Nostalgicky voňavé pleťové mliečko

18:14

Za posledné mesiace som si Ziaju veľmi obľúbila. Najmä jej šampóny. Med šampón proti svrbeniu a Biosulfo boli výborné, prvý spomenutý som si kúpila už druhý raz a chystám sa kúpiť si aj ten proti lupinám. Bola som s nimi spokojnejšia ako s podstatne drahšími kúskami. S pleťovou kozmetikou už mám nejaké tie skúsenosti, nadchla ma rada Manuka Tree pre problematickú pleť, najmä peeling. Ten mám už tretí :) Najnovšie som začala používať pleťové mlieko s kozím mliekom.







O pleťovom mlieku si môžete prečítať:

     "Aktívny preparát spája v sebe čistiace vlastnosti mlieka a osvieženie tonika.
Pôsobenie: Účinne odstraňuje make-up a dokonale čistí pokožku. Nenarúša ochrannú bariéru pleti.
Výsledok: Tonizuje, osviežuje a intenzívne hydratuje pokožku. Aktívne vyživuje a vyhladzuje pokožku. Účinne upokojuje podráždenia. 
Návod na použitie: Naniesť preparát  na tvár a krk a jemne rozotrieť. Nadbytok odstrániť kozmetickým tampónom. Následne použiť ďalšie prípravky z línie Kozie mlieko."

Nedávno som minula odličovacie obrúsky a keďže sa mi nechcelo večer hľadať nové, ktoré som po nákupe odložila a nemala som šajnu kam, musela som nájsť náhradu. Našla som - pleťové mlieko kozie mlieko a vatový tampón. Len tak, konečne pre zmenu. Lebo zmena je dobrá. V tomto prípade ozaj bola. Pleťové mlieko má 200  ml a je také šikovné, akurát do ruky. Biely obal zdobí strieborná koza a celkový dojem je nežný. Úplne platí, že v jednoduchosti je krása. Zamilovala som si ho pre jeho vôňu. Vône sú výnimočné tým, že dokážu vyvolať spomienky, spájajú sa nám s určitými udalosťami alebo ľuďmi. Neviem prečo, ale keď som privoňala k tejto vôni, okamžite som sa ocitla v detstve. Pripomenula mi vôňu krémov na ruky, ktoré používala mama aj starká. Ich pohladenie voňalo a tak krásne mi vonia toto mliečko. Ako nežné pohladenie. Neviem to zadefinovať, pretože mi vlastne nič iné nepripomína - pre mňa vonia ako detstvo, láska a spomienka na bezstarostné chvíľky šťastia s rodinou. Mlieko je dosť husté, čo sa mi ozaj páči, lebo neznášam, keď sa mi nejaký výrobok rozteká a steká kade tade skôr, ako ho stihnem rozotrieť. Odporúča sa používať ho na tvár  a krk, ale pár razy som ho skúsila aj na odlíčenie očí. Oči ma po ňom síce neštípali, ale odličovala som sa dlho, preto som to už viackrát neskúšala. Na pleť je ale veľmi dobré. Pleť odličuje jemne, bez štípania a dráždenia. Odstraňuje make up a pleť čistí, hydratuje, osviežuje a zanecháva ju hodvábne jemnú. Veľmi rada ho používam, keď sa vraciam  nočných prechádzok, vymrznutá, usmiata a šialene lenivá na to, aby som si pleť čistila peelingom a gélom. Vtedy siahnem po mlieku s istotou, že pleť odlíči a vyčistí tak, aby mi nevznikali nové nedokonalosti.  Drobnou výčitkou je pár látok v zložení.

Plusy:
  • jednoduchý, pekný obal
  • krásna, nostalgická vôňa
  • husté, nerozteká sa
  • pleť odličuje bez štípania a podráždenia
  • čistí, odličuje, hydratuje pokožku, zanecháva ju jemnú a sviežu
Mínusy:
  • zloženie
Mliečko stojí okolo 4,40 a zoženiete ho v drogérii.

Ktorý produkt na odličovanie od Ziaja ste skúsili? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Vypada moc dobre :-) Zatim na odlicovani davam prednost micelarkam a mleko pouzivam spise na docisteni pleti :-) Ale konecne jsem u nas objevila drogerii, kde se produkty Ziaja prodavaji, takze jsem mela ohromnou radost a urcite si brzy neco poridim, zatim jsem si tam vzala jen intimni gel :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja prípravky rada striedam, micelárku mám otvorenú vždy :)

      Odstrániť
  2. Ja som mala kozickovi sprchac a bol velmi dobry :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja zjaju až tak nemusím, je síce pravda že som skúšala len jeden krém...ale no nebolo to ono

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S pleťovými krémami nemám skúsenosť, to veru neviem posúdiť.

      Odstrániť
  4. mám toto pleťové mlieko a som s ním veľmi spokojná :) na oči som ho neskúšala, ale ako vidím ani nebudem, nemám rada keď mi niečo dlho odličuje oči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Som rada, že tá zmena bola dobrá a Ty si s mliečkom na pleť spokojná, až na nejaké tie drobnosti v zložení. :-) Z tejto značky som ešte nikdy nič nemala. Budem musieť vyskúšať. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  6. používam presne toto mliečko. Krásne hydratuje pokožku, krásne vonia, odporúčam:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe