Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov

13:45

S Richardom sa veľmi radi túlame po krásnych výletoch. Snažíme sa ich stihnúť čo najviac, aby sme mali na čo spomínať. Niekedy zavítame len do Čiech či Chorvátska, ale mne to vôbec neprekáža. Vždy nájdeme niečo nové a naše kroky vedú do neznáma. Rokmi som sa naučila nebrať si zbytočne veľa kozmetiky, ale ešte stále by sa dalo čo to zredukovať. Niektoré veci ale doma nesmiem nechať, napríklad taký kondicionér alebo masku na vlasy. Našťastie sa dajú kúpiť v miniverziách alebo baleniach na jedno použitie. Už dlhšiu dobu ma po výletoch a dovolenkách sprevádza vlasový sprej na rozčesávanie vlasov od Navia/Kvitok, ktorý je vydareným spoločníkom.

Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov Navia



Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov zloženie

Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov Kvitok

kondicionér v spreji

Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov

Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov

Moje dlhšie vlasy bývajú bežne po umytí pochlpené, preto si svoju existenciu bez kondicionéra ani neviem predstaviť. Niekedy je to lepšie, niekedy horšie - veľa závisí aj od šampónu. Na dovolenky si rada brávam tuhý, pretože sa nevyleje, zaberie menej miesta, použije ho aj Richard a tak. K nemu prihodím tento kondicionér a mám istotu, že o vlasy bude vynikajúco postarané a nemusia sa báť morskej vody, vetra ani slnka.

Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov je v tmavom sklenom obale s rozprašovačom. Objem 50 ml je na cesty ako stvorený, ale doma by som pokojne privítala aj väčšie balenie. Aby som ho nemusela tak často kupovať :) Je menší, všade sa vojde a vyzerá pekne. Ale na to som si, koniec koncov, pri Navii/Kvitku už dávno zvykla.

Omamná vôňa prírody - to mi napadne vždy, keď ho ucítim. Konzistencia je vodová, vďaka čomu ho len nastriekate do vlasov, či už suchých alebo mokrých.  Neoplachuje sa, len si vlasy upravíte tak, ako obyčajne. Obsahuje  komplex rastlinných ceramidov či provitamínu B5, takže vašu korunu krásy ochráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, akými sú napríklad tepelný styling, slnečné žiarenie, chladné počasie i vietor.

Vlasový sprej v prvom rade výborne uľahčuje ich rozčesávanie. To je prvý dôvod, pre ktorý som si ho chcela kúpiť a pokojne by mi to stačilo. Dokáže však omnoho viac. Vlasy sú celkom jemné, pevnejšie a odolnejšie. Menej sa štiepia končeky, krásne sa k tomu lesknú - vyzerajú tak zdravšie a lepšie. Bonusom je, že nie sú ani vysušené a dajú sa upraviť ľahko ako vždy. Neelektrizujú, čo oceňujem najmä ak sa ponáhľam a nemám čas venovať im toľko pozornosti. Zmenu zbadáte aj pri dotyku - sú mäkké a jemnučné, ako z reklamy! Oceníte ho aj vtedy, ak si tepelne upravujete vlasy (fén, žehlička, kulma), lebo ich pekne ochráni a nevysušia sa. 

Podobné vychytávky si kupujem veľmi rada. Sú iné, praktické a ešte aj pekne vyzerajú. Fľaštičky z nich si odkladám, lebo keď si doma robím oleje alebo kvetové vody, stačí mi ich tam len preliať. Dajú sa recyklovať, ale radšej ich opakovane používam. 

Plusy:
  • tmavý sklený obal so šikovným rozprašovačom
  • vhodný aj na cestovanie
  • jemne vonia
  • tekutá konzistencia, stačí len nastriekať
  • na suché aj mokré vlasy
  • neoplachuje sa
  • vlasy sa ľahko češú, sú jemné, hladké, hydratované, neelektrizujú, pevnejšie, nelámu sa, neštiepia sa končeky, ľahko sa upravujú
Mínusy:
  • škoda, že nie je vo väčšom balení
Vlasový sprej na rozčesávanie vlasov kúpite za 7,90 eur v eshope Navia/Kvitok alebo v partnerských predajniach.

Obľubujete spreje na vlasy? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe