Masielko na pery Starostlivá broskyňa

12:52

Pred nejakým časom som vám písala o balzame Zmyselná višna od Bielendy. Kupovala som si ho spolu s masielkom na pery, keď sa objavili ako novinky. Balzam bol veľmi dobrý, lebo sa správal ako lesk - dal perám jemný ružový nádych a okrem toho ich pekne hydratoval. Oželela som aj fakt, že bol v tube, pretože toto balenie nepatrí k mojim obľúbeným :) Pred pár dňami som sa dala do upratovania izby a našla som už takmer prázdny obal aj od masla. Hneď som ho začala používať, lebo som naň zabudla a pritom bol mojím obľúbencom :)







O masielku si môžete prečítať:

"- hydratuje ako maslo
- farbí ako lesk
- vonia ako ovocie.

EFEKT NUDE 
Prírodné jemné pery v odtieni svetlo béžová

Zloženie: Isohexadecane, Petrolatum (Nota N), Aqua (Water), Lanolin, Polyglyceryl-3-Diisostearate, Microcrystalline Wax, Butyrspermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Sucrose, Cera Alba (Beeswax), Parfum (Fragrance), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Propylene Glycol, Rubus Idaeus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Sodium Saccharin, Hydrogenated Polyisobutene, Palmitic Acid, Pottasium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylparaben, Mica.
Obsah: 15g"

Toto bolo moje druhé maslo na pery. Prvé bolo od Figs&Rouge a bolo super, preto som si kúpila aj toto od Bielendy. A bol to veľmi dobrý ťah :) Obsah je 15 g, čo je dosť veľa. Obal je väčší, ale ploský, preto sa poľahky odloží do kozmetickej taštičky i na poličku. Zatváranie je jednoduché, nič sa nešraubuje, len potiahnete a maslo je otvorené. Nejde to ale úplne ľahko, preto sa nemusíte báť, že by sa samo otvorila napríklad v kabelke. Na výber je z troch príchutí, višňa, malina a broskyňa. Keďže balzam som mala višňový, povedala som si, že masielko bude broskyňové, lebo tie mám veľmi rada. Maliny si nechávam v zálohe, že možno nabudúce :) Po otvorení na vás vykukne krásna broskyňová farba a ovanie vás ešte krajšia vôňa, ktorá ma zakaždým  na malý okamih vráti do horúcich letných dní. Je sladučká a naozaj broskyňová, veľmi mi pripomína cukríky. Nepôsobí umelo, ale naopak, prirodzene. Chuť je sladká, trochu umelá, ale celkom príjemná. Konzistencia je ľahká, naozaj máte pocit, akoby ste sa dívali na maslo. Perám dodá jemný lesk, nie sú zafarbené, len lesklé. Vyzerá to veľmi pekne. Pery hydratuje a vyhladzuje. Výborne sa mi osvedčilo pod lesky a rúže, ktoré nie sú hydratačné a majú tendenciu pery vysušovať.  S maslom nič také nehrozí. Tiež chráni pred vetrom a chladom. Mne pery v studenom počasí popraskajú a pokožka okolo nich sčervenie a nepríjemne páli, preto musím mať neustále po ruke pomocníka, ktorý si s tým poradí. Nie všetky balzamy, ktoré som mala, ich dokázali ochrániť, ale toto masielko to zvládlo. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • veľmi príjemná vôňa
  • maslová konzistencia, ľahko sa kĺže po perách
  • dlho vydrží, lebo na jedno použitie stačí len troška
  • pery hydratuje, vyhladzuje, chráni, dodá im jemný lesk
Mínusy:
  • mne trošku prekáža chuť, ale to je len vec zvyku, mojej sestre chutí :)
Masielko kúpite v troch rôznych príchutiach na stránke http://www.bielenda.sk/, kde 15 g stojí 3eurá.



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. s tym jeho ploskym obalom je určite vhodny pre baby čo maju dlhe nechty lebo vela krat sa stažuju na balzamy v kelimku.. ale nazov je dobry masielko do ust:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bola som obalom milo prekvapená :) Že je ozaj fajn. To áno, poľština prináša viacero podarených názvov :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe