Vyformuj si postavu :)

15:41

Roky rokúce som necvičila. Čiastočne preto, lebo som bola lenivá a čiastočne preto, lebo nemám v kolenách chrupavky ( ja som rástla rýchlejšie ako ony). Je to obmedzujúce, lebo to veľmi bolí, nesmiem bicyklovať, skákať, behať. Sú svetlé dni, kedy ani neviem, že ma niečo trápi a sú dni, kedy nevládzem vyjsť po schodoch. V posilke som nikdy nebola a predpokladám, že do nej nikdy nepôjdem. Doma som si starostlivo povyberala cviky ktoré mi nezaťažia kolená. Dodnes si spomínam, ako som prvý raz skúšala sumo drepy :) Prvé tri som sa cítila ako pani, že ahááá, ako mi to ide. Po štvrtom som sa nedokázala postaviť. Dnes ich spravím asi 25, potom musím skončiť, inak by som na ďalší deň nechodila. Cvičenie ma začalo baviť, moje telo sa začalo pekne formovať a keď som pridala zdravší jedálniček, výsledky na seba nenechali dlho čakať. Neverím žiadnym zoštíhľujúcim tabletkám, práškovým kokteilom, ktoré sa dnes tak veľa propagujú. Koniec koncov, keby ozaj fungovali, nebolo by toľko problémov s obezitou. Sú len doplnkom stravy, bez pohybu sú zbytočné. Radšej si kúpim zeleninu, urobím smoothie a nepotrebujem nič iné. Po kozmetike, ktorá ale sľubuje zoštíhlenie a spevnenie tela, siahnem, pretože ak cvičíte, výsledky znásobí. Dnes vám predstavím tri výrobky, ktoré sľubujú spevnenie. Fungujú?






O telovom masle si môžete prečítať:

     "Remodelačné telové maslo účinne zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a navracia telu krásne, pevné tvary. Účinné látky spoločne s výťažkom z čiernej brusnice a kofeínom odbúravajú neústupnú celulitídu, spevňujú a zvláčňujú pokožku celého tela. Bohatá krémová textúra sa výborne vstrebáva a je vhodná aj pre masáž."

Telové maslo som mala už asi tretí raz. Je v praktickom plastovom balení, ktoré sa uzatvára šraubovaním. Veľmi príjemne vonia. Nie je to nejaká špecifická vôňa, ale je sladšia a nevtieravá. Pri krémovaní sa okolo vás vznáša ako voňavý obláčik. Konzistencia je výborná, je to hustejšie maslo, ktoré je nemastné. Rýchlo sa vsiakne do pokožky bez toho, aby ostávala mastná alebo lepkavá. 

Plusy:
  • maslo pokožku hydratuje
  • pokožka je pevnejšia, pružnejšia a celkovo krajšia na pohľad
  • pomáha tvarovať telo
Mínusy:
  • na obale nie je zloženie a myslím si, že by malo, aby každý vedel, čo si kupuje
Cena sa pohybuje okolo  11 eur, má 300 ml.





O géle si môžete prečítať:

     "Intenzívny zoštíhľujúci gél na bruško s kofeínom, escínom a špeciálnymi polysacharidmi, ktoré stimulujú štiepenie tukov v pokožke a preventívne pôsobia proti ich ukladaniu. Účinné látky prekrvujú problematické partie a odvádzajú zadržiavanú vodu.
V priebehu jedného mesiaca sa oblasť brucha zoštíhli až o 1 konfekčnú veľkosť (cca 4 cm). Pravidelným používaním dosiahnete ploché bruško, pokožka bude pevnejšia a pružnejšia."

200 ml gél je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Vonia podobne ako telové maslo, ale trošku jemnejšie. Jeho konzistencia je gélová, ľahká, vˇadka čomu sa veľmi rýchlo vsiakne do pokožky, ktorá potom nie je lepkavá ani mastná. Gél sľubuje zmenšenie o jednu konfekčnú veľkosť pri pravidelnom používaní počas jedného mesiaca. Nuž, v čase, keď som začala cvičiť, som ho naozaj používala pravidelne, jedla som menej, cvičila som - ale zmena o jednu konfekčnú veľkosť? To určite nie. Napriek tomu, že toto nesplnil, občas si ho kúpim, zväčša, keď je v akcii. Dosť rýchlo sa mi míňa, preto si ho kupujem len zriedka a striedam ho s inými výrobmai. Áno, pomáha zoštíhliť, ale nie sám o sebe. Treba tvrdo makať, vtedy je vidno naozaj pekné výsledky.

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • ľahká konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • pomáha pri chudnutí
Mínusy:
  • o jednu konfekčnú veľkosť za mesiac by sám o sebe nezoštíhlil
Cena za 200 ml je okolo 7 eur.





O sprchovom géle si môžete prečítať:

     "Sprchový gél so spevňujúcimi účinnými látkami vhodne dopĺňa program formovania postavy Dermacol. Unikátna kombinácia stimulujúceho ženšenu a chladivého mentolu podporuje metabolizmus pokožky a tým zvyšuje jej pružnosť. Prenikavá vôňa ďumbiera má povzbudzujúce účinky."

Tento sprchový gél patrí k tým vydareným. Je v tube, ktorá má 200 ml. Našťastie, nič sa nešraubuje, takže sa nemusím báť, že by som hľadala vrchnáčik vo vani :) Ako prvé je na ňom veľmi príjemná vôňa, ktoá je veľmi svieža mentolová a niekde v pozadí cítiť ešte niečo, len presne neviem, čo. Pri sprchovaní ju je cítiť a celkovo navodí pohodu a oddýchne si nielen telo, ale aj duša. Pekne pení a jemne čistí pokožku. Mal by chladiť, ale to som si nikdy nevšimla, napriek tomu, že som mala už asi tri balenia. Či spevňuje? Hm, myslím si, že v spojení s telovými spevňujúcimi krémami a maslami áno, lebo po každom sprchovaní sa hneď nakrémujem. Som s ním spokojná, za tú cenu je to dobrá kúpa.

Plusy:
  • praktická tuba
  • príjemná vôňa
  • pokožku pomáha spevňovať
Mínusy:
  • nenašla som
Sprchový gél stojí okolo 2,60.

Používate niektorý z týchto výrobkov? Ste s ním spokojné?


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ja používam zoštíhlujuci gél na bruško :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám nyní v koupelně Enja zpevňující olej s Q10 ... ten je výborný i na mojí suchou pokožku. A také Enja push-upku, škoda, že nezvětšuje :-D Myslím, že zpevňuje, ale u toho také cvičím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno áno, push up je super, pekne spevňuje :) Keby mi po ňom narástli prsia, kupujem ho na kilá :) Ale nenarástli, ušetrím :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe