Zaujímavý obal, zaujímavý šampón

18:02

Už som zistila, že pre atopika nie je úplne jednoduché nájsť vhodný šampón. Vlastne by som mohla pokojne povedať, že je to len hop alebo trop. Alebo sadne, alebo putuje k ostatným členom rodiny. Ešte je jedna zlá možnosť, že chvíľku mi sadne a potom sa to  všetko pokazí. Preto niekedy kúpim viac šampónov ako by som potrebovala. Naposledy u mňa zakotvil šampón od Schwarzkopf, ktorý vyzeral zaujímavo. Ani som netušila, ako rýchlo sa skamarátime.







O šampóne si môžete prečítať:

   "Šampón pre objem vlasov Schwarzkopf BC Cell Perfector Volume Boost Shampoo.
Šampón Schwarzkopf BC Cell Perfector Volume Boost Shampoo jemne čistí vlasy a dodáva im objem. Obnovuje vlasovú štruktúru.
Použitie: Aplikujte na mokré vlasy, napeňte a potom opláchnite."
Šampón si môžete kúpiť v dvoch veľkostiach (250 a 1000 ml), pričom to väčšie balenie sa oplatí podstatne viac a ušetríte nemalý peniaz. Ja mám menšie balenie a keby si ho kúpim opäť, siahnem už po tom väčšom. Balenie je vysoké a štíhle, pekne vyzerá a bez problémov som ho nasáčkovala aj do maličkého voľného kútika na vani. Lebo tam toho miesta veľa nie je. Dalo by sa dokonca povedať, že voľné miesto treba hľadať lupou. Nevadí. Som žena. To je dostatočné ospravedlnenie. Vonia krásne. Sladko. Niečím mi veľmi pripomína cukrovinky. Nie je to výrazné ani rušivé, ale zbláznila som sa do toho. Pretože je super, keď vôňa zlepší náladu. Priesvitný šampón dobre pení aj v menšom množstve, takže stačí viac vody a menej šampónu - zasa ušetrím. Teraz sa pozrieme, ako vplýva na jednotlivé časti mojej hlavy. O tom, že štípe v očiach, hovoriť nemusím, s mojím šťastím mám šampón v očiach skôr ako ho stihnem napeniť. Vlasovej pokožke neprekáža, nesvrbí ma po ňom  viac ako obyčajne. Nevysušuje ju, nedráždi ju. Stav ekzému sa nezhoršuje, ale ostáva nezmenený, takže tu môžem šampón pochváliť. Vlasy čistí a dodáva im objem. Nedokážem posúdiť, či veľký alebo malý, lebo ja mu vždy dopomôžem natáčkami alebo copčekmi. V konečnom dôsledku tam ale objem je, takže splní to, čo sľúbi. Vlasy sú po použití jemné na dotyk (aby sa ľahko česali, je potrebné pridať trochu kondicionéru alebo masky) a pekne sa ligocú. Vyzerajú zdravo a pekne držia tvar (čomu dopomohlo aj konečne dobré tužidlo). Celkovo hodnotím šampón ako veľmi vydarený, lebo s ním nemám väčšie problémy. Výčitkou je len pár látok v zložení.
Plusy:
  • pekný  vysoký štíhly obal
  • príjemná sladká vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pení dobre aj pri malom množstve
  • vlasy umýva, je šetrný k mojej atopickej pokožke, dodáva objem a lesk
Mínusy:
  •  zloženie
Šampón mám zo stránky http://www.parfemy-elnino.sk/, kde 250 ml stojí 4,84.,

Aký šampón momentálne používate? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Všimla som si, že šampony recenzuješ veľmi často. Ktoré 3 hodnotíš ako najlepšie?
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tých miniem veľa. Teda minieme, lebo sme tri baby a mamina i sestra sa zmývajú každý druhý deň :) Takže tie idú na dračku. Najlepšie? Jednoznačne Ziaja Med, Ziaja Biosulfo a šampúch.Tie sú moje top šampóny, aj teraz som si kúpila ďalšie dva, som na ne veľmi zvedavá.

      Odstrániť
    2. Vdaka, nieco urcite vyskusam. Akurat hladam nieco nove na moje vlasy :-)

      Odstrániť
    3. Potom vrelo odporúčam šampúch :) Ten bol vynikajúci na všetky typy vlasov. Tie od Ziaji boli skôr pre atopickú pokožku, prípadne problémy s lupinami.

      Odstrániť
    4. Šampón Ziaja Med som skúsila podľa tvojho vzoru a mala si pravdu. Je skvelý. Musím si ale ešte dopomáhať aloe vera gélom, no rozhodne nedráždi pleť. Takže to veru bola dobrá kúpa. Vďaka za tip. :-)

      Odstrániť
    5. Teší ma, že som dobre poradila :) Ten aloe vera gél musím skúsiť, aj ja ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  2. Celkově šampony od Schwarzkopf mám moc ráda. Hlavně řadu blond me. Ta je naprosto úžasná. Jen škoda toho složení.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som túto značku kupovala kedysi dávno, časom som sa rozhodla skúšať ďalšie. Ale rada sa k nej vraciam.

      Odstrániť
  3. Původně jsem si myslela, že to je nějaký lak na vlasy ale jak vidím tak šampon :D Šampon vypadá zajímavě a pěkně ale šampony od této značky jsem ještě nezkoušela. Používám teď šampony bez silikonů, konkrétně Elseve pro větší objem a jsem s ním moc spokojená ale třeba časem vyzkouším i tento :-)
    LuxureGirl

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Elseve veľmi šampóny nekupujem, ale možno časom nejaký skúsim. Podľa nálady :)

      Odstrániť
  4. tento šampón nepoznám, ale hľadám momentálne niečo pre zväčšenie objemu. Recenzie sú celkom fajn:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe