Zabijak vyrážok

14:17

V tomto príspevku vám predstavím výrobok, ktorý bojuje s nedokonalosťami pleti. Už si ani nepamätám, ako som sa k nemu dostala, lebo to bolo dávno pradávno, asi pred dvomi rokmi. Kúpila som si ho náhodou. Chcela som niečo iné, čo som mala odskúšané, ale nemali to. Preto som siahla po tomto výrobku so slovami, že skúsim. Dnes mám doma na poličke asi piate balenie a je po ruke vždy, keď je treba. Teraz si musím zaklopať, moja pleť zažíva zvláštne, príjemné obdobie, kedy sa ráno nepozerám do zrkadla s myšlienkou, kto je ten človek v zrkadle, prípadne to ozaj tak vyzerám? Ťažko povedať, čo k tomu prispelo, ale veľmi sa z toho teším. Stále mám však v pohotovosti pomocníkov, ktorí pomôžu v okamihu, keď sa moja pleť vráti do pubertálnych čias.

SOS spot killer má 7 ml



O výrobku si môžete prečítať:


     "Ľahnúť si ideš s krásne očistenou pleťou a ráno, keď to najmenej potrebuješ, je to tu zas - vyrážka! Ale teraz už máš pre tieto prípady núdze tajnú zbraň: pure skin SOS prvá pomoc na akné od essence! Vylepšené 2-fázové zloženie s našim clearderm komplexom bleskovo zasiahne a hlavne efektívne. Pred použitím pretrep, aplikuj len na vyčistené postihnuté miesta, nechaj pôsobiť cez noc a ráno jednoducho opláchni vodou. Efektivita dermatologicky overená.


Zloženie: ISOPROPYL ALCOHOL, ZINC OXIDE, AQUA (WATER), CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, ZINC PCA, PROPYLENE GLYCOL, GLUCOSE, MALTODEXTRIN, SILICA, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE)."

Tento môj poklad je v sklenej fľaštičke, ktorá sa uzatvára šraubovaním. K vrchnáku je pripevnený štetček slúžiaci na aplikáciu roztoku. Je menší, nie široký, štetinky z neho nevypadávajú. Výrobok obsahuje alkohol a presne to je cítiť po otvorení - nič, len alkohol. Mne to neprekáža, lebo po nanesení ho nie je cítiť. Zloženie je dvojfázové, je tam biela a priesvitná tekutina. Pred použitím treba potrepať, aby sa spojili. Spot killer je celkom zaujímavý produkt. Nanášať sa má večer, lebo je bielej farby, zanecháva na tvári fliačik. Vždy ho aplikujem na poriadne vyčistenú pleť, na postihnuté miesto. Prvotný pocit po použití je štípanie, ktoré ale rýchlo ustane a potom nie je cítiť nič. Ak máte citlivú pleť, tento výrobok veľmi neodporúčam. Požičala som ho kamarátke, ktorá ho chcela skúsiť, ale bála sa kúpiť si ho, lebo má citlivú pleť. Na druhý deň mi ho priniesla, nešťastná, lebo jej vôbec nepomohol. Naopak, pleť jej sčervenela a bolela. Podobná situácia sa stala aj mojej sestre, tá ho vymenila za nejaký roll on, kým ja a mamina sme s ním nijaký problém nemali. Vyrážku dokáže pekne vysušiť, niekedy za deň, niekedy za dva, sťahuje zápal a upokojuje pokožku. Ak sa dá hrubšia vrstva, má tendenciu popukať a opadávať. Jediné, čo mi prekáža, je rýchlosť, akou vyschne. Prvé balenia mi tuším vydržali dlhšie. Teraz je suchý po dvoch mesiacoch od otvorenia. Ale mňa  nenachytal, pridala som pár kvapiek Alpy, aby som to rozriedila a opätovne som ho používala, vlastnosti výrobku sa nezmenili. Radšej som však, keď do toho nemusím nijako zasahovať a výrobok vydrží  v nezmenenom stave čo možno najdlhšie.

Plusy:
  • praktické balenie so štetčekom
  • vyrážky vysušuje, sťahuje zápal, upokojuje pleť
  • zmenšuje riziko vzniku fliačikov
Mínusy:
  • trošku rýchlejšie schne a neodporúčam ho na citlivú pleť, tú podráždil
Tohto pomocníka kúpite v DM- drogérii alebo na http://www.mel.sk/, kde stojí 3,59.

Máte skúsenosti so Spot killer? Ste jeho prívrženkyne alebo ste ho zatratili? :)














You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. U nás v ČR jsem ho ještě neviděla :( a teda chci ho !

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lucka, ak nenájdeš v obchode, dá sa kúpiť tu :)
      http://www.babybaby.cz/ess-ps-sos-zabijak-necistot-pleti--/

      Odstrániť
  2. Ani nevím, že Essence něco takového má, ale hodilo by se mi to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento produkt som zrejme vždy prehliadla, lebo o ňom naozaj neviem... Tak to si ho musím zaobstarať tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja naň nedám dopustiť :) Aj nemáš citlivú pleť, hor sa do toho :)

      Odstrániť
  4. Toto som zatiaľ v Dm nevidela asi to vyskúšam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som to v DM-ke objavila a teraz si to kupujem z mel.sk :)

      Odstrániť
  5. Produkt som už tiež mala možnosť vyskúšať a bola som veľmi prekvapená, že za tak nízku cenu skutočne funguje, je to naozaj malý zázrak, aspoň sa potvrdzuje, že cena nie je vždy aj zárukou kvality, pomerne rýchlo sa míňa, ale nevadí, pretože fakt funguje, ak sa mi vyhodí nejaká vyrážka tak ju okamžite spacifikuje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne s tebou súhlasím :) Ja ho mám doma vždy, ak sa mi minie, pri ďalšej návšteve DM ho kupujem zasa. Mne veľmi pomáha a vyrážky rýchlo hojí, čo je super.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe