Pleťová voda s materskou kašičkou

18:34

Pleťových vôd miniem veľa. Nie preto, že by som sa v nich umývala celá :) Používam ich, najmä tie kvetinové, na miešanie prachových pleťových masiek alebo ílov ( francúzsky ultrajemný, bentonítový), tiež na miešanie tariky, neem prášku alebo ibištekového prášku. Je to účinnejšie ako obyčajná voda a neraz aj omnoho voňavejšie. To vysvetľuje moju väčšiu spotrebu pleťových vôd, ktoré nakupujem častejšie ako iné produkty na čistenie pleti. Pred pár mesiacmi som si kúpila pleťovú vodu s materskou kašičkou. S výrobkami Pleva mám dobré skúsenosti, bola som takmer vždy spokojná, a preto som bola veľmi zvedavá na túto vodu.





O pleťovej vode si môžete prečítať:

     "Pleťová voda s materskou kašičkou vyživí, prekrví vašu pleť a a odstráni odumreté kožné bunky a dodá jej jemnosť.
V póroch zanecháva bielkoviny, minerálne látky, vitamíny a enzýmy, ktoré obsahuje materská kašička.
Zloženie: Carbomer, Triehanolamine, Glycerol, Disodium EDTA, ethyl alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate Aroma, Methyldibro-moglutaronitril and Phenoxyethanol, Gelée Royale, Aqua"

Pleťovú vodu som už minula, čo mi je na jednej strane ľúto, lebo bola fajn, ale na druhej strane si poviem, že aspoň môžem skúsiť zasa niečo nové :) Obsah je 120 gramov, voda je v menšom plastovom obale, ktorý sa uzatvára šraubovaním. Menšie balenie je vhodné aj na cesty, lebo nezaberie veľa miesta. Vôňa mi veľmi pripomína vôňu propolisovej tinktúry, ktorú sme zvykli doma mávať. Nie je silná ani rušivá, naopak, mne vonia pekne. Keď mi prišla domov, prečítala som si, že obsahuje alkohol. Trošku som sa zľakla, pretože v poslednej dobe je moja pleť omnoho citlivejšia ako bývala a kozmetika obsahujúca alkohol mi ju niekedy podráždi. Našťastie, tu sa tento problém nekonal a mohla som minúť celé balenie bez toho, aby som nadávala, čo som si to zasa kúpila. Používala som ju ako posledný krok pri čistení pleti, po použití peelingu  (2 razy týždenne) a pleťového gélu/mlieka. Pleť pekne dočistila a zjemnila. Veľmi priaznivo vplývala aj na vyrážky, lebo zapálenú pokožku upokojila. Na tvári neštípala, ani na vyrážkach, preto som bola spokojná. Raz sa mi stalo že po akejsi pleťovej vode ma štípala tvár tak, že som mala vždy slzy v očiach. Tento zlý pocit sa nemenil, preto som ju vyliala (neviem, aká to bola značka, ale kupovala som ju v drogérii). Na odličovanie očí určite nie je, lebo to štípe, ale make up odstraňuje ľahko a dobre. Tiež som ju zmiešala s ílom a výsledkom bola  príjemne voňajúca pleťová maska. 

Plusy:
  • menšie balenie je vhodné aj na cesty
  • príjemne vonia
  • pleť nedráždi, nevysušuje
  • je vhodná na dočistenie pleti, ktorú zároveň zjemňuje
  • make up odlíči, ale na oči vhodná nie je, tam štípe
Mínusy:
  • myslím, že žiadne, voda splnila to, čo sľúbila
Pleťovú vodu som kúpila na stránke http://www.maxcare.sk/, kde stojí 3,40. 

Používate včeliu kozmetiku? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe