Úspešný boj s celulitídou :)

13:22

Poraziť celulitídu nie je jednoduché, ale dá sa to. Sama som sa o tom presvedčila. Keď sa u mňa objavili jej príznaky, mala som okolo 18-tky. Vtedy som to neriešila, dnes sa za to hreším, lebo keby s riešením začnem skôr, šlo by to omnoho ľahšie. Nevadí, učíme sa na vlastných chybách :) Zhruba pred mesiacom som na blogu Modrá púpava našla super cviky, sumo drepy. Mám veľké problémy s kolenami, nesmiem behať, skákať, bicyklovať a ak chcem normálne chodiť, nesmiem ich zaťažovať, ale zaradila som ich do svojho cvičenia. Po mesiaci mám krájšie, pevné nohy, v cvikoch pokračujem a k zdravej a krásnej pevnej pokožke si dopomáham aj kozmetikou. Minulý rok pred letom som si kúpila telový odvodňujúci krém od Lady Stella. Bol super, ale nejako som ho zamenila za telové oleje a potom za iné krémy. Opätovne som sa k nemu vrátila a zasa si uvedomujem, aký je to fajn výrobok.


Tuk spaľujúci krém má 500 ml




Krém je hustý

O kréme si môžete prečítať:

     "Lady Stella Tuk spaľujúci krém-gél 500 ml
Vďaka vysokej koncentrácii prírodných komponentov gél zvyšuje látkovú výmenu buniek, odtok lymfy a škodlivývh látok z tela.Na problematických miestach ako sú brucho, stehná, boky, zadok znižuje uloženie tuku a zjemňuje celulitídu, pokožke sa navráti pevnosť a pružnosť. Pri pravidelnom používaní sú výsledky videteľné v centimetroch.
Návod na použitie: Na pokožke spravte peeling, vmasírujte krém gél do pokožky a ošetrené partie zabandážujte do fólie. Prípravok je vhodný aj na vpravenie ultrazvukom alebo žehličkou. Nesmie sa používať na tvár a na okolie očí."

Balenie má 500 ml. Je to väčší téglik, ktorý sa uzatvára šraubovaním. Sprvu ma jedovalo, že je taký veľký, lebo mi zabral veľa miesta, ale potom som si uvedomila, že vďaka rovnému vrchnáku si naň môžem uložiť aj niečo iné a bola som spokojná. Obal sa dá po minutí krému zúžitkovať, ocino si tam ukladá veľké klince. Mám doma ešte jedno, neotvorené balenie, to bude potom moje a budem si do neho ukladať nejaké drobnosti :) Zriedka si kupujem krabičky alebo podobné úložné boxy, rada si ich vyrobím sama, stačí starý obal, akrylová farba, nejaké ozdoby a dekorácia je na svete :) Už som ich tak urobila desiatky, mnohé som rozdala. Krém má zvláštnu vôňu, ktorá ma vôbec nenadchla. Keď bolo teplo, prekážala mi ešte viac, teraz v zime ju nejako nevnímam. Nevonia mi to. Konzistencia je hustejšia, krémová, ľahká, nie je mastný. Na jedno použitie stačí en trocha krému, ktorý sa poľahky rozotrie a pomerne rýchlo sa vsiakne do pokožky bez toho, aby zanechal mastný alebo lepkavý pocit. Podobne sa môže používať aj na zábaly, na problematické partie stačí naniesť trochu krému, oblepiť sa fóliou (ozaj ma nenapadlo lepšie slovo:)) a ostať v teple okolo 30 minút. Potom sa zvyšky krému vmasírujú do pokožky. Zábal zintenzívni účinky krému. Pri pravidelnom používaní je krásne vidieť zmeny, aké sa dejú. Pokožka je najprv krásne hydratovaná, potom je pevnejšia a pružnejšia, celulitída pomaly mizne. Ja používam krémy niekedy pred cvičením, niekedy po cvičení, slúžia len ako doplnok, neverím, že bez pohybu a cvičenia by účinkovali tak dobre. Sú len doplnkom, ktorý zosilní účinky cvičenia a dopomôže ku krajšej, zdravšej pokožke :)

Plusy:
  • veľké balenie, obal sa dá potom zúžitkovať na odkladanie drobností
  • dobrá konzistencia
  • krém je ľahký, pokožku nezanecháva mastnú ani lepkavú, pomerne rýchlo sa do nej vpije
  • pri pravidelnom používaní je pokožka pevnejšia, hladšia, bez príznakov celulitídy
Mínusy:
  • krém mi nevonia. Ale to nič nemení na tom, ako šetrne sa stará o pokožku
Krém naozaj dokáže dopomôcť ku krásnej a zdravej pokožke. Treba si ale pamätať: žiaden krém neurobí zázraky. Je len pomôcka popri cvičení a zdravej životospráve :)
Kúpite ho na http://www.perlacosmetic.sk/, kde 500 ml krému stojí 7,19.

Ktorý výrobok proti celulitíde sa u vás najviac osvedčil?


You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Určite ho odporúčam :) Odkedy športujem a pravidelne používam spevňujúce výrobky, som maximálne spokojná :)

      Odstrániť
  2. Lucka ani nevies aku mam radost, ze som ti trochu pomohla tym clankom o sumo drepoch. Ked pises ze nemozes behat, skakat, bicyklovat ani si neviem predstavit aky druh aktivneho pohybu vobec mozes robit. Verim, ze pri takomto obmedzeni je to velmi narocne. Co sa tyka produktov na celulitidu ja som taky skeptik :DD Ale mne sa to lahko hovori ked som pribrala pocas oboch mojich tehotenstiev viac ako 20kg ani vtedy som celulitidu nemala. Takze neviem posudit co na nu vazne funguje. Podla mna celulitidu treba riesit komplexne tak ako to robis ty, pravidelny pohyb a zmena zivotospravy a ako podpora spevnujuci gel. Gelik by urcite bez tych vyssie spomentych veci nefungoval ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne toho sa držím, bez športu, zdravšej stravy a bezbublinkovej vody by neúčinkovali. Veľa žien si myslí, že stačí sa natrieť krémom a zmizne to. Nie, ale keď sa spojí krém a cvičenia, funguje :) Keď mám dobré dni, veľa chodím, turistiky som sa nevzdala, len si musím kolená šetriť. Šport nepestujem žiaden, ale na internete som si našla cviky, ktoré mi kolená nezaťažujú a fungujú :) A pár sumodrepov denne mi zle nerobí, čo sa teším, lebo tie sú super! Nikdy sa mi nepodarilo modelovať stehná a zadok tak,ako teraz.

      Odstrániť
    2. Si dobry priklad toho, ze ked sa chce tak to ide ;) Este ma napadlo ci nahodou nerobis nord walking. Ten by bol v tvojom pripade celkom dobry. Pretoze chodza s palickami odlahcuje klby. Ale mozno ich aj pouzivas a ja len zbytocne poucujem :)

      Odstrániť
    3. Snažím sa na sebe pracovať, aby som bola sama so sebou spokojná, lebo to je kľúč ku šťastiu :) Mať rád sám seba a vážiť si sám seba. Priznám sa, túto chôdzu som ešte neskúšala, ale mohla by som. Môj jediný problém sú kolená, už od základnej školy, kedy som rýchlo vyrástla a moje chrupavky tomu tempu nestačili. Ďakujem za tip, možno skúsim :)

      Odstrániť
  3. Tak tohle potřebuji! Poslední dobou se na mě celulitida strašně objevuje a vůbec to nevypadá pěkně:/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veru, vyzerá to hrozne. Mňa to štvalo, preto som začala cvičiť, pridala som krémy a teraz som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe