Ružový krém z ružového domčeka :)

11:54

Včera mi prišla domov krásna darčeková kazeta. V súťaži som vyhrala poukážku na nákup a povedala som si, že ju využijem. Obdivovala som toľko výrobkov! Ale moja peňaženka neprejavila toľko nadšenia ako ja a nakoniec voľba padla na soľ a darčekovú kazetu :)

Čo sa v kazete ukrýva?






V kazete nájdete 5 výrobkov:
  1. vyživujúce tonikum na tvár
  2. denný pleťový krém
  3. šampón
  4. krémové mydlo
  5. krém na ruky
  6. + malá pozornosť - vzorka :)
Práve krém na ruky som si kúpila, keď som prvý raz objednávala zo stránky http://www.rosedream.sk/ a teraz Vám o ňom porozprávam :)



Škatuľka je krásna

Zloženie

Krém má 50 ml

Ochranná vrstva 

O kréme si môžete prečítať:

      "Má vyrovnávací,zmäkčovací a regeneračný účinok. Chráni pokožku pred nepriaznivými atmosferickými vplyvmi. Každodenné používanie vracia pokožke jej elascititu. Aktívne zložky: prírodná ružová voda, ružový olej, silikónový olej, vitamím F."

Krém je v plastovej tube, ktorá má výbornú vlastnosť - aj keď je krému menej a menej, vracia sa do pôvodného tvaru bez toho, aby sa lámala. Jednak to stále vyzerá pekne a jednak sa krém ľahšie dostáva von. Na obale je ružička, jednoduché, ale krásne :) Rovnako ako aj krabička. Keď krém otvoríte, zbadáte ochrannú vrstvu v podobe alobalového krúžku. Po jeho odstránení vás ovanie prekrásna vôňa ruží. Pripomína mi našu záhradu :) Keď ruže )ktoré moja maminka starostlivo zasadila a neraz sa im aj prihovára, aby boli krajšie) zakvitnú, každý deň chodím okolo nich a ovoniavam ich. Ten pocit, keď zaborím tvár do rozkvitnutých ruží ožíva, keď ovoniam tento krém. Nie je to žiadna umelá vôňa, naopak, krásna, prirodzená a svieža. Neraz, keď si večer nakrémujem ruky, cítim vôňu pri každom pohybe, ruky sú prevoňané :) Krém je dosť hustý, ale ľahký, nemastný. Rýchlo sa vsiakne do  pokožky a nezanecháva mastný ani lepkavý pocit. Ruky výborne hydratuje a upokojuje, ak sú popraskané alebo boľavé z chladného a veterného počasia, sú hladké (žiadna popraskaná koža) a krásne voňavé. Pochvaľuje si ho aj moja sestra s chladovou alergiou, koža jej nepraská a krém chráni pred vplyvmi počasia.

Plusy:
  • krásna krabička aj obal
  • príjemná vôňa, nie je umelá, veľmi prirodzená
  • krém je ľahký, nemastný
  • rýchlo sa vsiakne, pokožku nezanecháva mastnú ani lepkavú, hydratuje ju a chráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia
Mínusy:
  • škoda tých parabénov v zložení
Kazetu ako aj krém kúpite na stránke http://www.rosedream.sk. Kazeta 5 výrobkov stojí 17,90, krém stojí 2,2.

Máte radi výrobky s vôňou ruže? Alebo preferujete neparfumovanú kozmetiku? :)




You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. Lucka verím, že krém je skvelý, ale ja nemám veľmi rada ružovú vôňu v kozmetike. Teraz sa o tom utvrdzujem každý deň, keď používam krém od lavery s ružovým olejom. Ulakomila som sa naň lebo som mala zľavový kupón :)) No nekúpiš to keď je to také lacné :D Krém je výborný, ale tá ružová vôňa mi jednoducho nesedí. Pritom vôňu ruží zbožňujem. Ale jednoducho kozmetika z ruží nie je moja šálka kávy.
    modrá púpava

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto nie je prvý raz, čo mi niekto povedal, že má rád vôňu niečoho, napríklad ruží, ale vôňa v kozmetike mu prekáža :) Aj mne sa stalo, že niečo tam voňalo, že mi to prekážalo. Ale túto ružovú vôňu mám strašne rada :)

      Odstrániť
  2. Sada vypadá strašně krásně! Možná, že ji pořídím mé mamce na narozeniny, jelikož ona takové věci hrozně ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je to super nápad na darček :)

      Odstrániť
    2. ja som mamke objednala velmi sa potesila a pochvaluje doteraz, ze velmi originalne a furt to vonalo v celej kupelni, krasna vona:)

      Odstrániť
    3. To áno, vôňa aj dizajn sú krááásne :)

      Odstrániť
  3. ale chutne balenie, velmi pekne, take jemnucke, ja neviem ja mam to telove maslo, ze ja mam :D Stanko mi ho mina, a celkom pekne vonia ta ruza, asi zalezi aka prenikava je vona ruze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj to zaváži, lebo niekto prenikavú vôňu nemá rád :) Stanko má super vkus :)

      Odstrániť
    2. to on by sa kremoval od rana do vecera :D aj v nemocnici sme vtedy 5dni vydrzali len vdaka kremom :D

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe