Sladučké pery

18:46

Balzamov na pery nie je nikdy dosť. Možno je to trochu márnivé, ale páči sa mi, keď ich mám poukladané vo svojej ozdobenej krabičke, vyberiem si príchuť, ktorú mám rada, prípadne balzam, ktorý potrebujem (Hemp balsam na pery s oparmi, krém od Blistexu na popraskané pery, letný balzam so SPF) alebo si vyberiem farebný balzam, aby mali pery pekný nádych. Dermacol priniesol hravé farebné balzamy, ktoré sú ako stvorené na leto. 






O balzamoch si môžete prečítať:

      "S vitamínom E, SPF 15, bez parabénov.   
Zvláčňujúce balzamy na pery s neodolateľnými vôňami, dokonale pery ošetrujú, dodávajú im sviežosť a hodvábnu jemnosť. Farebne pery tónujú a zanechávajú ich lesklé, vyhladené a vláčne. Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu. SPF 15 chráni pery pred slnečným žiarením."
Na testovanie mi prišli dva kusy. Sprvu som nevedela, o aké príchute sa jedná, bola som zvedavá, či uhádnem :) Jednu som trafila, druhú nie. Vysúvacie balzamy sú v jednuduchým jednofarebných obaloch, na vrchnej priesvitnej časti je popis, o čo sa jedná. Tónované balzamy príjemne voňajú. Sladko, nevtieravo. Majú krémovú štruktúru, ľahko sa kĺžu po perách. Ako prvý som skúsila ružový balzam. Hneď po nanesení som ucítila sladkastú chuť. Ako keď sme si ako deti kupovali žuvačky Pedro. Nielen kvôli žuvačke, ale aj kvôli tetovačke :) Až potom som sa pozrela na príchuť a pousmiala som sa: mala som balzam Bubble gum. Naozaj je žuvačkový, chuť je sladká a príjemná, neruší a nie je veľmi umelá. Perám dodáva ružový nádych. Ráno ho používam miesto lesku alebo rúžu, niekedy, než prídem do práce, už po ňom niet ani stopy. Chutí mi :) Má SPF 15, takže chráni pery pred škodlivým slnečným žiarením. Ako druhý som skúsila jemne oranžový balzam. Tu som si už príchuťou istá nebola. Voňal tak nejak ovocne a sladko, ale nevedela som to bliežšie určiť. Fakt, že sa jedná o príchuť Peach ma prekvapila, lebo na broskyňu by som to ozaj netipovala. Tým nechcem povedať, že by bol zlý, len sa mi na toto ovocie neponášal. Perám dodáva jemný nádych, nie výrazný, koralový. Ružový balzam má podstatne výraznejšiu farbu, aj preto ho používam, keď idem von. V práci mám ten jemnejší, ktorý nie je taký viditeľný. Pery hydratujú dobre. Nevšimla som si suché ani popraskané pery, naopak. Sú jemné, vláčne a majú peknú farbu. Je to jedna z najmilších noviniek, aké sa mi v poslednej dobe dostali do rúk a uznávam, že aj ostatné nové balzamiy s príchuťou ako čokoláda, bavlníkový kvet, mandľa, hrozno - majú niečo do seba. Momentálne ma posadla myšlienka kúpiť si ešte čokoládový a hroznový, takže je možné, že moja zbierka sa ešte rozrastie :)
Plusy:
  • zaujímavé príchute
  • pekné obaly
  • príjemná vôňa aj chuť
  • tónované balzamy pery jemne zafarbia a vďaka SPF 15 aj ochránia
  • krémová štruktúra
  • pery hydratujú, zjemňujú, chránia
Mínusy:
  •      žiadne, som spokojná
Balzamy stoja 2,99 a nájdete ich v predajniach alebo na internete.

Ktorú príchuť by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Ja sa chystám na mandľový a čokoládový, som zvedavá aké budú keď si ich ovoniam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten žvýkačkový musí být super. Já už mám tolik balzámů, že je snad nespotřebuju ani do konce života, ale stále si musím kupovat nové a nové. U těchto balzámů se mi líbí i obal. No, asi se půjdu podívat do drogerky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto som videla a nejako mi to prišlo ako napodobeniny Baby lips :) :/
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaale kde, ich srdiečková verzia má na míle ďaleko od Baby lips.

      Odstrániť
  4. Měla jsem je v původní srdíčkové verzi a byť ten tvar byl originální a krásný, tak byly strašně nepraktické, takže jsem ráda, že Dermacol přišel s novou verzí:-)
    Asi nejvíc mně láká žvýkačková vůně, ale jsem si skoro jistá, že jen u jedné varianty asi nezůstane, takže jich ve finále skoupím možná víc:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si kúpila jeden pôvodný, nebol zlý, ale toto je lepšie :)

      Odstrániť
  5. vyzerajú fajn, ale ako Veronika sa asi pozriem skôr na čokoládový :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zatím jsem ještě neměla možnost na ně kouknout, ale určitě si nějaký pořídím :)

    Unboxing | Dekorativka.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe