Očný krém, ktorý za to stojí

15:55

Keď som konečne začala pravidelne používať očné krémy, kúpila som si drahší kúsok, o ktorom som bola presvedčená, že bude dobrý. Veď za toľké peniaze som niečo iné ani neočakávala. Potom mi Ziaja poslala na testovanie očný krém z rady kozie mlieko, ktorý je podstatne lacnejší ako ten, čo som mala predtým. Naozaj som bola zvedavá, ako obstojí.







O kréme si môžete prečítať:

     "Ľahký neparfumovaný krém určený na jemnú pokožku okolia očí.
Pôsobenie: Hydratuje, zlepšuje sfarbenie pokožky a ľahko ju napína. Efektívne zabraňuje strate elasticity. Vyživuje pokožku a viditeľne vyhladzuje jemné vrásky.
Aktívne zložky: komplex zložiek kozieho mlieka, vitamín A a E, D-pantenol (provitamín B5).
Návod na použitie: Ráno a večer naniesť malé množstvo krému na pokožku v okolí očí a nechať vstrebať. Používajte zároveň s ostatnými výrobkami z radu ZIAJA KOZIE MLIEKO."

      Pekná bielo strieborná krabička je pútavá, nájdete na nej v podstate dobré zloženie. Krém je v bielej tube, ktorá má 15 ml a uzatvára sa šraubovaním. Malý obal je skladný a super aj na cesty. Je neparfumovaný a naozaj musím len súhlasiť - on fakt nevonia, je to len taký jemný zvláštny nádych, neumelý a dosť prirodzený. Nie že by som to považovala za nedostatok, mám veľmi rada voňavučkú kozmetiku, ale pri očnom kréme tá vôňa nezaváži. Je ľahučký, nemastný a nie veľmi hustý. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Používam ho dva razy denne, ráno i večer a nestačím som sa čudovať, ako sa menil vzhľad pokožky okolo očí. Je určený na pre suchú pleť okolo očí. Má hydratovať,vyhladzovať a jemne napínať pokožku,zabraňuje strate pružnosti,vyživuje a vyhladzuje drobné vrásky a linky. Po prvých použitiach som si všimla najmä to, že pokožka je podstatne jemnejšia na dotyk. Bola jemnučká a vyhladené, linky, ktoré mám okolo očí, sú podstatne menej viditeľné, pokožka je napnutá a pružná. Páči sa mi, že neštípe. Mala som očný krém od Avonu, ktorý ma hneď po nanesení začal štípať a pokožka dostala jemný červený nádych. Prešlo to, bolo mi ľúto vyhodiť ho, lebo stál nejaké to euro, preto som ho denne používala a dúfala, že sa rýchlo minie. S týmto krémom som nemala jeden  jediný problém. Nemám citlivú pleť, preto neviem posúdiť, ako pôsobí na ňu, ale moja pleť sa s ním zžila dokonale. To, čo ma ale najviac potešilo, je krásne rozjasnené očné okolie. Má krajšiu farbu, kruhy pod očami zbledli a už pár dní nepoužívam korektor na prekrytie práve tmavých kruhov. Lebo ho nepotrebujem. Je určený pre vekovú skupinu 20+, teda pre mladšie ročníky, preto som neočakávala veľkú hydratáciu, ale na moje milé prekvapenie hydratuje dobre. Krému nemám čo vyčítať - za necelých 3,20 dostanete kvalitný produkt, ktorý dá pokožke všetko to, čo potrebuje, aby bola krásna. 

Plusy:
  • jednoduchý pekný obal
  • neparfumovaný
  • nie veľmi hustý, ľahký, nemastný
  • ľahko sa vsiakne do pokožky, nezanechá ju mastnú ani lepkavú
  • hydratuje, vypína pokožku, zjemňuje linky, rozjasňuje očné okolie
Mínusy:
  • nič, som veľmi spokojná
Výrobky značky Ziaja kúpite v obchodoch alebo na internete, cena krému sa pohybuje okolo 3,20.

Ktorý výrobok značky Ziaja je váš obľúbený? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. dopotrebovavam olivovy od ziaji a tiez som v podstate spokojna :) akurat mi po istom case praskla tubicka, tak som si musela ten zvysok prehodit do inej nadobky, ale inak v pohode. dokonca mi nedrazdi ekzem pod ocami, co napriklad ocny krem od eucerinu robil. inak ja vyslovene vyhladavam neparfumovane ocne kremy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tubička zatiaľ drží :) A hádam aj vydrží. Toto je môj prvý očný od Ziaji a rozhodne časom skúsim aj iný, fakt sa mi páči.

      Odstrániť
  2. už nejakú dobu hľadám krémik na oči pretože ich mávam často unavené a ono sa to na ich okolí dosť odzrkadlí, vyzerá to ako celkom fajn produkt, pekná recenzia :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Na unavené oči sú celkom dobré roll ony, niektoré sa dajú dať aj do chladničky, pekne potom osviežia oči :)

      Odstrániť
  3. Ziaju milujem, no tento krém som ešte neskúšala :) Keď mi dôjde ten môj od Nivey, tak určite skúsim tento :) Inač pekná recenzia :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja už tiež premýšľam, aký iný si kúpim, keď miniem tento.

      Odstrániť
  4. Já musím pohledat po obchodech zda ziaju neseženu. Chtěla bych od nich krém na ruce s kozím mlékem. Ale přes net ho objednávat nechci, protože by mě poštovné vyšlo na více než samotný krém. :-/
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, že je lepšie nájsť ju v obchode, lebo ozaj je poštovné dosť vysoké. To sa oplatí, keď vás je viac alebo je väčší nákup.

      Odstrániť
  5. Já jsem líná oční krémy používat, ale asi si konečně nějaký pořídím - no už nejsem nejmladší. Ta Ziaja není drahá, navíc je hodně chválená, tak i kdybych ji nepoužívala, tak mne to nebude bolet.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich tiež dlho nepoužívala, bola som rada, že som si napackala nočný krém :) Až teraz sa snažím naozaj pravidelne natierať jemnú pokožku okolo očí, lebo vidím výsledky.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe