Bohaté sibírske biele telové maslo proti celulitíde

14:23

Pred Vianocami som si urobila radosť a dvakrát som objednávala výrobky Natura Siberica. Prezerala som si rôzne výrobky, chcela som skúsiť ničo nové, čo som ešte nemala a do oka mi padlo telové maslo proti celulitíde. Nemusela som dlho váhať, pretože v mesačne miniem zhruba jedno balenie výrobku proti celulitíde. Vo viacerých článkoch som sa dočítala, že ak aj porazíme viditeľné znaky tohto nepríjemného estetického problému, stále by sme mali používať spevňujúce výrobky, aby sa zasa nevrátila. Odkedy som začala cvičiť, všimla som si, že hoci výrobky proti celulitíde uľahčujú boj s ňou, bez cvičenia sú zbytočné. Toto maslo som minula už pred pár dňami, tak som si povedala, že o ňom konečne napíšem pár slov :)

Telové maslo má 200 ml



Ochranná vrstva 

Uzatváranie

O telovom masle si môžete prečítať:

     "Husté biele telové maslo Natura Siberica je vyrobené na báze čistého včelieho vosku a prírodných olejov z ôsmych sibírskych rastlín. 
  • Olej zo sibírskeho cédra a jalovcový olej odstraňujú opuchy a zlepšujú krvný obeh
  • Olej z jedle sibírskej omladzuje a vyhladzuje pokožku, zlepšuje jej elasticitu
  • Olej z rakytníku rešetliakového a olej zo semienok ostružníku morušky podporujú aktívnu regeneráciu pleti a chránia ju pred pôsobením voľných radikálov
  • Olej zo šalvije lesnej intenzívne pokožku vyživuje, olej zo šípok Dahurica ju tonizuje a spevňuje, olej z bieleho sibírskeho ľanu ju vyživuje vitamínom E a ukľudňuje ju

Spôsob použitia: Jemnými krúživými pohybmi naneste na pokožku, sústreďte sa obzvlásť na problémové partie.

Objem 200 ml

Zloženie: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Butter, Glyceryl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Cera Alba*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Parfum, Trimethylcyclohexyl Butylcarbamate, Pinus Sibirica Seed OilWH, Rosa Canina Seed Oil*,Sodium Polyacrylate, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Abies Sibirica Needle ExtractWH, Juniperus SibiricaNeedle ExtractWH, Нippophae Rhamnoides Fruit Oil , Salvia Officinalis Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citral,Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants` organic extracts 
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative"

Myslím si, že písať o výrobku proti celulitíde je najlepšie, keď je minutý, respektíve keď miniem aspoň jedno balenie, lebo vtedy naozaj dokážem posúdiť, či nejaké rozdiely badať alebo nie. Už viackrát sa mi stalo, že skutočné výsledky sa dostavili až po niekoľkých týždňoch, kedy som už mala sto chutí odsúdiť výrobok ako celkom nepoužiteľný. Maslo je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Priznám sa, doteraz som husté telové maslá mala len v kelímku, takže to bola celkom príjemná zmena. Teda, aspoň zo začiatku. Kým bola tuba plnšia, maslo sa vytlačilo ľahko, no čím ho bolo menej, tým ťažšie to šlo. Nakoniec ma to omrzelo a hoci som mala v tube takmer štvrtinu, rozstrihla som ju a maslo si odtiaľ naberala prstom. Potom som ho len so sponkou/spinkou uzavrela, aby neschlo a bolo to ľahšie a rýchlejšie, ako keď som mágala tubu a nevyšlo  z nej skoro nič. Keď som maslo prvý raz ovoňala, ešte v tube, mala som pocit, že takmer nevonia. Z omylu ma vyviedla prvá aplikácia, lebo pri rozotieraní po pokožke nádherne voňalo, sviežo, krásne. Žiadna umelá, hnusná vôňa, ale krásna vôňa prírody. Doslova. Aj preto som mala používanie masla tak rada, prevoňalo pokožku aj vzduch okolo mňa. Je naozaj husté, ale rozotriete ho raz dva a po chvíli ani neviete, že ste ho použili. Pomerne rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný pocit. Našla som veľmi dobrú radu - pred aplikáciou akéhokoľvek výrobky si problematické partie pomasírujte. Sú rôzne masážne valčeky, hlavice, aj niektoré výrobky ich majú, ja som si ich odložila a pravidelne ich používam. Pokožka sa prekrví a výrobok je účinnejší (len moc netlačte, ja som mala po prvej masáži otlačok hlavice na stehne asi týždeň). Po prvým použitiach som videla len jemnejšiu a výborne hydratovanú pokožku, no v priebehu dvoch týždňov bola pokožka oveľa pevnejšia a pružnejšia a celý deň hydratovaná.

Plusy:
  • krásna vôňa
  • hustá konzistencia
  • pomerne rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný pocit
  • pokožka je pri pravidelnom používaní pevnejšia, pružnejšia, hodvábne jemná a hydratovaná
Mínusy:
  • mne prekážal obal. Husté maslo sa mi z tuby ťažšie vytláčalo a keď ho bolo menej ako polovica, šlo to ťažko

Používate radšej telové mlieko alebo maslo? Alebo olej?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. S MASLOM proti celulitíde som sa ešte nestretla, väčšinou oleje, gély, krémy, mlieka... zaujímavé, vôňa by ma asi nalákala a tiež tá konzistencia...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konzistencia bola super! Mám radšej hustejšie maslá ako mlieka. A vôňa, to je niečo úžasné, Natura Siberica má všetko krásne voňavé :)

      Odstrániť
  2. jj, skúšala som nejaké výrobky a musím súhlasiť, vôňa je náádherná...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to skutočne dobre, doteraz som na tento problém mala len telové mlieko. Avšak celkovo kozmetika Natura Siberica je úplne úžasná všetko čo som mala doposiaľ som bola spokojná a aj cely výrobkov sú prijateľné.
    Môj blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým úplne súhlasím, Natura Siberica je vynikajúca prírodná kozmetika za veľmi dobré ceny :) Ešte som od nej nemala nič, s čím by som nebola spokojná a obľúbila si ju celá rodina :)

      Odstrániť
  4. Na toto maslo sa mimoriadne teším, dochádza mi bio bambucké maslo, pre zmenu si idem objednať toto. Asi najviac ma na ňom láka ten prekrvujúci účinok. No teším sa aj na vôňu, konzistenciu a na všetko ostatné. :) Len by som viac uvítala maslo v tégliku. Na ruky najradšej používam maslo alebo olej, ale čo sa týka zvyšku tela, tak mám radšej telové mlieko. No ešte lepšie je na celé telo použiť suchý olej v spreji, keď sa mi nechce alebo nie je čas na dlhšie natieranie, tak s tým olejom je to raz-dva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto maslá som mala, myslím, už tri a určite sa k nemu vrátim zasa :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe