Budeš mi chýbať, masielko

13:03

Niekedy koncom minuloročného leta som si kúpila maslo na nohy od Alverde. Na ministerstve, kde som stážovala, som behala v štekloch, naháňala sa na vlak, aby som sa domov dostala v kresťanskú hodinu a moje nohy trpeli. Zhrubnutá koža na nohách bola jedným z dôsledkov vysokých topánok a tak mi neostávalo nič iné, len sa o svoje nôžky príkladnejšie starať. Maslo som používala týždne a keď prišla škola a ja som si mohla dovoliť nosiť tenisky, zapadlo prachom. Pred nedávnom som ho začala používať zasa, lebo nohy mám v zime strašne suché a keď sa mi takmer minulo, vybrala som sa ho hľadať do DM - ky. V prvej nebolo. Šla som na opačný koniec mesta, nemali ani tam. Mala som zlé tušenie, keď som vchádzala do ďalšej a nemali. Dozvedela som sa, že toto masielko sa dopredáva. Škoda. Ale som si istá, že v ponuke Alverde si nájdem zasa niečo iné :)

Alverde maslo na veľmi suché nohy


Po otvorení

Maslo je naozaj husté

O masielku som toho moc nenašla, len že je vhodné pre diabetikov aj vegánov.
Na tomto masielku som si veľmi obľúbila veľkosť, pre ktorú mu hovorím cestovné balenie :) Má 50 ml, je v plastovom tégliku, ktorý sa šraubuje. Ja si dávam krémy na ruky a nohy k posteli do takého košíčka, ktorý nie je veľmi veľký, a preto som spokojnejšia, keď sú výrobky v ňom menšie, aby nevypadávali, nevytŕčali a podobne. Navyše, tieto obaly mi prídu veľmi praktické, pretože po minutí výrobku sa dajú použiť na kadečo :) Z pohára z cukríkov mám pokladničku, do téglikov odkladám gombíky, korálky, do veľkých téglikov štetce a tak si nemusím kupovať boxy na uskladňovanie  a podobne. Výrobok krásne vonia. Jemne, sladko, ale sviežo a vôbec nie umelo. Preto som si ním niekedy krémovala ruky aj telo - pekne prevonia pokožku, je takým potešením pre čuch. Maslo je veľmi husté, hutné, ale pritom sa ľahko rozotiera, krásne sa kĺže po pokožke a na to, aké je husté, sa veľmi rýchlo vsiakne do pokožky. Nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Výsledky sú viditeľné už po prvých použitiach - pokožka je hydratovaná, aj zhrubnutá koža je omnoho jemnejšia, hladšia na dotyk,v lete nohy príjemne osviežil a ich vzhľad bol celkovo krajší. 

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • nádherná, svieža vôňa
  • husté maslo sa výborne rozotiera
  • hydratuje, zjemňuje chodidlá, bojuje s veľmi suchou kožou
  • cena
Mínusy:
  • žiadne, len ľutujem, že som si nezohnala ďalšie
Ak pôjdete do DM - ky, poobzerajte sa, možno sa Vám ešte podarí zohnať posledné kúsky :) Cena bola 
2,99.

Aký výrobok na chodidlá preferujete?

You Might Also Like

15 Vaše komentáre

  1. Toto masielko milujem, dúfam, že vymyslia nejakú alternatívu s inou vôňou, keď už toto rušia... Je také skvelé chladivé a labky sú po ňom naozaj hladučké... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru veru, je vynikajúce... mohli by priniesť nejaké s vôňou čokolády :)

      Odstrániť
  2. Lucka priamo toto masielko od alverde nepoznam, ja teraz pouzivam nejake pre tehotne zeny (nie som tehotna:) a je vyborne. Tiez si s nim natieram ruky, nohy, alebo aj cele telo. Pouzivam ho na striedacku s pletovym olejom. To moje mi vonia tak trochu kokosovo. Ked ho vypouzivam tak planujem vyskusat dalsie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj to masielko vyzerá krásne, už len pre ten fialkový obal :) Musím sa naň pozrieť a keď sa budem cítiť fit, nabehnem do DM na nákup. Poslali mi aj narodeninovú zľavu, musím ju minúť :)

      Odstrániť
    2. :D si ma pobavila :D urcite nie si tehu? :P

      Odstrániť
    3. No ja určite nie som :D To by bol zázrak :) Lebo ja som večne single :)

      Odstrániť
    4. to patrilo Elenke :D ale ktovie.... :D

      Odstrániť
  3. Jéé to bych zrovna potřebovala :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa vyberiem hľadať, či nemajú nejaké jemu podobné :)

      Odstrániť
  4. U nás DM ko nieje ( chvála bohu, inak by som tam minula toľko čo ani nezarobím ). Ale občas sa doňno dostanem, má krém s ureou od baley a aj ten je vinikajúci

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si dnes podobne kupila :) len ma trosku inu nalepku, ale to iste je tam popisane, tak snad nemusis smutit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som dávno nebola v DM, musím to napraviť a popozerať, čo tam majú :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe