Sila zeleného čaju

18:14

Nepoviem nič nové, keď poviem, ako veľmi neznášam odličovanie. Je to presný opak líčenia. Aj keď do práce vstávam skoro, po pol šiestej, líčenie ma vždy baví. Každý ťah štetca si vychutnávam, baví ma experimentovanie s farbami aj snaha naučiť sa maľovať s novými štetcami na make up. Už aj na fixačný sprej z Avonu som si zvykla tak, že mi neprekáža, že občas zaštípe a minula som už tri balenia. Je to skrátka koníček, baví ma byť každý deň iná. Ale nebaví ma dávať to všetko dole. Posledné recenzie na odličovacie obrúsky boli viac menej v duchu sklamania. Ako obstáli odličovacie obrúsky Skinlite s obsahom zeleného čaju? 




O obrúskoch si môžete prečítať:

     "Dokonale odstraňujú make-up, ceruzku na oči, očné tiene, rúž a dokonca aj vodeodolnú riasenku, bez toho, aby vyvolali podráždenie pokožky. 
Navlhčené obrúsky pôsobia okamžite, behom chvíľky zanechávajú vašu pleť sviežu, hydratovanú a dokonale čistú.

Návod na použitie:
1. Šetrne odlepte ( otvorte) lepiacu časť
2. Vyberte potrebné množstvo vlhčených obrúskov
3. Odstráňte make up z pleti
4. Po každom použití dôsledne zalepte ( uzatvorte) obal
30ks/balenie"

V prvom rade, nech si kúpim hocičo, reklame už neverím. Nasľubuje hory doly, len aby sa výrobok predal a nám občas ostanú len oči pre plač. Dôkazom môže byť jednoduchý príklad: v teste výrobkov proti sebe postavili krém proti vráskam Lancôme a ten z Lidlu. Lidlový ani nie 4 eurový krém porazil mnohonásobne predražený Lancôme a ukázal nám, že kvalita sa nevzťahuje na cenu. Lancôme má reklamy v časopisoch, televízii, vzorky sa dávajú do časopisov, ich tvárami sú známe ženy, ktorých vyretušované tváričky lákajú na kúpu drahého produktu. Videli ste niekedy takéto reklamy na Lidlovú kozmetiku? Ja nie. A pritom radšej si kúpim tú. Podobne by som mohla písať o týchto obrúskoch. O značke Skinlite som dlho ani nevedela. Nevidela som pútavé reklamy, nečítala som oslavné ódy. A predsa si ma získava čoraz viac. Obrúsky so zeleným čajom sú vo veľmi pútavom obale - je strieborný, lesklý a neprehliadnuteľný. Ozdobený je malými kvietkami a celkový dojem z neho je dobrý - je dosť pútavý a v obchode by som ho neobišla. Lepivá časť lepí výborne - od prvého po posledný obrúsok držala ako kliešť a zabránila tak vysychaniu obrúskov. Voňajú pekne, sviežo, tak čajovo a veľmi mi pripomínali citrónovú vôňu. Pevné obrúsky sa netrhali a netrčali z nich ani jemné vlákna, ktoré by mohli ostať v oku a pekne bolestivo ho podráždiť. Najmilším prekvapením bolo to, že konečne som našla dosť dobre vlhčené obrúsky. Na odlíčenie jedného oka úplne postačujú, ak si chcem tým istým obrúskom odlíčiť aj druhé oko, potrebujem už pár kvapiek micelárky alebo odličovača. Takže si môžem vybrať - 2 oči a 2 obrúsky alebo dve oči a jeden obrúsok s micelárnou vodou. Nemám výraznejšie citlivé oči, po použití obrúskov ma neštípali, neslzili a neboli ani červené. Jediným mínusom sú niektoré látky v zložení. 

Plusy:
  • pútavý obal
  • lepivá časť lepí výborne
  • pekná citrónovo čajová vôňa
  • netrhajú sa, netrčia z nich jemné vlákna
  • konečne obrúsky, ktoré sú dosť vlhčené, ale občas bolo treba pár kvapiek micelárky pridať
  • oči po po ich použití neštípali ani neslzili
  • odličujú riasenku, ceruzku i make up, obstojne si poradí aj s vodeodolnými líčidlami
Mínusy:
  • zloženie
Obrúsky zoženiete v niekoľkých variáciách na stránke http://www.krasnadoma.sk/, kde 30 ks stojí 2,70.

Dokáže vás k nákupu zlákať práve dobrá reklama?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Vyzerá to zaujímavo a nevedela som, že to existuje. Ale tak ak to zoženiem, tak to vyskúšam :)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada spoznávam nové značky :) Najmä ak sa vyberiem do zahraničia, vždy si musím priniesť kozmetiku :)

      Odstrániť
  2. Výrobky se zeleným čajem mě vždycky zaujmou :-) Odličovací ubrousky moc nepoužívám, možná tak na cesty :-) A jinak já reklamě taky nevěřím a za kosmetiku by se mi nechtělo dávat tolik peněz, když se dá najít stejně (i lépe) kvalitní kosmetika za mnohem méně. Hlavně co se týče pečující kosmetiky, neříkám, že bych si jednou nechtěla pořídit takovou MAC rtěnku :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooo, to ani nehovor, my ženy sme občas trochu márnivé, MAC by som hneď brala :)

      Odstrániť
  3. Ubrousky vypadají super, zrovna jsem nějaké hledala, tak jsi mi nahrála. :) Jinak reklamám moc nevěřím, podle mě jsou to jen tak na oko a mockrát jsem se přesvědčila, že některé věci jsou pěkné šunty. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si niekedy prídem ako mimozemšťan, lebo neznášam zelený čaj... :D pijem ho, ale príde mi odporný :D no jeho vôňa je celkom fajn a tieto obrúsky vyzerajú fakt zaujímavo :) možno niekedy skúsim, ešte som vôbec nemala odličovacie obrúsky, vždy idem že mlieko + tampon :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zelený čaj milujem :) Ale je pravda, že jeho chuť je niekedy zvláštna, najmä v kombinácii s niečím :) Mlieko+tampón je overená klasika, ale rada experimentujem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe