Taká harmančeková!

15:38

Netajím sa tým, že Soaphoriu mám veľmi rada a s jej výrobkami som väčšinou spokojná na 100%. Občas sa stane, že nejaká maličkosť nesadne úplne super, ale to sa stáva. Žiadna značka nemôže mať všetky produkty šité mne na mieru :) Ich kvetové vody mi ale sadli vždy všetky. Doma mám aktuálne nevädzovú a levanduľovú a obe zbožňujem. Tak, ako som zbožňovala aj moju harmančekovú.






O harmančekovej pleťovej kvetovej vode si môžete prečítať:

       "Jemne voňavá harmančeková voda pomáha hojeniu poškodenej pokožky, zmierňuje zápaly a tiež opuchy, nimi spôsobené. Je vhodná hlavne k ošetreniu zapálenej a podráždenej pokožky, zmierňuje svrbivosť, v obkladoch je výborná na suché, podráždené oči a očné zápaly. Je adstringentná, výborne sa hodí k odličovaniu, čisteniu a tonizácii pleti."
Dobrá pleťová voda sa v kozmetickej poličke nestratí. Lebo ju potrebujem denne. Bez pleťovej vody to nejde. Ráno je to prvý produkt, ktorý použijem, večer zasa predposledný, pretože po nej ide už len krém. Aby moja pleť netrpela, musí k nej byť naozaj nežná. A to harmančeková voda jednoznačne je. Je v sklenej fľaštičke, ktorá má 50 ml. Mám ešte staré balenie, ktoré sa šraubuje, nové balenia už majú špeciálnejšie uzávery a než som prišla na to, ako tú fľašu zavrieť, prešlo pekných pár minút. Hotová maturita. Nevadí. Som sa naučila. Vôňu harmančeka milujem. Či čaj, či kozmetiku, či harmanček samotný - táto nežná vôňa upokojuje a rozháňa chmáry. Voda vonia tak uveriteľne, až mám pocit, že harmanček ovoniavam. Dá sa s ňou odličovať, jemne čistí a upokojuje pleť. Harmančeková voda je dobrá aj na upokojenie pokožky po holení a depilácii - červené bodky mi síce nezmizli, ale nebola taká podráždená a citlivá na dotyk. Voda je dobrá aj na osvieženie pleti počas dňa, to je lepšie ju mať v obale s rozprašovačom, pretože pokožke prinesie okamžite a kdekoľvek osvieženie a upokojenie. Môžete si ju streknúť aj do vlasov, budú voňať a pomerne ľahko rozčesávať. Najradšej ju používam len na dočistenie pleti po peelingu a pleťovom géle, lebo pokožku zanecháva jemnučkú a voňavú, je čistá a pripravená na dávku hydratácie v podobe krému.
Plusy:
  •  malý pekný sklený obal
  • príjemná uveriteľná vôňa harmančeka
  • neobsahuje alkohol, na pleti neštípe
  • čistí, upokojuje, osviežuje pleť
  • upokojuje podráždenú pokožku po holení a depilácii
  • prevonia vlasy, ľahko sa rozčesávajú
Mínusy:
  • žiadne, som spokojná 
Kvetová voda stojí 4,90 a kúpite ju v eshope Soaphorie alebo v partnerských pedajniach.

Ktorú kvetovú vodu máte najradšej? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. ja milujem tieto hydroláty :) a presne ako píšeš, najlepšie je to dať to tmavej fľaštičky s rozpra3ovačom a prestriekavať si tvár po čistení ^^ a na ráno je úplne božský mätový hydrolát :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejakou takovou pletovou vodu si take planuji poridit, laka me Ruzova voda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je značka,kterou Vám na Slovensku prostě musím závidět, doufám, že se bude prodávat i u nás , líbí se mi u nich hromada věcí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím tomu, že Soaphoria má na to, aby prerazila aj u vás :)

      Odstrániť
  4. Soaphoria má nádherne voňajúce veci, určite je to tak aj s touto pleťovou vodou :) Ako spomínala Whatever v komentári vyššie, taktiež ma láka ružová voda :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe