Balzam na pery zmyselná višňa

13:11

Bielenda nám koncom minulého roka priniesla nové balzamy a masielka na pery. U nás doma sa zo mňa smejú, že mám balzamy na pery všade :) V izbe mám jeden na stole a jeden pri posteli, dva v kabelke, dva v kúpeľni, jeden v kuchyni a niekedy mám balzam aj vo vrecku. Nie je to mánia :) Môj problém je, že v  tom okamihu, ako mám suché pery, mám zlozvyk hrýzť si ich. Snažím sa tomu zabrániť hydratovaním a  tak sa toho zlozvyku pomaly, ale isto zbavujem. Keď som videla novinky Bielendy, vedela som,  že musím skúsiť aj balzam, aj masielko. 


Balenie


Balzamy sú v troch vôňach

Balzam má 10 gramov

Má jemnú, ružovú farbu

O balzame si môžete prečítať:

"- hydratuje ako balzam
- farbí ako lesk
- vonia ako ovocie

GLAM EFEKT
Prírodné elegantné višňové pery v zmyselnom tóne"


V ponuke sú balzamy a maslá s vôňou višne, maliny a broskyne. Broskyňu som brala hneď, váhala som medzi višňou a malinou. Nakoniec vyhrala višňa :) Balzam je dosť veľký, má 10 gramov. Plastová tuba sa uzatvára šraubovaním. Obal je veselý, hravý, ideálny na toto pochmúrne počasie, ktoré farbami veľmi neoplýva (juj, kde sú zelené polia, farebné kvety a modrá obloha?). Veľkým plusom je krásna, naozaj višňová vôňa, ktorá nepôsobí umelo, naopak, je príjemná, nevtieravá. Horšie je to s chuťou balzamu, to už nemá s višňou veľa spoločného, je to také umelé. Balzamu to na kvalite neuberá, iba nemám radosť, keď sa mi náhodou dostane do úst :) Má veľmi peknú, ružovú farbu. V tube vyzerá oveľa tmavšie, po nanesení je veľmi jemná a dodáva perám len ružový nádych. Nič prehnané, len zvýraznenie. To sa mi na ňom páči, ako pekne tie pery dokáže oživiť :) Pery pekne hydratuje a chráni pred vetrom a chladom, nepraskajú ani neštípu. Aplikovala som si ho na pery aj keď som mala pri chrípke opar, upokojil jemnú kožu pier a vďaka nemu boli stále hydratované a nepraskali, čo sa občas pri hojení oparu stane. Koža pier je veľmi citlivá, treba sa o ne starať, pretože boľavé pery sa zakryť nedajú. Dekoratívna kozmetika im neprospeje, naopak, iba zvýrazní, čo chceme zakryť. Preto mám balzamy pri sebe vždy :)

Plusy:
  • väčšie balenie
  • príjemná ovocná vôňa, nie je umelá
  • perám dodá jemný ružový nádych
  • hydratuje, chráni pred mrazom, vetrom
  • cena
Mínusy:
  • chuť. Viem, že to nie je také podstatné, ale nemám rada, ak sa mi balzam/rúž/lesk dostane do úst a vytvorí nepríjemný pocit zo zlej chuti
Balzam som si obľúbila, aj keď nechutí ako višňa :) Aspoň sa môžem skúsiť odnaučiť ochutnávať balzamy. Kúpite ho na stránke http://www.bielenda.sk/, kde stojí 3 eurá.

Používate masielko alebo balzam na pery od Bielendy?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Super cena, možno vyskúšam, ale mám už doma asi tonu balzamov )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež,preto si najbližšie asi balzam kúpim až keď aspoň polovicu miniem :)

      Odstrániť
  2. Tak ten vypadá hezky :) hlavně mě zaujal ten obal :) Zuz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám broskyňový balzam a ten naozaj vonia a chutí ako broskyňa :) budeš robiť recenziu aj na masielko? počkala by som a na základe tvojej recenzie aj objednala - neobjednala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, v priebehu pár týždňov ( hneď ako miniem balzam), budem robiť aj recenziu na broskyňové masielko :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe