Ranná energia

18:47

Minulý rok som niekoľkokrát nakúpila na stránke WowSlovakia, kde boli super produkty za super ceny. Clean&Clear produkty som tam nakúpila za 1,50. Keď som dnes zablúdila za stránku, stáli už 2 eurá. Stále je to super cena. Ale rozdiel 50 centov  mi príde markantný. Napriek tomu mi tam opäť padlo do oka niekoľko produktov, ktoré by som rada vyskúšala. Najmä také, ktoré sa u nás bežne v drogérii zohnať nedajú a tak budem zasa nakupovať. Ako obstál čistiaci gél Clean&Clear?







Clean&Clear vo mne evokuje pubertálne časy. Vtedy som mala veľké problémy s pleťou a  verila som, že táto značka, ktorá bola v televízii toľko ospevovaná, mi môže pomôcť. Hm, nepomohla. Absolútne. Moja pleť vyzerala rovnako, možno ešte horšie. Tak som ju na celé roky vyradila z môjho zoznamu obľúbencov a opätovne som na ňu narazila minulý rok. A nebudem klamať - tento gél som si ozaj obľúbila. Má 150 ml  a vyzerá pekne. Svieža zelená farba je neprehliadnuteľná a pekne vyzerá. Gél obsahuje zelené čiastočky, ktoré tomu celému dodávajú hravý nádych. Vonia trochu ako jar na umývanie riadu. Je to také citrusové, ale nič moc. Vôňa teda nie je to, čo ma na ňom zaujalo. Konzistencia je redšia gélová, treba ho hneď napeniť, aby sa neroztekal a naniesť na tvár. Pení dobre, ale som spokojnejšia, keď použijem kefku alebo hubku, lebo vďaka nim vznikne bohatá pena a čistenie je hĺbkové a účinné. Veľmi sa mi na ňom páčilo to, že pleť chladil. Pri používaní bol príjemný chladivý účinok to, čo pleť osviežilo a nakoplo do dlhého dňa. Na pleti neštípal, nedráždil a po jeho použití nebola ani napnutá. Čistil dobre - nevznikali mi nové nedokonalosti v podobe  čiernych bodiek alebo vyrážok. Nedokázal si však poradiť s už existujúcimi čiernymi bodkami - tie ostávali na mieste. Celkovo som s ním bola spokojná. Prekážalo mi len jedno - zloženie na výrobku sa mi nedalo ľahko rozlúštiť - potrebovala som lupu, aby som  ako tak videla, čo gél obsahuje. No, bolo by mi ľahšie nevedieť to, lebo niektoré časti zloženia sa mi tam nepáčili.

Plusy:

  • pekný obal
  • redší, dobre pení
  • praktická pumpička na dávkovanie
  • na pleti príjemne chladí, nespôsobuje pnutie ani začervenie
  • pleť čistí. zjemňuje a osviežuje
Mínusy:
  • veľmi mi nevonia, je to ako jar na riad
  • zloženie
Gél kúpite za dve eurá na http://www.wowslovakia.sk/.

Aká kozmetika sa spája s vašou pubertou? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Mám tu oranžovou verzi gelu, osobně mi to přijde ale jako naprostý průměr, bohužel. Zelenou verzi jsem ovšem nezkoušela, třeba je mnohem lepší. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby tak príjemne nechladil, skončil by v hodnotení podobne :)

      Odstrániť
  2. Ja si vzdycky vzpomenu na sve prvni dekorativni kousky od Miss Sporty a na plet jsem pouzivala nejakou radu na akne od Avonu, ted si nevzpomenu na nazev :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A malem bych zapomnela na ty ovocne sladke balzamky (lesky na rty) ve sklenene tubicce s takovym tim kulickovitym aplikatorem jako u deodorantu :-)

      Odstrániť
    2. Och, tie guličkové lesky si pamätám :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe