CelluBlue - malý modrý bojovník proti celulitíde

19:04

O celulitíde som toho už popísala dosť. Nielen ja, stránky ženských časopisov sú plné informácií o tom, ako s týmto estetickým problémom bojovať. Áno, nebolí, ale nie je veľmi pekný. Dobre to poznám, spomínam si, ako som nechcela nosiť krátke sukne či nohavice a ako nerada som sa vyzliekla na kúpalisku. Mala som pocit, že to hneď každý vidí a cítila som sa veľmi nepríjemne. Vyretušované fotky dokonalých modeliek nám ukazujú umelú krásu, čo niekedy len znásobí pocit znechutenia z toho, ako je vykreslená krásna žena. Každopádne, už som zistila, že netreba hádzať flintu do žita a pravidelným cvičením sa dajú docieliť pozoruhodné výsledky. Ak sa k nemu pridá aj dobrá kozmetika spolu s malou milou modrou masážnou pomôckou, dobré výsledky na seba nenechajú dlho čakať.







O CelluBlue si môžete prečítať:

     "Pomocí CelluBlue můžete napodobovat pohyby proslulé vakuové masáže.Tato masážní technika je nejúspěšnější ošetřovací metoda proti celulitidě! Používáním naší vakuové baňky dostanete pozitivní výsledky už během několika týdnů. CelluBlue se používá proti všem typům celulitidy: edematózní, tukové, fibrózní nebo kombinované."

Musím povedať, že tento malý pomocník ma prekvapil na celej čiare. Prvým prekvapením bola veľkosť. Jasné, videla som ho aj na fotkách, aj na videu, ale keď som som ho chytila do ruky, ozaj som nechápala, ako mi toto bude pomáhať. Vyrobený je z medicínskeho silikónu, vďaka čomu sa dá ľahko stlačiť a nie je veľmi tvrdý. Je hypoalergénny a umýva sa ľahko, stačí len trocha mydla a teplej vody. Zabalený bol v malom plátenom vrecúšku, ktoré je ideálne na cesty - CelluBlue je tak chránený a môže ísť tam, kam aj vy. Na akom princípe funguje? Masáž s ním pripomína vákuovú masáž. Aktivuje proces spaľovania tukových vankúšikov, likviduje tukové bunky, aktivuje prekrvenie a lymfatickú cirkuláciu. Ako sa používa? Rada by som som povedala, že celkom ľahko :) Ale prvé použitia boli trošku boj a hneď sa mi podarilo vyrobiť si aj veľkú modrinu. Pritom postup nie je komplikovaný: (stačí, ak si pustíte priložené video)
  • najskôr si pokožku natriem olejom alebo krémom, podľa toho, čo aktuálne používam. Nesmie sa vsiaknuť, pokožka musí byť klzká (ozaj ma iné slovo nenapadlo)
  • potom vezmem CelluBlue, stlačím, aby som vytlačila vzduch. To spôsobí, že sa pricucne k pokožke a ani sa nepohne. To bol kameň úrazu pri prvom použití - pricucol sa tak silno, že som si vyrobila modrinu a ešte týždeň ma to bolelo :) Potom som našla ten správny ťah, aby sa nič podobné neopakovalo. Prechádzam s ním po pokožke, ak je klzká, ide to ľahko.
  • dĺžka masáže zálež na vás, ale odporúča sa minimálne 5 minút (na každé ošetrované miesto), pri ťažších formách sa odporúča okolo 8-10 minút. Výsledky sú tak individuálne - od niekoľkých dní po niekoľko týždňov. Miesto sčervenie, čo je znak prekrvenia pokožky, netreba sa zľaknúť, pomerne rýchlo zmizne
Aké sú výsledky?
  • viditeľné. Nie hneď, zázraku som sa po pár dňoch nedočkala, trvalo to asi 2 týždne, kým som si všimla, že pokožka je na dotyk celkom hladká, necítiť priehlbinky, ktoré dovtedy citeľné boli a míňam všetky krémy či oleje proti celulitíde, ktoré mám doma, aj tie, ktoré som predtým považovala za celkom neúčinné. Vďaka CelluBlue sa účinnými stali. Čo sa ceny týka, je vyššia (18,90), ale keď vezmem do úvahy, koľko peňazí ročne vrazím do krémov a olejov proti celulitíde( viac ako 100 eur ročne), je to z nej len malý zlomok. A ako som už spomenula, míňam ozaj všetko, čo mám, aj olej, čo už vyše pol roka stál v poličke. Navyše, zatiaľ som neprišla na spôsob, akoby sa mohol poškodiť - ak ho budem poctivo po každom použití umývať, nemyslím si, že tak skoro by sa mohol nejako pokaziť
Plusy:
  • malý, ľahký, skladný
  • hypoalergénny
  • jednoduchá aplikácia, miniete doma všetky olejčeky alebo krémy, ktoré máte
  • masáž pomáha prekrviť pokožku, redukuje prejavy celulitídy, vyhladzuje pokožku, ktorá je jemná a vyzerá zdravo
Mínusy:
  • masáž môže trochu bolieť a nie je vylúčený ani vznik modrín
  • niekomu sa môže javiť vyššia cena
S výrobkom som už spokojná, modriny sa zahojili :) Je síce pravda, že sprvu som bola lenivá a masáž netrvala toľko, koľko mala, ale keď som videla dobré výsledky, dokopala som sa do pravidelného používania.
Masážnu pomôcku CelluBlue kúpite na stránke http://www.cellublue.com/index_cz.html#, ako som už spomenula, cena je 18,90 za jeden alebo 29,90 za oba, čo tiež nie je od veci, lebo masírovať si tak možno obe nohy naraz a ušetrí sa tak pár minút vzácneho času.

Poznáte túto masážnu pomôcku? Skúšali ste ju?

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Wow. Tak o tomto produkte počujem prvýkrát a naozaj ma prekvapil. Mám chuť si niečo také zaobstarať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa milo prekvapil :) Som rada, že som ho skúsila, lebo je ozaj veľmi šikovný.

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. To veru je, sama som prekvapená, ako veľmi som s ním spokojná.

      Odstrániť
  3. Wau tak toto je perfektná vecička!:) ja som v lete používala takú obyčajnú drevenú vec na masírovanie a veľmi mi to pomáhalo, ale toto musí byť ešte 10x lepšie. Cena je celkom vysoká za taký kúsok "plastu", ale veľmi nad tým uvažujem.

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú drevenú mám aj ja :) A je výborná, ale toto je lepšie. Súhlasím, že cena je vyššia, ale keď ho teraz používam, rozmýšľam, že si kúpim aj druhý, aby som mohla nohy masírovať naraz.

      Odstrániť
  4. S mojou nachylnostou na modriny, by mi tento prostriedok asi neprospel. Minule si vsak pisala, ze na celulitidu Ti pomohol paprikovy krem (neviem uz presny nazov) a teraz pises o tomto pristroji. Je to dost mätuce. Ak si ich pouzivala naraz, mohla si to napisat spolocne. Takto si niekto kupi paprikovy krem, a nebude fungovat, lebo nema zaroven toto modre cudo.

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, paprikový krém mi pomohol, ale keď som začala používať CelluBlue, krém bol dávno minutý, aj v článku je napísané, že mi vydržal do začiatku augusta, pričom CelluBlue mám od konca augusta, preto na tom nie je nič mätúce :) Krém je výborný sám o sebe, s CelluBlue miniem aj tie, s ktorými veľmi spokojná nie som, pretože tam ide len o to, aby bola pokožka klzká. A krémy používam denne, kým na masáž čas niekedy nemám.

      Odstrániť
  5. Takze po pouziti paprikoveho kremu celulitida nezmizla, kedze pouzivas dalsi pristroj. Nie je teda zazracnym kremom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale celulitída nikdy nezmizne úplne :) To, žiaľ, nefunguje tak, že používam krém, celulitída zmizne a už sa neobjaví. Pokožka si vyžaduje neustálu starostlivosť, keď sa mení hmotnosť či stravovacie návyky, zmení sa aj stav pokožky. Strie a celulitída sú niečo, o čo sa treba starať stále, inak budú výraznejšie a škaredšie. Preto sa napríklad niekedy odporúča zákrok na klinike krásy, kde odstránia celulitídu, ale je nutné cvičiť, používať anticelulitídne nohavice alebo masírovať, inak sa vráti. Toto je test len na CelluBlue, ktorý je masážna pomôcka. Je veľmi šikovný, ale jeho účinok závisí od stavu celulitídy a času, ktorý sa denne venuje masáži. Keď testujem krémy proti celulitíde, najskôr ich skúšam samostatne, aby som videla, nakoľko sú účinné samy o sebe, potom pridávam cvičenie a masáž. Preto dokážem posúdiť,čo z toho funguje a čo nie. Prečítala som veľa článkov, kde sa píše, že celulitída sa nedá úplne odstrániť, ale dá sa s ňou bojovať. A ja hľadám prípravky a pomôcky, ktoré mi pomôžu jej prejavy redukovať. Asi takto by som zhrnula, že hoci paprikový krém nie je zázračný, lebo neodstráni to, čo sa odstrániť nedá, ale je účinný, lebo redukuje prejavy.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe