Kávové poblúznenie. Doslova!

15:18

Kávu milujem a svoj deň si bez nej neviem ani predstaviť. Keď som doma alebo v škole, je to životabudič, ktorý mi pomôže zahnať únavu a spríjemní chvíle pohody i pracovného nasadenia. Ak som niekde v kaviarni, je to pôžitok, ktorý si pomaly vychutnávam a rada skúšam nové druhy kávy. Pred Vianocami som narazila na súťaž, ktorú usporiadala Bodhi Herbal Spa kozmetika. Nevyhrala som, ale dostala som možnosť skúsiť nejaký výrobok. A zamilovať sa doň po prvom použití :) Bodhi je prírodná kozmetika tradičných bylinných receptov a zdravých prírodných ingrediencií. Prináša exotiku orientálnych kúpeľov do vášho domova. Bodhi je kúpeľná kozmetika tradičných bylinných receptov a zdravých prírodných ingrediencií. Zmesy vzácnych éterických olejov a čistých rastlinných extraktov obnovia rovnováhu tela a ducha a dodajú  silu a krásu. Silný vplyv aromaterapie je známy už po stáročia. Základom produktov Bodhi sú esenciálne oleje a čisté rastlinné extrakty - najštedrejšie dary prírody. Produkty sú netestované na zvieratách. Produkty Bodhi neobsahujú zložky ako: PEG, cocamide ani umelé farbivá, parabény ani SLS/SLES.

Bodhi Herbal Spa - Telový peeling Trstinový cukor a arabská káva


Zloženie




O peelingu si môžete prečítať:

       "Základ telového peelingu tvoria čisté rastlinné oleje a bambucké maslo, ktoré chráni pokožku pred stratou vlastnej vlhkosti a tak pokožku prirodzene hydratuje. Obsahuje trstinový cukor, ktorý šetrne odstráni odumreté bunky na pokožke, vôňa kávy povzbudí myseľ zatiaľ čo kofeín aktívne pôsobí proti celulitíde. 


INGREDIENTS: Cane Sugar, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Oryza sativa (Rice) Bran Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coffee Fragrance Oil, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Benzyl Alcohol, Vitamin E."


Už pri fotení ma výrobok nadchol, lebo voňal krásne. Preto som ho ešte v ten deň použila a odvtedy je mojím spoločníkom pri minimálne tri razy do týždňa. Obal je naozaj krásny. Dýcha na mňa Orientom a exotikou, niečím vzdialeným a nádherným. Peeling je v platovom tégliku s rozkošným zlatým vrchnákom. Pod vrchnákom sa ukrýva ochranná alobalová vrstva, ale tie ja okamžite strhávam a vyhadzujem, lebo nie raz som sa na tom škaredo porezala. Po otvorení výrobku vás ovanie doslova čarovná kávová vôňa. Predstavte si, že sedíte nad Tiramisu a okolo vás sa šíri lahodná vôňa. Presne tak mi vonia tento peeling. Je to dokonalá vôňa kávy, nič umelé, naopak, až máte sto chutí zistiť, či ten peeling naozaj chutí tak, ako vonia. Peeling sa usádza na dne téglika, na vrchu sú čisté rastlinné oleje. Keď si ho naberáte do rúk, zmiešajú sa, ale stále je dosť riedky, preto si ho naberám veľmi opatrne. Bola by obrovská škoda, keby vyšiel nazmar čo i len kúsok peelingu. K pokožke je veľmi šetrný, nedráždi ju a ani neštípe v rankách (mala som poškriabanú nohu, lebo moja mačka sa rozhodla vyliezť mi na ruky po teplákoch). Pri jemnej masáži sa okolo mňa vznáša oblak kávovej vône, potešenie pre všetky zmysly, zrazu som akási pokojnejšia, šťastnejšia a uvoľnená. Pri zmývaní vidíte, ako olej pôsobí, nezmyjete ho, ale pokožka neostáva mastná. Iba dokonale jemná na dotyk. Je skvelý proti celulitíde, po sprchovaní je pokožka pružnejšia, prejavy celulitídy sú redukované a problematické partie vyzerajú krajšie. 

Plusy:
  • krásne balenie
  • dokonalá kávová vôňa
  • jemný k pokožke
  • výsledky viditeľné okamžite: pokožka je hladká na dotyk, pevnejšia, pružnejšia, prejavy celulitídy sú redukované
Mínusy:
  • na peelingu som žiadne mínusy nenašla, naopak, stal sa mojím najobľúbenejším peelingom ( nahradil remodelačný telový peeling od Pupa Milano)
Na stránke http://www.bodhispa.sk/ nájdete rôzne druhy peelingov. Balenie má  ml a stojí 14,9. Na jedno použitie ho postačí trochu, preto jedno balenie vydrží dosť dlho.

Máte svoj obľúbený telový peeling? :) 

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. ach to musí byť vôňa! zbožňujem kávu a kozmetiku s ňou :) ja si občas zvyknem spraviť domáci píling. Zmiešam kyslú smotanu, med a kávu a premasírujem si celé telo, aj pleť. A nie je potom potrebné natrieť sa krémom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stal sa mojím najobľúbenejším! Je dokonalý ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aaaa, tak už vieme, prečo tak rada zdôrazňuješ občas, že výrobok neštípe v rankách! ;DDD Vyzerá super, mám rada takéto prírodné telové peelingy... Môj favorit je zatiaľ stále tento: http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2013/11/mineral-beauty-system-telovy-peeling-s.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ranka sa ľahko objaví :) Stačí štípnutie hmyzom, citlivá pokožka po holení, deň v záhrade a je to :)

      Odstrániť
  4. ... alebo nejaká tá mačka na nohe... :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe