Exfoliačná odličovacia pena s efektom novej kože

18:51

Pri odličovaní skúšam veľmi rada výrobky s rôznou konzistenciou. A tvarom :) Odličovacie obrúsky mám veľmi rada a vždy ich mám po ruke. Hydrofilný odličovací olej je dokonalý, len si ho musím opäť kúpiť. Odličovacie gély sú tiež celkom dobrý vynález, ale akosi som im na chuť neprišla. Odličovacie mliečka som si obľúbila a neraz mi urýchlia odličovaciu procedúru. Micelárne a odličovacie vody si tiež našli svoje miesto na mojej poličke. Keď som prvý raz videla exfoliačnú odličovaciu penu, neváhala som a kúpila som si ju.  A potom zasa. Dnes mám doma tretie balenie, ktoré mám už z polovice minuté. Úplne si ma získal a považujem ho za jeden z najlepších výrobkov, aké som kedy mala.

Obsahuje 3 detoxikačné čaje


Exfoliačná odličovacia pena má 150 ml


O odličovacej pene si môžete prečítať:


     "Jemná pena čistí, obnovuje jas pleti a zjemňuje zrnitosť pleti. Pleť je vyčistená a vyzerá ako nová. Je obohatená o prášok z marhuľových jadier s exfoliačnými účinkami. Vhodná pre zmiešanú a mastnú pleť na každý deň a pre iné typy pleti na príležitostnú aplikáciu. Dokázaný účinok: 89 % žien zaznamenalo pocit novej pokožky. Yves Rocher vybral do tohto odličovacieho prostriedku 3 čaje s detoxikačnými účinkami:
  • biely čaj opätovne okysličuje kožné bunky
  • zelený čaj pôsobí antioxidačne
  • čaj z Madagaskaru stimuluje obranné funkcie kožných buniek.



Zloženie rastlinného pôvodu: výťažok zo zeleného, bieleho čaju a čaju z Madagaskaru, prášok z marhuľových jadier.
Jej tromf: Penová textúra je exfoliačná, ale pritom jemná. Dermatologicky testované.
Použitie: Aplikujte na vlhkú tvár. Jemne masírujte a potom opláchnite vodou. Vyhnite sa kontaktu s očami. Po aplikácii použite ešte pleťovú vodu."

Tento nesporne zaujímavý výrobok si ma získal už len obalom. Je zelený, tak neskutočne jarný!  Zelené lístky mi veľmi pripomínajú nejakú reklamu, už ani neviem, na čo  bola, ale bolo tam semienko, ktoré pomaly rástlo a rástlo, až bol z neho strom. Pena krásne vonia. Tak sviežo, zeleno, nesmierne príjemne. Aj to je jeden z dôvodov, pre ktoré sa vždy teším na aplikáciu. Konzistencia je taká... ako ju popísať? Asi ako našľahané maslo, ľahučká, krémová. Obsahuje jemné peelingové čiastočky, pre ktoré som ho zvykla používaťaj ako peeling. Make up odličuje šetrne a dôkladne. Stačí trocha peny, ktorá síce nijako výrazne nepení, ale vytvorí akoby povlak, ktorý si s make upom hravo poradí. Treba si dať pozor, aby sa nedostal do očí, tak trochu štípe. K pleti je jemná, nedráždi. Rovnako sa osvedčila aj ako peeling. Pri nanášaní jemne masíruje pleť, je to príjemné a voňavé :) Ale najväčší šok príde, keď si penu umyjem z tváre. Pleť je viditeľne čistejšia, dokonca miznú aj niektoré čierne bodky, nie všetky, ale miznú. Je oveľa jasnešia, žiarivejšia, vyzerá oddýchnuto a sviežo. Jemné linky sú vyhladené, pleť je na dotyk hodvábne hladká. Efekt novej kože sľubuje mladšiu, krajšiu, žiarivejšiu pleť. A výsledok je naozaj taký - úžasný.

Plusy:
  • pekné, zelené balenie, mne veľmi evokuje jar :)
  • príjemná, svieža vôňa
  • ľahká, nadýchaná konzistencia s peelingovými čiastočkami
  • dá sa použiť na odličovanie, aj ako peeling
  • pleť odlíči, po jej použití je čistá, hodvábne jemná, jasnejšia, svieža, viditeľne krajšia
Mínusy:
  • treba si dať pozor, aby sa nedostal do očí, štípe v nich
Ja som si ju kupovala z katalógu, ale kúpite ju aj v kamennej predajni. Cena exfoliačnej peny je 8,6.

Čím sa odličujete najradšej? 

You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. micelárkou... ani nie že NAJRADŠEJ, skôr VÝLUČNE :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja, ale väčšinou nové a nové micelárky :D Ale tiež občas neodolám ;)... Odličovanie micelárkami mi ale plne vyhovuje, pri mojej pohodlnosti...

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe