

     "Nový Essence duo očný tieň s 3D vzhľadom a 3D efektom je tu! 3mm vysoký reliéf dizajnu ponúka jedinečný 3D vzhľad a ultra jemné zloženie vytvára cool štýl s 3D efetkom. Pri aplikácií za vlhka garantuje 3D duo očný tieň ešte viac výraznejší výsledok. Každý jeden z deviatich duo očných tieňov s dokonale zladenými odtieňmi je absolútnou vychytávkou sezóny v trojrozmernom líčení očí!"

Keď som ich začala používať častejšie, veľmi som si ich obľúbila. Na pohľad sú krásne. Obal s vypuklým vrchnáčikom ukrýva vlnky strieborného tieňa a rovnú plochu čierneho tieňa. To je ten 3D efekt, milý nápad, ktorý je veľmi pekne prevedený a pôsobí elegantne. Tiene sú veľmi dobre pigmentované, čierny je čierno čierny, strieborný je, aspoň podľa môjho názoru, ešte lepšie pigmentovaný. Na mokru sú farby ešte výraznejšie, krásne. Oba obsahujú trblietky, ktoré z tieňov veľmi neodpadávajú a hoci sa môže stať, že pri nanášaní skončia aj pod očami, nie je to nič tragické. Pri líčení sa takmer vôbec neprášia, z čoho som bola milo prekvapená. Na vypuklú časť tieňov treba ísť opatrne, trochu som sa bála, či sa nerozpadne, keď do neho párkrát šťuchnem štetcom, ale kopčeky to ustáli a už sa mi pomaly vyrovnávajú. Tiene si vždy nanášam na podkladovú bázu, bez nej si už svoje líčenie neviem predstaviť. Investovala som do dvoch, pomerne drahých kúskov, ale vďaka nim každý tieň vydrží na očiach celý deň. Bez bázy sa po dlhých hodinách (8-9) zlievali, viac sa zlieval čierny ako strieborný. 

Plusy:
  • jednoduchý obal, 3D efekt 
  • tiene majú trblietky, ktoré pri líčení veľmi neopadávajú
  • tiene sa takmer neprášia
  • pekne vyzerajú na sucho, pri používaní na mokro majú intenzívnejšiu farbu
  • výdrž s bázou je celý deň
Mínusy:
  • bez bázy sa mi tiene po celom dni zlievali, čierny o niečo viac ako strieborný ( bol to test výdrže, bez podkladovej bázy ani na krok :))
S tieňmi som spokojná, najmä ak sa pozriem na  pomer kvality a ceny. Za 2,99 kúpite tiene na:
Máte doma niektorý z týchto tieňov? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tady ten černo-stříbrný je skvělý,musí se s ním krásně udělat kouřové líčení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, krásne sa s ním dá nalíčiť :) Veľmi som si ho obľúbila.

      Odstrániť
  2. Vypadají fakt hezky! :)
    http://anett01.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chci je vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe