Rozmarínový krém

10:58

Kedysi dávnejšie ste si na mojom blogu mohli prečítať o značke Charlotte Meentzen. Už viac ako 85 rokov Charlotte Meentzen vyvíja a vyrába vysoko účinné, prírodné produkty starostlivosti o pleť a telo. Desiatky rokov vedy a výskumu boli venované skúmaniu prírodných a aktívnych ingrediencií pre zachovanie zdravej pokožky. Produkty sú certifikované najprísnejšími požiadavkami, ktoré zaručujú, že sa nepoužívajú živočíšne výťažky, parabény a silikóny. Odmieta testovanie na zvieratách. Výsledkom je starostlivosť o krásu pre všetky typy pleti a vekové kategórie. V mojej zbierke sa ocitol rozmarínový pleťový krém.









O rozmarínovom kréme si môžete prečítať:

      "Účinok: Hydratačná a protizápalová denná a nočná starostlivosť, predchádza kožným nečistotám a upokojuje zápalové procesy. Pleť je intenzívne zásobovaná vlhkosťou.
Odporúčané použitie: Aplikujte ráno a večer na vyčistenú pleť.
Účinné látky: Výťažok zo Šalvie lekárskej, Rumančeka kamilkového a Rozmarínu, alantoín, Bisabolol
Typy pleti: Normálna, mastná, zmiešaná"
Nájsť dobrý pleťový krém pre mastnú pleť nie je úplne jednoduché. Hoci som už mala šťastie na niekoľko naozaj podarených kúskov, ktoré mi vynikajúco sadli a vďaka nim bola moja pleť krajšia a zdravšia, stále hľadám nové krémy, aby som ich mohla porovnať a vybrať víťaza. Rozmarínový pleťový krém bol pre mňa výzva. Mala som už rozmarínovú pleťovú vodu, ktorá bola fantastická. Čistila, osviežovala, upokojovala moju mastnú a problematickú pleť.Preto som bola zvedavá na pleťový krém. Je v peknom bledučko zelenom obale, príde mi to veľmi svieže a jarné. Na obale nájdete dobre čitateľné zloženie s pár látkami, ktoré by tam byť nemuseli, ale inak je zloženie dobré. Plastový obal sa sa uzatvára šraubovaním, je pevný a odolný voči pádom (otestované vlastnou nešikovnosťou!). Otvorenie sprevádzal úsmev, lebo aj pleťový krém je rozkošne zelený. Neviem prečo, ale keď som ho prvý raz zbadala, napadla mi cukrová vata :) Ale tú som videla len modrú a ružovú. Vonia celkom ľahko, nežne a prírodou. Vôňa je jemná a nenápadná, po chvíľke neviete, že ste ho použili. Je síce hustejší, ale nie je mastný a rýchlo sa vsiakne do pleti bez mastného filmu a lepkavého pocitu. Pleť ostáva po použití matná a pár hodín sa nemastí. Neupcháva póry a neprispieva tak ku vzniku nových čiernych bodiek. Preto krém vrelo odporúčam aj pubertálnej mastnejšej pleti -neuškodí jej, naopak, pomáha. Nielenže zmatňuje, ale pokožku aj upokojuje. Mne veľmi vyhovuje aj to, že pleť hydratuje a zjemňuje. Používam ho ako denný krém, možno po aplikovať aj pod make up. Je vhodný nielen ako denný, ale aj ako nočný krém. Na dôkladne vyčistenú pleť ho aplikujem v tenkej vrstve. Ráno sa zobudím síce s mastným nosom aj čelom, ale menej ako inokedy. Pleť je svieža a hydratovanejšia, takže som spokojná.
Plusy:
  • pekný hravý obal
  • zaujímavá, ľahká vôňa
  • krém je hustejší, ale nie je mastný
  • rýchlo sa vsiakne, pokožka nie je mastná ani lepkavá
  • upokojuje zapálenú pokožku, hydratuje ju a zenacháva jemnú
  • neupcháva póry
Mínusy:
  • pár látok v zložení
Krém zoženiete na stránke www.meentzen.sk, kde 50 ml krém stojí 11,90.

Skúsili ste už niečo od tejto značky? :)

     

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tento krém vůbec neznám, slyším o něm poprvé, ale nevypadá špatně.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/maliny-pro-me-rty.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tento krém vidím taky poprvé, ale věřím, že je fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No podle složení tedy nic moc, ten parafín se mi tam moc nelíbí :/ Ale bylinkové výtažky jsou jinak pěkné

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe