Ďalší kúsok z môjho levanduľového sveta

13:00

O tom, že levanduľu milujem, ste si na blogu mohli prečítať viackrát. Aj dnes vám predstavím ďalší kúsok môjho levanduľového sveta, ktorý prevonia pokožku, vyčarí úsmev na tvári, rozoženie mračná v duši a rozjasní deň. Cez víkend nás slniečko vyhnalo do záhrady, bolo nádherne, všetko tam bzučalo, kvitlo, voňalo. Zastavila som sa pri skalke, kde má moja mamina všetky možné aj nemožné skalničky, kvetinky, morušu, mach... a zadívala som sa na malý kúsok, kde vyrastie moja levanduľa ♥ Každý rok netrpezlivo čakám na ten okamih, kedy sa na skalke objaví voňavý fialkový koberec, ktorý okrem mňa priláka aj včielky a moju mačku.




O telovom mliečku si môžete prečítať:

     "Je obohatené o antiseptický a upokojujúci levanduľový esenciálny olej. Vyvinuté pre tú najcitlivejšiu pokožku. S delikátnou sviežou textúrou, vďaka ktorej bude Vaša pokožka jemná a vláčna. Mini cestovné 50 ml balenie. 
Bez parabénov, farbív a phenoxyethanol. Nie je testované na zvieratách"

Obal je ,podobne, ako pri kréme na ruky, ktorý mám tiež doma, nádherne levanduľový. Je posiaty levanduľou, vyzerá krásne a luxusne. Jediné, čo sa mi na ňom nepáči je, že je dosť tvrdý a nedá sa stlačiť, aby som dostala von mliečko. Musím s ním dosť triasť, aby vyšlo, najmä teraz, keď je už len na dne. Skúsila som ho otočiť hore dnom, či náhodou nestečie, večer uvidím, či sa podarilo :) Balenie je maličné, má 50 ml. Je super na cestovanie, lebo naozaj nezaberá veľa miesta a tiež do kabelky, ja som ho chvíľu nosila miesto krému na ruky. Myslím si, že je to dobre vymyslené, že si môžete kúpiť veľké balenie i maličké cestovné a mať tak svoju obľúbenú kozmetiku so sebou aj na cestách s tým, že máte podstatne ľahšiu batožinu. Vôňa výrobku je neskutočná. Krásna, prirodzená, na malú chvíľu sa ocitnete uprostred levanduľového poľa zaliateho slnkom a vdychujete vôňu levandule a nekonečnej slobody. A potom otvoríte oči v kúpeľni a poviete si, ako tam bolo krásne :) Konzistencia je výborná, ani riedka, aby ste mlieko naháňali po umývadle, ani veľmi hustá, aby ste ho páčili von lyžičkou. Po použití sa rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Neštípe ani na poranených miestach ( mačka sa najradšej snaží dostať na ruky po teplákoch... ale čo keď tepláky nemám? nevadí, jej to v ceste neprekáža) ani nedráždi, čo som skúsila na mojom atopickom ekzéme. Pokožku krásne prevonia, hydratuje a zjemňuje, vďaka čomu je hodvábne hladká na dotyk. Najradšej som ho použila po horúcom kúpeli, lebo vtedy akoby sa vcuclo do pokožky a tá ostala dlho voňavá. Vôňou nasiaklo aj pyžamo a potom mi všetko naokolo voňalo levanduľovo :)

Plusy:
  • krásny obal
  • ádherná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • mliečko sa rýchlo vsiakne do pokožky, nezanechá ju mastnú ani lepkavú, hydratuje ju, chráni a vyživuje
  • v predaji je veľké i maličké, cestovné balenie
Mínusy:
  • jedinou maličkou chybičkou krásy je trochu tvrdší obal, z ktorého neviem mliečko dostať poľahky von
Túto lahôdku kúpite na stránke http://www.biobeauty.sk/, kde 50 ml balenie stojí 4,9 a 250 ml balenie stojí 10,90. 

Používate výrobky tejto francúzskej značky? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Rovnaký krém mám a je ÚŽASNÝ :)

    http://mimainspire.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, mohla by si prosím odfotiť zloženie? ( :

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tuším som obal vyhodila, ale ak ho nájdem, odfotím :)

      Odstrániť
    2. Zloženie som našla na jednej stránke: aqua (water), butyrospermum parkii (shea) butter, caprylic capric triglyceride, ethylhexyl stearate, glycerin, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, decyl oleate, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, benzyl alcohol, parfum (fragrance), chlorphenesin, xanthan gum, tocopherol, dehydroacetic acid, polyacrylamide, allantoine, c13-14 isoparaffin, laureth-7, lavandula angustifolia (lavander) oil, coumarin, limonene, linalool. paraben free – phenoxyethanol free (Zdroj: http://www.panierdessens.us/store/body-lotion-relaxing-lavender/#.Uz6Aofl_uSo)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe