Objem - áno, zaťažené vlasy - nie!

20:00

Moja maminka rada nakupuje darčeky vo väčšom časovom predstihu. Aby potom nebola v strese. Niekedy sa ale stane, že niečo kúpi, odloží... a zabudne. A potom to daruje na úplne iný sviatok, ako plánovala :) Minulý rok v januári sme tak spolu kúpili v drogérii balenie, ktoré obsahovalo Gliss Kur šampón a balzam. Chcela to dať mojej sestre k májovým narodeninám. Dostala som to ja k decembrovým meninám. Včera som oba výrobky minula, čo ma na jednej strane mrzí, lebo som s nimi bola ozaj spokojná, ale na druhej strane sa teším, že zasa skúsim niečo nové. Šampónov, kondicionérov, balzamov, masiek na vlasy sa u nás minie veľmi veľa. Mamina sa zmýva takmer každý deň, sestra si bráva kozmetiku aj do Brna a ja si musím starostlivo vyberať, čo použijem, aby to zniesol môj atopický ekzém. Neraz sa mi stalo, že som si niečo kúpila a musela to minúť mamina alebo sestra - moja pokožka ten výrobok nezniesla. Raz som za mesiac vystriedala 4 šampóny, pretože ani jeden mi nesadol. Musím si zaklopať, toto sa mi už dlho nestalo.


Šampón a balzam


Šampón má 250 ml

Zloženie šampónu

Balzam má 200 ml 

Zloženie balzamu

O šampóne si môžete prečítať:

      "Viditeľný, dlhotrvajúci objem, väčšia odolnosť vlasov, 0% obsah silikónov: nezaťažuje vlasy
Nová ošetrujúca receptúra s tekutým morským kolagénom dodá Vašim vlasom objem a ošetruje ich bez preťaženia. Na jemné, poškodené vlasy bez objemu."

Gliss Kur máva veľmi pekné obaly, jednoduché a pritom veľmi pekné na pohľad. Tieto si ma získali hneď, lebo fialová farba patrí k mojim najobľúbenejším (hneď po čiernej). Šampón krásne vonia! Je to taká krásna, hravá kvetinová vôňa, ktorá prevonia vlasy a aj na druhý deň ju je pri česaní cítiť. Bola som milo prekvapená tým, ako veľmi pení. Z trochy šampóna  a vody je pena skoro ako tá do kúpeľa :) Bohatá, biela, taká, akú som ako malé decko rada naháňali vo vani a hrala som sa, že sú to šaty z cukrovej vaty. Je redší, taký klasický šampónový. Na jedno použitie ho stačí málo. Trošku mi na ňom vadilo, že keď vlasy uschli, mala som suchšiu pokožku. Nebolo to zlé, ale po dvoch - troch dňoch som sa musela zmyť opäť, lebo pokožka hlavy bola celkom suchá. Už pri schnutí vlasov som videla väčší objem, ale po učesaní a upravení vlasov do požadovaného účesu bolo vidno, že vlasy majú naozaj výraznejší objem.Vlasy sa nemastia, takže naozaj som bola spokojná.

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • dobre pení
  • dodáva výraznejší objem, vlasy sa mi po ňom nemastili
Mínusy:
  • trochu mi vysušoval pokožku, za čo sa mi atopický ekzém odvďačil nepríjemným svrbením
O balzame si môžete prečítať:


  • Dokonalé rozčesávanie
  • 0% obsah silikónov: nezaťažuje vlasy

Postup: Jemne vmasírujte do vlhkých vlasov po každom umytí. Dôkladne opláchnite.

Balzam je o niečo menší ako šampón, má 200 ml, kým šampón 250 ml. Šampónu si zvyknem dávať viac, preto mi vydržali rovnakú dobu a mohla som ich tak používať spolu, aby sa navzájom dopĺňali. Vôňa sa trošku ponáša na tú šampónovú, je jemnejšia  a ešte menej nápadná. Má krémovejšiu konzistenciu, ľahko sa vtiera do vlasov. Nanášala som si ho po zmytí od korienkov ku končekom. Vlasy nemastil ani nezaťažil. Pár minút po nanesení som ho zmyla a vlasy ostali jemné, krásne sa leskli, ľahko sa rozčesávali. Niekedy sa mi stane, že po natáčaní vlasov, fénovaní či robení viacerých vrkôčikov mám vlasy dolámané, suché a lámu sa. Balzam ich dal pekne do laty a ostali hladké a pripravené na ďalšie účesy. Spolu so šampónom dodali vlasom krásny objem, ktorý pretrval 2-3 dni.

Plusy:

  • pekný obal
  • jemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • vlasy sa po ňom nemastia, ľahko sa rozčesávajú, pekne sa lesknú, sú jemné na dotyk, majú viditeľne väčší objem
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam aj šampón kúpite v drogériách, cena sa pohybuje okolo 3,3.

Máte nejaký trik pre krásny objem vlasov? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Do šamponu bych asi nešla, ale balzám bych moc ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby to nebol darček, asi by som ho ani neskúsila. Ale som rada, že som ich skúsila :) Balzam by som si kúpila zasa.

      Odstrániť
  2. Gliss kur mám ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne veľmi sadol, používam ho už od dlhšieho času, nemienim ho meniť. Pravidelne používam šampón a aj kondicionér. Rozmýšľam aj nad maskou. Myslím, že je to fakt dobrá značka. Na trhu je tiež veľa druhov. J používam na farbené vlasy, fakt super. Odporúčam ho!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zloženie je na pováženie, ale kvalita je dosť vysoká.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe