Aby boli nechty dokonale pevné

20:21

Nechty som si veľmi dlho nelakovala. V tomto smere som bola značne nešikovná, bežne som si ich odrala ešte skôr, ako uschli, prípadne som ich mala hneď obité a podobne. Nebavilo ma babrať sa s tým, tak som od lakovania upustila. Niekedy vo štvrtom ročníku na výške som ale našla pár fakt dokonalých lakov na nechty a už bola ruka v rukáve :) Odvtedy si ich lakujem pravidelne a už si ani neviem predstaviť, že by som sa nepohrala s tým, ako vyzerajú. Veľmi sa mi páčia, keď sú krásne dlhé, na nich lak vyzerá inak. Tak elegantne. Ale keď sú dlhšie, ľahko sa stane, že sa zlomia, štiepia, niečo sa pokazí. Odkedy mám doma Eveline Nail Therapy Diamond hardness, nechty sa mi neštiepia a takmer sa mi nelámu (ak áno, len preto, že do niečoho vrazím a teším sa, že som si zlomila len necht, nie aj prst).








O nechtovom kondicionéri si môžete prečítať:

  "Extrémny posilňovač chráni slabé nechty pred praskaním, lámaním a štiepením. Špeciálne zloženie vytvorí na povrchu nechta extrémne tvrdý povlak, ktorý ochráni vaše nechty.
-posilňuje nechty,
-hlboko hydratuje,
-poskytuje nechtom pružnosť,
-dodáva zdravý vzhľad

Obsah balenia: 12 ml

Aplikácia: každý deň aplikujte jednu vrstvu priamo na nechty. Za tri dni odstráňte aplikované vrstvy a postup opakujte.
Aplikujte pravidelne. Každý náter sa musí dostať do nechtu, ktorý ho posilní a spevní
."

Keď som si tento produkt vyberala, netušila som, či bude naozaj účinný alebo nie. Ono mnohé kozmetické vychytávky sľubujú hory doly... ale niekedy to ostáva len pri sľuboch. Nie raz som naletela krásnej reklame a potom som si mohla akurát tak trieskať hlavu o stenu, akú somarinu som si to zasa kúpila. Stalo sa to aj tento raz alebo som bola spokojná? S kozmetikou Eveline ste sa na mojom blogu už mohli stretnúť, išlo najmä o telovú kozmetiku, ktorú som vyskúšala, ale boli tam aj nejaké masky. Posilňovač nechtov mi padol do oka, keď som hľadala niečo drobnejšie a lacnejšie, aby som sa vtesnala do určitej cenovej hladiny. Vyzerá ako obyčajný lak na nechty, má trochu mliečnu farbu, ale po nanesení na nechty pôsobí skôr ako priesvitný lak, nijak výraznejšie ich nezmení. Nemá ani rušivú arómu, ktorú niektoré laky na nechty majú. So štetcom sa pracuje dobre, nie je veľmi veľký, ale aj tak to s ním ide rýchlo a ľahko. Postup ma sprvu zarazil, ale potom som si naň celkom zvykla. Každý deň si aplikujte jednu vrstvu na nechty. Postup opakujte tri dni, potom vrstvy odstráňte (bežným odlakovačom) a začnite odznovu. Keď som s kúrou začínala, na chvíľku som upustila od lakovania nechtov, aby som postup mohla opakovať presne podľa pravidiel. Nechty ostali pevnejšie, prestali sa mi úplne štiepiť, boli odolnejšie a neviem, či si to nahováram, ale mám pocit, že aj rýchlejšie rastú. Postupne som sa vrátila k lakovaniu a posilňovač som nanášala aj na farbené nechty. Prospievalo im to, lebo aj naďalej sa im vyhýbali všetky problémy, akurát na farebnom laku bolo po dvoch vrstvách vidno, že na nich niečo je. Teraz, po niekoľkých mesiacoch používam spevňovač po každom odlakovaní a následne si nechty opäť nalakujem. Môžem povedať, že stále sú krásne dlhé, lebo sa im vyhýba lámanie a štiepenie. Posilňovač im pomohol, pretože predtým som štiepenie nevedela zastaviť, teraz po ňom niet ani stopy.
Plusy:
  • malé balenie môžete so sebou vziať kamkoľvek
  • bez výraznejšej vône a farby
  • so štetcom sa dobre pracuje
  • rýchlo uschne
  • spevňuje a posilňuje nechty, neštiepu sa, nelámu sa, vyzerajú zdravšie
Mínusy:
  • treba si na tento rituál zvyknúť, aspoň zo začiatku
Posilňovač som kúpila na stránke www.mojalekaren.sk, kde stojí necelé 3 eurá.
Ako posilňujete svoje nechty? :)

You Might Also Like

13 Vaše komentáre

  1. odporúčam, cela rada ich vyrobkov na nechtiky je skvelá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mna trochu desi te formaldehyd v zlozeni....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pred pár mesiacmi som na nejakom blogu, už fakt netuším kde, narazila na recenziu na ďalší z lakov eveline z tejto rady výrobkov, nechtový kondicionér alebo čosi také. predtým som vyskúšala neskutočné množstvo lakov na zosilnenie nechtov, ale žiadny z nich nemal takú účinnosť ako ten od evelin. nechty sa mi toľko nelámu ani neštiepia (jedine keď od nich chcem až príliš) a rastú rýchlejšie. také zdravé nechty, ako mám teraz, som nemala asi nikdy. pomaly sa mi míňa prvá fľaštička, takže musím skočiť do drogérie po ďalšiu, lebo som vážne spokojná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tento používam strašne dlho aj ja a je super! :) a dávam si ho len ako podlak, funguje aj tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Lucia, dnes som si aj objednala tento posilňovač nechtov, som na neho veľmi zvedavá, pretože doteraz som si nenašla prípravok, ktorý by mal na moje nechty poriadny účinok. Chcem sa ťa spýtať, ktoré laky na nechty používaš? Lebo ja mám takmer stále s lakmi zlé skúsenosti, nevydržia mi, stačí keď umyjem riad a už sa začne lak olupovať. Vopred ďakujem :)
    Klaudy'sshoppingenjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Niekedy mi veľmi pomôže kvalitný podkladový a vrchný lak, prípadne trblietavý lak, tie predĺžia životnosť farebného laku. Veľmi kvalitné sú pieskové laky od Avon a Gabriella Salvete, Mavala, Astor Perfect Stay, Yves Rocher gélový lak, Orly, Dermacol 5 day stay či Max Factor :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe