Čokoládová pleťová maska

19:32

Myslím, že už som v niektorom príspevku spomínala, že by som veľmi chcela skúsiť čokoládovú pleťovú masku SYX. Mala som ich doma niekoľko, s každou som bola maximálne spokojná. Ale ako na potvoru, vždy, keď som sa vybrala do Marionnaud, čokoládovú lahôdku mali vždy vypredanú. Pred pár dňami sme si s kamarátkou vyrazili na náš tradičný babský výlet, ktorý pozostáva z kávy a Marlenky, kebabu (prípadne inej dobroty, úplne nezdravej, ale to nebíčko v papuľke!) a návštev drogérií, parfumérií a čo sa ešte pritrafí :) V Auparku sme, samozrejme, nemohli vynechať moju milovanú Marionnaud, kde vždy nájdem niečo, čo skrátka musím mať. A okrem dvoch ďalších vecí som si domov konečne doniesla čokoládovú masku!

Mňamky čokoládová maska


Zloženie

O maske si môžete prečítať:

     "SYX vyživujúca čokoládová pleťová maska– obsahuje bambucké maslo a kakao, zanecháva pokožku hĺbkovo hydratovanú a vyživenú."

Úprimne povedané, dávno som nemala takú dobrotu na tvári :) Maska má 10 ml a je na jedno použitie, ale keby som sa veľmi snažila, pokojne by mi vystačila aj na dve použitia. Niekedy mi tak maska zvýši, vtedy len zahnem okraj a zaspinkujem/zasponkujem, aby maska nevyschla. Už obal vyzerá chutne, ale keď otvoríte masku, ovanie vás skutočná vôňa čokolády! Ak kvôli tomu som si ju kúpila, bola som zvedavá, či je naozaj čokoládovo čokoládová :) Je! Je to vôňa čokolády, ako keď varíte puding a pomaly k vám stúpa omamná sladká vôňa a neviete sa dočkať toho, kedy sa do neho pustíte. Aj farba masky je hnedá, ako keby si dávate na pleť roztopenú čokoládu. Je dosť hustá, ako pasta, nerozteká sa. Masku je najlepšie naniesť na suchú a čistú pleť.Odporúča sa mať ju na pleti nie viac ako 20 minút a používať raz do týždňa. Čím dlhšie ju máte na tvári, tým ťažšie ide dole (ja vždy použijem hubku), preto je dobré dodržať ten čas. Na vyrážkach neštípe, k pleti je jemná. Čo uvidíte, keď ju zmyjete? Najskôr čistú pleť. Potom vyhladené linky (nemusí to byť v tomto poradí:)). Pleť je žiarivejšia, celkovo pôsobí zdravšie. 

Plusy:
  • vôňa! úplne čokoládovo čokoládová
  • hustá konzistencia
  • praktické balenie
  • výsledky: čistejšia pleť, vyhladené linky, pleť je hodvábne jemná a krásna
Mínusy:
  • ak ju necháte pridlho na tvári, ide ťažšie dole
Maska splnila moje očakávania a dúfam, že sa mi podarí kúpiť ju zasa. Ešte ma čaká uhorková a granátové jablko, ale to časom :) Masky SYX kúpite v sieti Marionnaud za 2 eurá.

Skúsili ste už nektorú masku SYX? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe