Višňová lahôdka

19:20

Balzamy na pery sú jedným z mojich najobľúbenejších a najviac používaných výrobkov. Miniem ich veľmi veľa, lebo pery mám skoro stále suché, bez ohľadu na ročné obdobie. Kdesi som čítala, že mám vypiť veľa vody, že to pomôže. Hm, nepomohlo. Preto mám balzam po ruke stále, používam aj peeling na pery ( peelingovú tyčinku), ktorý zbaví pery suchých šupiniek a po použití balzamu sú ako vymenené. Cez deň používam balzamy, ktoré sa vysúvajú, prípadne vytláčajú z tubičky, na noc si vyčleňujem balzamy z téglika. Niekto tvrdí, že je to nehygienické, keď tam človek strčí prst, ale ja som nikdy nijaký problém nemala, že by sa výrobok znehodnotil. Ani krém na tvár si predsa nenanášame na tvár v rukaviciach, ale len s umytými rukami :) Dnes vám predstavím lahôdku z radov Boemi kozmetiky, ktorý je nielen krásne balený, ale aj výborný pomocník, aby boli pery krásne.

Balzam na pery višňa


Krásne, kovové balenie

Hustý balzam


O balzame si môžete prečítať:

     "Ošetrujúci višňový balzam na pery s bambuckým maslom a jojobovým a kokosovým olejom."

Balzam zaujme na prvý pohľad. V roztomilom, kovovom obale pôsobí elegantne, jednoducho, krásne. Má 15 ml, čo je dosť veľký objem, ale pritom nie je veľký a super sa vmestí do kabelky, do kozmetickej taštičky či na poličku. Už viackrát som premýšľala nad tým, že obal si potom nechám, vrchnák výborne drží a dobre by sa mi v ňom skladovali malé korálky alebo flitre. Vôňa je úžasná. Višňová, nie umelá, ale prirodzená, nevtieravá, pripomína leto a varenie višňového džemu, kedy sa vzduchom šíri lahodná, ovocná vôňa :) A presne tak aj chutí, sladko, višňovo, príjemne,  nevytvára v ústach takú tú zlú pachuť. Naopak, je skoro ako cukrík. Balzam je už na pohľad hutný, dokonca som mala strach, že bude tvrdý, čo veľmi nemám rada. Ale po prvom použití sa tento pocit rozplynul, pretože je ako maslo, po nanesení sa akoby topí a pekne sa kĺže po perách. Na noc si rada nanesiem hrubšiu vrstvu, lebo ráno sa potom budím s hladkými a hydratovanými perami, po suchých šupinkách nemôže byť ani reči. Je výborným podkladom pod rúže a lesky, ktoré pery nehydratujú, balzam pery vyživí, lesk alebo rúž oživí :) Chráni pery pred nepriaznivými podmienkami, keď fúkalo, pery mi nevysušovalo a neboli potom boľavé.

Plusy:
  • milé, praktické balenie
  • nádherná višňová vôňa
  • lahodná chuť, ako cukrík :)
  • výborný, hustý balzam sa pri natieraní akoby topí, preto sa výborne rozotiera
  • pery hydratuje, vyživuje, chráni pred vplyvmi počasia
  • cena, 15 ml stojí 3,20
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam môžete kúpiť v niekoľkých príchutiach na stránke http://obchod.boemikozmetika.sk/, kde stojí 3,20. 

Myslíte si, že používanie balzamu v tégliku je nehygienické? 

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Zase mi ukazuješ balzam? už tie čo mám by mi vystačili tak na 15 rokov minimum :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pardooon, ale ja ich mám doma ešte desiatky ;)

      Odstrániť
    2. to by sme mohli odfotiť a porovnať :)

      Odstrániť
    3. tiež si balzamy stale kupujem nikdy ich neni dosť:)) tento vyzera dobre

      Odstrániť
    4. Veru, tých nie je nikdy dosť :) A ešte keď je toľko takých, čo som nemala ;)

      Odstrániť
  2. No tak ja sa priznám - nakoniec, nie je to žiadne tajomstvo, na blogu som to omieľala už niekoľkokrát! :D - ja patrím k tým, čo strkanie prstov do kelímkov nemajú radi :)... teda ja mám z toho priam fóbiu! :D Ale to nemení nič na tom, že takéto balzamíky sa mi páčia a aj ich používam, ale podľa možnosti len s jednorazovými vatovými tyčinkami :)... Ono keď si dávaš krém na tvár alebo pery rukami, to mi nevadí, len mi vadí to, keď v kelímku ostanú nejaké baktérie /a to ostanú, pretože ruky asi nikdy nemá človek 100percentne vydezinfikované/...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to beriem, je to logický argument :) Dokonca som si vyčlenila aj štetec, ktorým si to naberám, ale aj ňom môžu byť baktérie. Ale akosi som si na ne zvykla a mám ich veľmi rada, ešte aj krásne vyzerajú :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe