Všade samá ružová

18:31

Bol to pochmúrny upršaný deň. Všade len ťaživá čierňava a sivota. Nie mnoho odtieňov sivej, len sivá sivota. Taká, ktorá ma núti utekať do mojej ríše snov, kde nikto okrem mňa nemá prístup. Osedlám ružového jednorožca a vyberiem sa slnkom zaliatymi levanduľovými poľami na malý výlet. Zvonček ma preberá so sladkého snenia, nuž chtiac nechtiac preberám od malej tety poštárky ešte menší balíček. Keď ho rozbalím, deň  už nie je sivý. Je zaliaty toľkou ružovou, že už skrátka nemôže byť škaredý. Lebo je malinový. 












Dnes to je skrátka záplava ružovej :) Veľmi pekná záplava. Balea priniesla na trh púdrovú pleťovú vodu s vôňou malín a Ebelin zase potešil moje srdiečko čistiacou kefkou. 

Balea pleťová voda upúta ružovým obalom. Je jednoduchý, pekne tvarovaný, vrchnáčik pevne drží na balení a nemusím ho tak hľadať po zemi, keď som po dlhých nočných prechádzkach po meste s Riškom unavená a čaptavejšia ako obyčajne. Na obale nájdete dobre čitateľné zloženie aj informácie o produkte v slovenčine, čo veľmi chválim. Voda má 200 ml a veľmi peknú malinovú vôňu. Pripomína mi vôňu šumienky, ktorú sme si ako deti zarábali a občas aj sypali do úst a výskali, keď tam začala šumieť :) Nie je vyslovene malinová, ale v pozadí ju je cítiť a dojem z nej je výborný. Obsahuje biely prášok - púder zmatňuje pleť, absorbuje nadbytočný kožný maz, reguluje jeho tvorbu a sťahuje rozšírené póry. Pred použitím je potrebné vodu dobre pretrepať, aby sa púder rozptýlil a splnil si svoju úlohu. Na pleti neštípe a nespôsobuje jej pnutie (ako majiteľka mastnej pleti tento problém nemám veľmi často). Je veľmi dobrá na dočistenie pleti, osviežuje ju a navyše aj pekne zmatňuje. Jedinou výčitkou je to, že ten biely prášok občas ostane na pleti. Pár razy sa mi stalo, že keď voda uschla, zjavil sa biely prášok :) Viditeľný bol najmä v obočí, kde pripomínal práškový cukor. Nevadí, dolu šiel ľahko. Aj tak túto vodu zbožňujem používať, najmä ráno pred nanesením make upu, lebo pekne zmatňuje.

Plusy:
  • pekný obal
  • pekná ovocná vôňa
  • na pleti neštípe, nespôsobuje pnutie
  • čistí, osviežuje a zmatňuje
Mínusy:
  • biely púder občas ostal na pleti
Pleťová voda stojí 1,99 a kúpite je u vás v DM drogérii.

Ružová kefka je veľmi podobná tej, ktorú som mala z Yves Rocher, len mi príde jemnejšia. S drsnou kefkou som  nemala väčšie problémy, ale občas som si všimla červenú pleť, ktorá mi po použití ostala. Je síce pravda, že čím mäkšia kefka je, tým skorej sa štetinky môžu vytočiť do strán. Časom  sa to stalo obom mojim kefkám, je to prirodzený proces, takže to neriešim. Táto je jemnejšia a odkedy ju mám doma, inú nepoužívam. Pleťové gél pri jej použití veľmi dobre pení a čistenie je tak hĺbkové a účinnejšie. Pleť ostáva jemná a svieža, je čistá a nedokonalosti sa tvoria menej, dokonca by som mohla povedať, že iba minimálne. 

Plusy:
  • mäkká kefka hĺbkovo a účinnejšie čistí pleť a zanecháva ju čistú a jemnú
Mínusy:
  • nenašla som
Kefka stojí 2,99 a kúpite ju v DM drogérii. 

Brúsite si zuby na niektorý z týchto kúskov? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Z této malinové edice mám doma peeling a nadšená jsem z něj moc nebyla, ale pleťová voda nemusí být špatná :-) A kartáček vypadá zajímavě, nedávno jsem na jednom blogu zahlédla, že je teď v DM k dostání od Ebelin i taková silikonový houbička na čištění pleti, tak uvidím co seženu u nás :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rozmýšľala som, že si zaobstarám túto kefku, no bála som sa, usadných baktérií a čo by to spravilo s mojím akné :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ som s ňou podobné problémy nemala, vždy ju dôkladne očistím a usuším :)

      Odstrániť
  3. Po tvojom článku si rozhodne brúsim zuby na oba kúsky! :) tá pleťová voda ma veľmi zaujala a hlavne ten púder, taktiež mám mastnú pleť, čiže by to mohlo byť fajn .. a za tú cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kefku úplne odporúčam, zamilovala som si ju :) Vodu pomaly míňam,občas ma vytáča ten púder, ale stojí za vyskúšanie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe