Aby slniečko nenapáchalo žiadne škody

18:21

Leto je obdobím radosti, kedy si človek o niečo viac vychutnáva to, čo mu život ponúka. Slníme sa, kúpeme sa, viac sa túlame po vonku, drinky sú o niečo chutnejšie, zmrzlina o niečo sladšia, nočné posedenia sa poľahky predĺžia a západy slnka majú neopísateľné čaro. Pobyt na slniečku si ale môže vypýtať svoju daň a o pokožku sa musíme dôkladne starať, chrániť ju pred škodlivými slnečnými lúčmi. Bioderma priniesla, ako každý rok, niekoľko noviniek. O opaľovacom kréme aj pene ste si už mohli prečítať. Teraz si niečo povieme o suchých krémoch.
















Krém je dostupný v niekoľkých variantoch: svetlý, tmavý a číry. Môžete si o nich prečítať:

  "Je to maximálna solárna ochrana pre všetky typy pleti vrátane mastnej, intolerantnej, pleť svetlú s pehami a pleť vystavenú intenzívnemu opaľovaniu. Nová reofluidná textúra zaisťuje veľmi komfortnú a spoľahlivú aplikáciu.


  • Veľmi vysoká UVA / UVB ochrana
  • Zmatňujúci efekt
  • Dlhodobý hydratačný účinok
  • Bojuje proti predčasnému starnutiu pleti
  • Nezanecháva biele stopy ani mastný film
  • Ultra-ľahká textúra
  • Excelentná tolerancia
  • Fotostabilná"
Photoderm Max Aquafluid je zaujímavým produktom, na jeho používanie som sa tešila. Jedná sa o krém, ktorý by mal pleť účinne ochrániť pred škodlivým ultrafialovým žiarením, hydratuje a zmatňuje pleť. Číry je ideálny, keď sa nelíčim, svetlý je momentálne moc svetlý a tmavý je ideálny, keď idem niekam na prechádzku a nemám potrebu sa líčiť. Krém má 40 ml a je v štíhlej plastovej tube s tenkým aplikátorom, z ktorého vyjde len požadované množstvo krému. Spomínam to úmyselne, lebo nedávno som mala krém, ktorý stačilo otvoriť a z toho tenučkého aplikátora sa začal tlačiť von redší krém a nedal sa zastaviť :) Odvtedy si hneď kontrolujem každý krém v podobnom balení - či nemá tendenciu utekať. Čo sa vône týka, takmer nevoňajú. Je tam nejaká aróma, ale nič výrazné ani zaujímavé. Nie je riedky ani hustý - je to taká akurát konzistencia. Ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vsiakne a ... po chvíli ani neviete, že ste ho použili. Mnohé moje opaľovacie krémy a mlieka, prípadne produkty určené ja tvár, síce pekne chránili pred slniečkom,ale pleť bola taká mastná, že som sa leskla ako diskoguľa. Tento krém je celkom iný, pleť pekne zmatní a ostáva úplne jemná a hladká. Hydratuje ju a vďaka tomu vyzerá počas dňa veľmi dobre. Číry krém je ideálny k vode, ak sa nelíčite, tak kamkoľvek idete. Môžete sa spoľahnúť, že počas dňa bude vaša pleť chránená, dlho zmatnená (okolo 5-6 hodín určite, potom som cítila, že sa trošku lesknem, ale nič vážne, pri vode som to vykúpala, inak som použila zmatňujúci obrúsok). Svetlý a tmavý krém sú celkom dobré miesto make upu, keď idem von ( myslím si, že sa nestratia na festivale, dovolenke a kdekoľvek, kde sa snažíme vyzerať k svetu), pretože make up nepotrebujem. Moja pleť vyzerá celkom dobre, stačí mi len trochu zjednotiť pleť. Odporúčam ho aj ľuďom s citlivou pleťou a alergiou na slniečko. Moju maminu trápia práve tieto problémy a krém používa tiež. Nemala jeden jediný problém a tiež je spokojná. Krém rozhodne stojí za vyskúšanie, najmä ak milujete všetky outdoorové letné aktivity a potrebujete chrániť pleť pred škodami, ktoré môže slniečko napáchať.
Plusy:
  • malé balenie s dobrým aplikátorom
  • bez výraznejšej vône
  • dobrá konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne, zanecháva matný finiš
  • pleť je matná, hydratovaná, chránená
  • aj svetlý a tmavý odtieň.

Mínusy:
  • nenašla som, som spokojná
Odporúčaná cena číreho krému je 17,78 a svetlého a tmavého je 18,90.

Skúsili ste niektorý z týchto krémov? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Je to skvelé !!! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tohle si na sebe napatlat, tak ze mě bude celoročně ředitel vápenky =D já se nenatírám vůbec, maximálně 15tkou (taky bioderma) dvě až tři místa, kde vím, že se chytám, jinak vůbec... podle mě je to přeceňovaný...

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby máš alergiu na slnko, veľa materských znamienok alebo atopický ekzém, nepovažuješ to za preceňované :) Naopak, chránila by si sa najviac, ako by to šlo.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe