Peelingová maska od Alverde

11:34

V tomto príspevku vám predstavím pleťovú masku od Alverde, pri ktorej úplne platí - za málo peňazí veľa muziky. Kupovala som ju minulý rok, bolo to niekedy na jeseň, keď som si kúpila aj sérum na nečistú pleť (prečítať si o ňom môžete TU). Pleťové masky používam pravidelne od strednej školy, kedy neraz priniesli úľavu mojej problematickej pleti, stiahli zápal a pekne ju vyčistili. Mamina ani moja sestra ich nepoužívali takmer nikdy, ale keď videla, aká som s výsledkami spokojná, nejak si na ne zvykli aj oni dve :) A aj preto som včera vyhadzovala už len prázdny obal. Rozhodne sa pri ďalšej návšteve DM-ky poobzerám, či nemajú aj inú masku (a určite to bude čoskoro, lebo som si našla v schránke narodeninovú zľavu na celý nákup), pretože táto bola vynikajúca :)

Maska má 50 ml



Označenie kozmetiky vhodnej aj pre vegánov


O maske si môžete prečítať:

     "Prírodná kozmetika. Proti vyrážkam a uhrom. Maska s peelingovým bahnom redukuje a predchádza nečistotám ako aj podráždeniu pleti. Návod na použitie: Masku nanášajte viackrát týždenne a nechajte pôsobiť cca 10 minút. Vynechajte okolie očí. Odstraňujte teplou vodou a ľahko masírujte tampónom. Neobsahuje syntetické vonné, farbiace, konzervačné látky ako aj živočíšne látky. Zložky pochádzajú prednostne z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov."

Masku som odskúšala hneď, ako som si ju priniesla domov a potom som sa k nej ani poriadne nedostala, lebo mamina a sestra si ju obľúbili presne tak ako aj ja :) Je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Tuba je mäkkšia, preto z nej ide maska von ľahko, aj keď jej bolo menej ako polovica, nemusela som obal výrazne tlačiť a keď bolo masky úplne naspodku, len som obal rozstrihla a zbytky dostala von. Navnivoč tak nevyšlo nič. Táto béžová maska má veľmi príjemnú, sviežu vôňu, veľmi som si ju obľúbila a vždy mi bolo ľúto, že po aplikácii ju už nie je cítiť :) Obsahuje veľmi jemné, peelingové zrniečka, ktoré pri rozotieraní masky cítiť, k pleti sú veľmi jemné a šetrné. Konzistencia je veľmi dobrá, hustejšia, maska sa nerozteká. Najlepšie je aplikovať ju na suchú a vyčistenú pleť. Masku som si nanášala väčšinou večer a nechala ju pôsobiť podľa pokynov 10 minút. Na vyrážkach neštípala, skôr som mala pocit, že pleť upokojila. Čím dlhšie je maska na pleti tým ťažšie ide dolu, preto som sa snažila čas dodržať. Zmývala som ju vlažnou vodou a hubkou, jemnými krúživými pohybmi som odstraňovala masku. Výsledok bol viac ako uspokojivý, čierne bodky boli redukované, pleť bola čistejšia a žiarivá, jemná na dotyk. 

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • peelingové čiastočky sú jemné, šetrné k pleti
  • čierne bodky sú redukované, pleť je čistá, jemná na dotyk
  • cena
Mínusy:
  • nie je rozumné nechávať masku dlhšie na pleti, potom ide ťažšie dole :)
Masku som kúpila v DM-drogérii, presné cenu si nepamätám, ale bolo to okolo 3 eur.

Aké máte skúsenosti s kozmetikou Alverde? :)


You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. No vyzerá dobre, asi ju skúsim :) Od alverde mám strašne rada mini telové masielka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masielka sú super, to melónovo medové si šetrím, lebo je to lahôdka :)

      Odstrániť
  2. Najradšej mám sprcháče... grepový, ten úplne žeriem :)... A maslá mám tiež rada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si zatiaľ len pleťovú kozmetiku kúpila, ale postupne nakupujem ďalej :)

      Odstrániť
  3. ja mám presne z tejto rady umývací krem proti vyrážkam a uhrom :) a celkom v pohode zatiaľ no ;) Určite vyskúšam aj toto ..vdaka za tip ;)

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto maska je super :) Pomaly by som chcela skúsiť viac výrobkov :)

      Odstrániť
  4. Túto asi vyskúšam :)), Alverde je super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pročítám si různé recenze,protože jsem ještě značku Alverde nikdy nezkoušela,ani nevím proč,asi mě to k ní něják netáhlo :) :D,ale chci vyzkoušet něco z této řady a tato maska vypadá skvěle! Díky za tip,asi se po ní v Dmku mrknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že Alverde má buď super výrobok, alebo prepadák :) Aspoň ja mám také skúsenosti. Ale oplatí sa skúsiť :)

      Odstrániť
  6. Ja som tiež ešte nemala žiadne výrobky z tejto značky, ale tak ako píšete, asi sa oplatí vyskúšať:) Obvzlášť mám rada peelingy a masky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alverde je veľmi kvalitná značka za prijateľnú cenu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe