Odličovanie s Missha kozmetikou

12:27

S kórejskou kozmetikou som sa prvý raz stretla minulý rok. Až keď som začala blogovať, prepadla ma vášeň skúsiť aj to, o čom som doteraz iba čítala. O Missha kozmetike som veľa čítala najmä v súvislosti s BB krémami. O iných produktoch som veľa recenzií nenašla, kde tu sa šeplo o Misshaboxe. Nie som odporca BB krémov, ale ani ich nadšenec, mám pocit, že som im ešte celkom neprišla na chuť, preto som sa rozhodla, že skúsim iné produkty. Najskôr som si objednala len mydielko a nejaké masky, s ktorými som veľmi spokojná. Pribudli jednorázové masky, ktoré som niekam založila a neviem ich nájsť, takže po štátniciach bude veľké upratovanie. V mojom živote aj v mojej izbe :) Nedávno som si objednala svoj prvý Misshabox, ktorý ma veľmi nadchol. Boli v ňom skvelé produkty a vďaka vzorkám som si urobila wishlist, čo si v budúcnosti kúpim. Jedným z plných produktov v boxe boli Super Aqua čistiace obrúsky, ktoré ašpirujú na ocenenie najlepšie obrúsky, aké som kedy mala.



Lepšie sa mi nepodarilo zloženie odfotiť, preto ho uvádzam tu: Water, Propylene Glycol, Butylene Glycol, SD Alcohol 40-B, Polysorbate 80, Polysorbate 20, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Lauryl Sulfate, Allantoin, Panthenol, Cucumis Sativas (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Aloe Barbadensisi Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Phenoxyethanol, Citric Acid, Fragrance


Obrúsky som začala používať hneď, ako mi prišiel Misshabox. Podľa popisu sú to obrúsky 2 v 1, pretože čistia a zároveň hydratujú pokožku vďaka výťažkou z uhorky a aloe. Nízka kyslosť obrúskov (pH 5,5) udržuje hydratačú rovnováhu pleti. To, čo je na nich úžasné ako prvé, je obal. Väčšina obrúskov má len lepivú časť, ktorá však časom môže prestať lepiť. Ľahko sa tam nalepí prach, v mojom prípade aj vlasy a už nelepí tak, ako predtým. Tu ten problém nehrozí, pretože jednak je tu plastový vrchnák, ktorý drží naozaj pevne a hneď potom ide lepivá časť, ktorá aj po minutí viac ako polovice obrúskov lepí stále rovnako. Vďaka tomu vydržia vydržia dlho (teda, ako sa to vezme, používam ich denne, nevydržia :)), nevyschnú. Sú super na cesty, ale aj do kabelky, kde mi poslúžili aj namiesto vlhčených antibakteriálnych vreckoviek, keď sa mi minuli a zabudla som si kúpiť nové.  Druhou pozitívnou vecou je príjemná, nevtieravá vôňa. Pri používaní sa okolo mňa vznáša ako voňavý obláčik, no hneď po použití ju cítiť nie je. Obrúsky používam:
  1. na odličovanie sú vynikajúce. Neštípu ani na pleti, ani v očiach. Nedráždia, nezanechávajú pokožku lepkavú. Make up s nimi odstránim za pár sekúnd. Sú dobre vlhčené, preto sa s nimi dobre odličuje aj maskara, linka či tiene. Ak mám pocit, že je obrúsok je suchší (po odlíčení jedného oka alebo tváre), pridám ešte pár kvapiek micelárnej vody a tak jedným obrúskom odstránim make up i maskaru a linku. Pleť je tak pripravená na čistenie peelingom alebo gélom
  2. na čistenie pleti. Keď som vstávala pred pol piatou ráno, bola som na nohách 16 hodín a prešla som polovicu Nitry, nechcelo sa mi ani chcieť. Preto som si len obrúskom dočistila pleť, použila pleťovú vodu a krém a šla som spať. 
  3. na osvieženie pleti. Najmä v lete, ale už aj na jar, kedy idú teploty pomaly hore, mám nachystaný buď sprej na tvár alebo obrúsky, ktoré ju osviežia a hydratujú počas dňa. Niektoré ženy to považujú za zbytočné, ale je to príjemným osviežením a na pleti nie je vidieť, že je smädná
Sú pevné a netrhajú sa, netrčia z nich ani jemné vlákna, ktoré by sa mohli dostať do oka , ktoré by potom slzilo. Balenie je dosť veľké, obsahuje 40 ks obrúskov.

Plusy:
  • veľmi praktické balenie s plastovým uzavieraním, vďaka čomu obrúsky nevyschnú
  • príjemná vôňa
  • obrúsky sú dobre vlhčené, nie sú suché
  • obrúsky sú pevné, netrhajú sa, netrčia z nich vlákna
  • veľmi dobre odličujú pleť aj oči, nedrážia, pleť príjemne osviežia a hydratujú
Mínusy:
  • nenašla som, som veľmi spokojná a plánujem skúsiť aj olejové čistiace obrúsky
Obrúsky kúpite na stránke http://www.missha.sk/, ak ste z Čiech,  tak na stránke http://www.missha.cz/ a ich cena je 5,20 za 40 ks.


Máte produkt od Missha, ktorý by ste chceli skúsiť? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Dúfam že v najbližšej dobe spraví Missha ďalší boxík. Olutovala som že som si ho neobjednala. Na Ladybox som už zvyknutá, toto by bolo niečo zaujímavejšie pre mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude :) Písala som im, lebo aj ja ho chcem a napísali, že čakajú na nový tovar :)

      Odstrániť
  2. Síce je tento príspevok starý už rok :D ale nedá mi neopýtať sa, kde sa dá zohnať missha box ? :) Dá sa to aj cez ich slovenský web alebo len zo zahraničia ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dá sa zohnať na www.missha.sk alebo www.missha.cz. Niekedy spustia ich predaj, stačí len sledovať fb stránku alebo odoberať newsletter :) Oplatí sa to :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe