Čierne mydlo na čistú pleť

13:28

Minulý rok pred Vianocami mala Missha super akciu, v zľave mali balíčky kozmetiky. Najskôr som odolávala, ale potom som si pozrela, koľko ušetrím a nakoniec som nakúpila. V sete boli zlupovacia maska, čistiaca maska a mydlo. Masky som párkrát skúsila, ale ešte nie poriadne, za to z mydla mám asi  polovicu minutú. Samu ma to prekvapilo, lebo mydlá na tvár som síce používala, ale len občas, toto používam denne, niekedy aj ráno, aj večer. 

Mydielko vo fólii


K mydlu je sieťka, do ktorej si ho môžete dať

Celý set - 2 masky a mydlo stoja 30 eur

O mydle si môžete prečítať:

     "MISSHA Black Ghassoul Foam Cleansing Bar - špeciálne mydlo na aknetickú pleť


Mydlo s marockým bahnom a prírodným uhlím, účinne odstraňuje nečistoty a zvyšky make upu. Mydlo absorbuje prebytočnú mastnotu, prečisťuje upchaté póry, odstraňuje toxíny, bojuje s akné a pokožku osvieži."



Mydlo som zo setu začala používať ako prvé, pretože masky som vtedy mala nejaké otvorené a až prednedávnom sa dostali na rad :) Toto mydlo  je zvláštne. Celkovo. Balené bolo  v igelite, bez škatuľky. Pre mňa trochu neobvyklé, doteraz každé mydlo malo škatuľku. Spolu s mydlom dostanete aj sieťku. Môžete, ale nemusíte si ho do nej dať, ja som si dala a veľmi sa mi to pozdáva, lebo po každom použití si mydielko spolu so sieťkou zavesím na háčik, zaberie to menej miesta a pekne preschne. Má zvláštnu vôňu. Nemôžem povedať, že by smrdelo, len tak ťažko, zvláštne vonia. Niekedy mi to pripomenie vôňu vzduchu po búrke. Zvykla som si na ňu a vôbec mi neprekáža. Ďalšou zaujímavosťou je čierna pena, ktorá vzniká pri umývaní. Trochu ma prekvapila, ale dočítala som sa, že je to spôsobené uhlím a ílom. Používam  ho na poriadne odlíčenú pleť, začínam ním čistenie pleti. Mydlo mám v sieťke a krúživými pohybmi masírujem celú tvár (vyhnite sa očiam, tam štípe)), kým mi nevznikne bohatá pena. Nechám ju chvíľu pôsobiť (na stránke je 90 sekúnd, ale to ozaj nerátam :)) a potom penu  zmyjem vlažnou vodou (ja si aj zuby umývam v teplej vode). Výsledky ma milo prekvapili : pleť bola omnoho čistejšia, je matná, upokojuje zapálené miesta, pomáha predchádzať tvorbe nových nedokonalostí a dokonca si poradí aj s čiernymi bodkami. Nie všetkými, ale bojuje s nimi viditeľne.

Plusy:
  • k mydlu je pribalená sieťka
  • vonia zvláštne, ale nie nepríjemne
  • vytvára bohatú čiernu penu, ktorá pleť nevysušuje
  • mydlo pleť čistí, upokojuje, osviežuje, poradí si s čiernymi bodkami, odstraňuje prebytočný maz a zabraňuje vzniku ďalších nečistôt.
Mínusy:
  • treba byť len opatrným, lebo štípe v očiach - vlastná nešikovnosť :)
Mydlo kúpite na stránke http://www.missha.sk/, kde stojí 9,28 alebo sa dá kúpiť celý set, kde mydlo a dve masky stoja 30 eur.

Používate na tvár mydlá?

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Ach, Lucka, ja na tvoj blog už nebudem môcť chodiť... Vždy pridáš niečo, čo ma zaujme... Musím si nájsť ešte druhú prácu!!! :D
    To mydlo vyzerá super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi, aj ja už mám sprísnený režim a zákaz nakupovať :) Veru, to mydlo je veľmi zaujímavá vec, dokonca ho radím k tomu najlepšiemu, čo som mala :)

      Odstrániť
  2. Chtěla bych něco takového vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow celkom ma to cierne cudo zaujalo ;-) ja pouzivam Neem prirodne mydielko a zatial som nadmieru spokojna ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to čudo, ale neuveriteľne účinné :) To mydielko by som aj ja chcela skúsiť, len musím minúť zásoby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mydlo, ktore nevysusuje plet je dnes pomaly vzacnost

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podľa popisu a zloženie dokonca hydratuje. Ja niekedy nepoužijem ani krém, nepotrebujem ho.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja tu vonu milujem!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe