Neprehliadnuteľné ružové telové mlieka

15:48

Telové mlieka a krémy sa doma míňajú rýchlo. Nakupujem ich rada, lebo si ich vyberám podľa vône, zloženie alebo konzistencie. Každé je iné a večer voľba padne na to, na ktoré mám náladu. Teraz v zime si užívam kvetinové vône, ktoré mi tak veľmi chýbajú. Dobre však padne aj niečo menej výrazné. Presne také telové mlieka aj krémy má Dermacol. Rýchlo som si našla svojho miláčika a musím povedať, že toto bola trefa do čierneho.

Dermacol


Dermacol REGENERAČNÉ TELOVÉ MLIEKO

Dermacol REGENERAČNÉ TELOVÉ MLIEKO zloženie

REGENERAČNÉ TELOVÉ MLIEKO

Regeneračné telové mlieko Dermacol

Regeneračné telové mlieko sa nedá prehliadnuť. Je v žiarivom ružovom obale a hoci na ňom nie je žiaden výrazný prvok, vyzerá pekne. Môžete si ho kúpiť v o veľkosti 250 ml alebo 400 ml, rozdiel je naozaj len vo veľkosti. Obsahuje bambucké maslo a vhodné pre suchú a podráždenú pokožku. Hneď som  vedela, že na zimu bude skvelé, lebo vtedy je moja pokožka celkom suchá, niekedy až šupinkatá. 

Biele telové mlieko má redšiu konzistenciu a ľahkú sladkú vôňu. Bežne si ho berie aj Richard, takže nie je výrazná ani príliš ženská. Ľahko sa rýchlo sa vsiakne do pokožky, neostáva po ňom mastná. Už krátko po použití si môže spokojne obliecť pyžamo. 

S výsledkami som spokojná. Telové mlieko pokožku regeneruje a aj v zime vyzerá dobre. Suchá pokožka je hydratovaná a jemná, miznú suché šupinky i drsné kolená alebo lakte. V čase výletu postačí aj ako krém na ruky. Za 3,79 eur je to veľmi šikovný pomocník. 

Dermacol Regeneračný telový krém

Dermacol Regeneračný telový krém zloženie

 telový krém

Dermacol Regeneračný telový krém

Aj keď je vyššie spomenuté telové mlieko dobré, mojím miláčikom sa stal tento krém. Mám radšej krémovú konzistenciu, ktorá je bohatšia, hustejšia a niekedy aj výživnejšia. Podstatné je len to, aby nebol mastný, pretože to mi prekáža celoročne, nielen  v lete. 

Dermacol Regeneračný telový krém je v bielom plastovom obale s ružovou etiketou a vrchnáčikom. Pôsobí milo, dievčensky a využijem ho aj potom, ako obsah miniem. Všetky tri produkty v dnešnej recenzii voňajú veľmi podobne a môžu ich pokojne používať aj páni. Je krémový a nadýchaný ako obláčik. Presne tak, ako sa mi to páči.

Krém s obsahom bambuckého masla výborne hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku. Vydrží ju hydratovať celý deň a chráni ju pred vysušovaním a svrbením. Žiadne podráždenie, šupinky, nič. Len príjemný pocit a hodvábne jemná pokožka. Tento krém si kúpil zasa, lebo mi vyhovuje najviac. Balenie s objemom 300 ml stojí 4,59 eur.


Dermacol HYDRATAČNÉ TELOVÉ MLIEKO urea

Dermacol HYDRATAČNÉ TELOVÉ MLIEKO urea zloženie

HYDRATAČNÉ TELOVÉ MLIEKO

Hydratačné telové mlieko Dermacol

Tretím kúskom dnešnej recenzie je hydratačné telové mlieko s ureou. Tá suchú pokožku dostatočne hydratuje, zjemňuje, obnovuje jej pružnosť a poskytuje ochranu pred vysušovaním. Tiež si ho môžete kúpiť v dvoch rôzne  veľkých baleniach a farebne sa ponáša na telový krém. Bielo ružovú kombinácia evokuje niečo sladké a dievčenské. Ako som ale spomenula, nevonia tak sladko a účinkami sa podobá na prvé mlieko. Keď sa tak nad tým zamyslím, nenašla som medzi nimi väčší rozdiel. Škoda, že Dermacol nepriniesol viac rozdielne mliečka, ktoré by boli niečím iné a odlišné. Tiež stojí 3,79 eur a nájdete ho v eshope Dermacol alebo v partnerských predajniach. 


Používate telovú kozmetiku od Dermacol?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe