Mňamkový balzam na pery

17:26

Bez dobrého balzamu na pery to nejde. Všade mám nejaký ukrytý. V mojej izbe hneď niekoľko, aby som si mohla vybrať taký, na ktorý mám práve náladu. V kúpeľni mám dva, jeden tónovací na deň, jeden bezfarebný na noc. V kuchyni mám jeden tiež, aby som si po jedle mohla pery hneď natrieť. V práci mám momentálne kokosový a rýchlo z neho ubúda. Musím si ich natierať. Inak sú vysušené, popraskané a nevábne na pohľad. A tomu sa chce každá žena vyhnúť. V posledných dňoch som minula niekoľko balzamov a dnes vám poviem pár slov o mňamkovom mätovom balzame na pery od Bentley Organic. 



O balzame si môžete prečítať:
     "Balzam na pery v biokvalite, ktorý zjemňuje popraskanú pokožku pier. Dokonalá hydratácia a pohladenie pre citlivú pokožku bez pocitu mastnoty. Mäta má hojivé, protizápalové a upokojujúce účinky. Pocitovo je balzam príjemný taktiež vďaka jemnému chladivému efektu mätovej silice. Máte radi peppermintovú príchuť? Tak neváhajte. (10g).
Zloženie: mandľový olej*, kokosový olej*, včelí vosk*, kakaové maslo*, mätová silica*, limonen (citrusový olej)*, linalool*
Zloženie INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil)*, Cocos Nucifera (Coconut Oil)*, Cera Alba (Beeswax*), Theobroma Cacao Seed Butter*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Limonene*, Linalool* * Certifikované ekologicky pestované zložky"
Kelímkové balzamy sú moje balzamy na noc. Aplikácia z kelímka je síce jednoduchá, ale vždy musím mať dôkladne čisté ruky, aby neprišlo k znehodnoteniu balzamu. Kelímkové sú preto na noc a vysúvacie so sebou nosím všade, kam idem. Bentley Organic už trochu poznám, mala som veľmi dobrý sprchový gél, a preto som sa rozhodla skúsiť aj niečo iné. Voľba padla na mätový balzam na pery. Mätu mám veľmi rada, najmä v lete je výborná do osviežujúcich nápojov, ktoré pomáhajú prežiť horúce letné dni. Stačí ľad, mäta a minerálka - hneď je radosť žiť. Balzam je v maličkom tégliku, má 10 gramov, je malý, šikovný a ľahko sa zakotúľa :) Nie raz som ho naháňala po zemi. Veľmi pekne vonia. Ako mäta v našej záhrade. A tak aj chutí, jemne, nie veľmi výrazne, nerušivo a nijako mi neprekáža. Len mi chutí. Konzistencia je taká akurát, ani hustá, ani riedka, ale keď bolo dosť teplo, balzam sa trošku roztopil. Obal sa dá dobre uzavrieť šraubovaním, preto to nebol veľký problém - balzam sa z neho nedostal ani keby sa roztopil viac. Jemne chladí pery, nedráždi ich, neštípali ma. Je veľmi dobrý ako prevencia v chladnom a  a veternom počasí, kedy pery chráni pred vysušovaním a nevznikajú tak suché šupinky. Výborne ale hojí aj suché a popraskané pery, rýchlo im prináša úľavu, dávku hydratácie a zjemňuje ich. Za pár hodín sú pery v podstatne lepšom stave a na druhý deň ani neviete, že boli suché a boľavé. Okrem mäty je v ponuke aj jahodová príchuť a keď miniem časť mojich zásob, ktoré som si poctivo naškrečkovala, siahnem aj po jeho sladkej ovocnej verzii.
Plusy:
  • malý, dobre uzatvárateľný obal
  • príjemná vôňa
  • dobre chutí
  • nie je ani veľmi tuhý, ani riedky
  • pery chráni pred vplyvmi počasia, hojí aj suché a popraskané pery, viditeľne ich hydratuje a zjemňuje
Mínusy:
  • chutí mi, rýchlo sa míňal :)
Balzam som kúpila na internete za nejakých 3,50.
Mali ste niečo od Bentley Organic? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tak ten vyzerá vážne lákavo!!:)
    novy blog Cosmetics addiction

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj mňamkový! Ja mám skúsenosť s mentolovým len Baby Lipsom, čo akože ten chladivý pocit na perách fajn, ale hydratácia žiadna sláva :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe