Zahaľte svoju pokožku do lahodnej višňovej vône

16:32

V dnešnom príspevku by som vám rada povedala pár slov o Boemi kozmetike a vynikajúcom výrobku, do ktorého sa zamilovalo celé ženské osadenstvo :) Je to český výrobca prírodnej darčekovej kozmetiky a originálnych mydiel so značkou Boemi. Cieľom ponúknuť najvyššiu kvalitu výrobkov pre ideálnu starostlivosť o telo. Zameriava sa na ručnú výrobu glycerinových mydiel, prírodnej kozmetiky a radu kozmetických doplnkov. Darčekové kazety pre ženy aj mužov, šumivé gule, sprchové gély, krémy, oleje a peny do kúpeľa i rada ďalších výrobkov, ktoré pomôžu vytvoriť príjemnú atmosféru v každej kúpeľni. Výrobky sú ideálne pre každodennú starostlivosť a hodia sa aj ako zaujímavý darček. Pri návšteve stránky Boemi kozmetiky sa na chvíľu ocitne v krásnom, farebnom svete a možno budete mať problém, že si nebudete vedieť vybrať, všetko to vyzerá krásne :)

Obľúbené letné ovocie :)


Telový jogurt má 150 ml


Zloženie


O telovom jogurte si môžete prečítať:

     "Telový jogurt - ľahký a zároveň výživný krém s obsahom pravého bieleho jogurtu a mandľového mlieka s vôňou sladkých višní.

150ml"

Každý večer sa pred spaním nakrémujem : maslá, mliečka, to je jedno, hlavné je, aby pokožka nebola suchá, lebo to neznesiem. Je to pravidelný rituál, bez ktorého si večer asi ani neviem predstaviť. Odmenou za strávený čas je hodvábne jemná, hydratovaná a krásna pokožka. Toto je môj prvý ( a po odskúšaní môžem vyhlásiť, že rozhodne nie posledný) telový jogurt :) Je v tube, z ktorej sa vytláča. Obal je z veľmi zaujímavého materiálu, príde mi to aj ako kov, aj ako plast, ale má výbornú vlastnosť, že sa vracia do pôvodného stavu bez toho, aby sa lámal alebo praskal. Na obale je rozkošný štítok, ktorý spolu s kvetom vytvára elegantný štýl, radosť pozerať sa. Konzistencia je pomerne riedka, treba byť opatrný, lebo sa nenazdáte a hneď naháňate jogurt po zemi či na oblečení :) Stalo sa mi to pri prvom použití, teraz ním už takto neplytvám, dávam si naozaj veľký pozor. Aj tak je už skoro polovica minutá, lebo moja mamina sa s ním nakrémuje ak cez deň, len tak, pre dobrú náladu, lebo nááádherne vonia! To je úplne dokonalé. Predstavte si, že sa chystáte zjesť višňový jogurt. Keď ho otvoríte, ovanie vás sladučká, letná vôňa višní. A presne tak vonia tento výrobok. Pokožku krásne prevonia, neraz ma núti ovoniavať sa, lebo to je super. Je ľahučký a nemastný, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju lepkavú ani mastnú, výborne ju hydratuje a zanecháva hodvábne jemnú na dotyk. Jogurt je vynikajúci aj ako krém na ruky, večer si ich tak niekedy nakrémujem a než zaspím, cítim sladkú vôňu leta :)

Plusy:
  • praktické balenie
  • dokonalá vôňa!
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú
  • pokožku prevonia, hydratuje, vyživuje, je hodvábne jemná
Mínusy:
  • žiaden
Telový jogurt kúpite na http://obchod.boemikozmetika.sk/, kde stojí 4,5.

Mali ste už telový jogurt? :)



You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Vyzerá úžasne, hneď by som si ho kúpila... Lenže mám toho na telo toľko, že nestíham spotrebovať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si zakázala nakupovať, kým neminiem to, čo mám doma :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá to super :) škoda že je to také malé balenie, na to, že je to určené na celé telo, by som to spotrebovala asi za týždeň...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne stačí len troška na jedno použitie, lebo sa ľahko rozotrie na väčšiu plochu a niekedy mi menšie balenie vyhovuje, lebo je skladnejšie :)

      Odstrániť
  3. To je síce pravda, ale ochotne by som radšej za rovnakú cenu privítala pollitrové balenie! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe