Toto už nikdy viac! Part 5

18:12

Už dávnejšie, rok je to určite, mi do schránky prileteli zľavové kupóny z DM drogérie. Našla som tam aj lak Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear, ktorý vyzeral božsky. Bola to láska na prvý pohľad, preto som sa rozhodla prečítať si o ňom niekoľko recenzií, aby som sa rozhodla, či ho chcem alebo nie. Dočítala som sa zaujímavé veci. Ospevované vlastnosti boli sýta farba, dlhokánska výdrž. Mnohé dievčatá boli veľmi spokojné, preto som sa nakoniec rozhodla jeden si kúpiť. V Dm - ke som bola prekvapená, koľko krásnych farieb tam bolo, ale ja som siahla po čiernej. Niektorí ľudia považujú čierny lak za vrchol nevkusu, ktorý je vhodný akurát pre metalistov. Mne sa však čierna páči aj na nechtoch a ak si nanesiem rôzne trblietavé top coaty, výsledok je krásny. Krásny a pútavý. Radosť z tohto laku mi však vydržala krátko. Po prvé použitie.





O laku si môžete prečítať:

     "Spevňujúci lak na nechty.  Použitie: Aplikujte pomocou aplikátora." (bez toho by som ozaj netušila, ako ho použiť!)

Nuž, hoci mi lak viac ako nevyhovoval, nemôžem povedať, že by bol úplne  zlý. V prvom rade musím spomenúť pestrú ponuku krásnych odtieňov. Boli to sýte, jemné i výrazné farby, z ktorých by som si vedela vybrať viaceré. Kupón sa však vzťahoval len na kus, preto som si jeden vzala s tým, že ak budem spokojná, nakúpim si ich na internete, kde sú podstatne lacnejšie ako bežne v drogérii. Obal je pekne tvarovaný, je vyšší, štíhlejší a zaoblený, preto dlho vyčnieval spomedzi mojich hranatých Avon lakov. Aj štetec je veľmi fajn, je širší a dobre ohybný, preto sa s ním lakuje dobre. Schne dosť rýchlo, čo oceňujem najmä teraz, keď po celom dni nemám veľa času a nechty si lakujem tak povediac v pochode, keď sa snažím stihnúť čo najviac vecí. Krytie bolo už v prvej vrstve veľmi dobré, druhú som nepotrebovala. Toto všetko by bolo super, keby... Keby mi lak vydržal v neporušenom stave dlhšie ako zopár hodín. Prvé lakovanie bolo plné očakávaní. Naniesla som ho bez podkladového laku, nechala uschnúť a šla som niečo robiť. Po pár hodinách som si zhrozene všimla olúpané a o´bité končeky. Takto predsa lak vyzerá po niekoľkých dňoch, nie hodinách! Horúčkovito som premýšľala, čo som robila, keď takto vyzerá. Na druhý deň som si ho teda odlakovala, pričom som si všimla trochu zafarbené nechty. Poctivo som naniesla podkladový lak, ktorý som nechala uschnúť, potom tento lak a nakoniec povrchový lak  a dúfala som, že výsledok bude iný. Nebol. Opäť lak nevydržal v neporušenom stave ani deň. ešte jeden šok ma čakal asi po pol roku. Lak som občas použila a vždy dobre zavrela. O to horšie bolo prekvapenie, keď som zistila, že lak zmenil konzistenciu a je takmer gumový. Ešte ho mám v poličke, asi čakám len na moment, kedy nájdem iný čierny lak, ktorý by som si kúpila. Neskôr, keď som sa pýtala kamarátok, ktoré ho mali tiež, som sa dozvedela, že aj ony sú s ním spokojné tak ako ja. Minimálne. Nevadí. Aj zlá skúsenosť je skúsenosť. Neskôr som si kúpila ďalší lak od Sally Hansen, ale z inej rady a ten patrí k mojim miláčikom. 

Plusy:
  • pekný obal
  • na výber z viacerých farieb
  • šikovný širší štetček
  • dobré krytie, stačí jedna vrstva
Mínusy:
  • v neporušenom stave nevydrží ani deň, hneď sa mi olupoval
  • trochu zafarbil nechty
Dlho sa mi nestalo, že by som si kúpila niečo, čo iné dievčence vychválili a mne úplne nesadlo. Ale stáva sa :) Lak kúpite na internete pomerne lacno, už od dvoch eur.

Mali ste tieto laky? Patríte k tým spokojnejším majiteľkám? :)

You Might Also Like

16 Vaše komentáre

  1. Ja som tiež uvažovala nad kúpou tohto laku,ale chválabohu,že som si ho nekúpila.Asi by som vyskočila z kože :D Namiesto tejto značky som si kúpila čierny od maybelline-colorama... a je perfektný!!! Neviem si ho vynachváliť :) Vlastne,so všetkými lakmi od tejto značky som spokojná,tak ako aj výdrž tak aj odtiene... a myslím si,že ani cena nie je zlá..perfektné :)

    http://buckovapa3cia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čierna Colorama znie super! Pozriem sa po nej, ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  2. cozeee???ja mam tychto lakov snad desat a nemala som zatial problemy...mam zlaty a strieborny a tie drzia na nechtoch jak prilepene :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to som si prečítala v niekoľkých recenziách, ktoré boli z laku nadšené :) Ja som sklamaná.

      Odstrániť
  3. S touto recenzou si ma potešila :) mám presne ten istý odtieň doma... Zatiaľ konzistenciu nemení, ale končeky sa strašne rýchlo obyjú.... Ale na mojich nechtoch to nie je tak viditeľné, takže som ho mala na nechtách 1. týždeň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Týždeň? Fíha, ja som bola vďačná za deň :) Pravdou je, že nechty musím mať upravené a ak sú končeky olúpané a nemá zmysel ich opraviť, lak ide dolu. A tu by som ich musela opravovať denne, čo mi príde zbytočné.

      Odstrániť
    2. Veď predsa, každé nechty sú iné... :) Ale musím povedať, že predbehol aj O.P.I, ktorý ma sklamal, :( mala by byť onedlho recenzia :) Možno otestujem na blog aj tento lak :) škoda, že ti nevydrží tak dlho ako mne :/ a aký lak ma BEST výdrž na tvojich nechtoch? :) ;)

      Odstrániť
    3. Heeej, Opi som veľmi chcela, ale viaceré bloggerky písali, že je to slabota, tak ho asi vypustím z wishlistu. Mne sa najlepšie osvedčili pieskové laky a Perfect stay gél lak od Astoru :)

      Odstrániť
  4. hm, práve mám čierny lak na nechtoch :D...
    Sally mám jednu v ružovom odtieni, a teda nemôžem povedať, že by som s ňou bola taká nespokojná ako Ty, ale zas ani neskáčem dva metre do výšky že... Používam nie príliš často a zdá sa mi, že dosť rýchlo hustne. Ale k výdrži väčšie pripomienky nemám. Ale teda VŽDY podlak + nadlak...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som mala od tejto značky a bola som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak teraz rozmýšlam, akú značku čierneho laku som si kúpila na Rammstein :D lebo už v polke koncertu bol oprskaný :D strašné

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľa kupónov zadarmo nájdete na https://zlavovykupon.net/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe