Farebné a hravé leto

19:11

S letom sú neodmysliteľne späté živé a žiarivé farby a skúšanie nových vecí. Kým niekto sa odváži na nový adrenalínový zážitok, iný sa vyberie na dobrodružnú dovolenku a ja som sa rozhodla prvý raz v živote vyskúšať púdre na vlasy a stala som sa majiteľkou multifunkčného líčidla. Hoci sa leto pomaly končí, tieto výrobky využijem celoročne. Lebo farebný svet je krajší :)


















O multilíčidlesi môžete prečítať:
     "Na pleť zjednotenú make-upom naneste prstami na tvár vybraný odtieň a krúživými pohybmi rovnomerne zapracujte do stratena, zľahka naneste na očné viečka alebo pod obočie, potom ho vklepte do pier, tónujte podľa potreby."


Toto malé milé farebné čudo je v plastovom obale, ktorý dobre drží. V ponuke nájdete 5 rôznych odtieňov, od menej nápadných až po výraznejšie. Môj odtieň Ivory by som označila za veľmi nenápadný, ale dá sa s ním vyčarovať líčenie s nádychom slnka. Tuhé multilíčidlo s pigmentami a perleťou rozžiari tvár, dodá zmyselný lesk očiam, tvári a perám.  Najlepšie sa nanáša prstami a môžete ho použiť pod obočie alebo do kútika očí na rozjasnenie. Tento spôsob mám najradšej, lebo ako som spomenula, je to jemná trblietavá farba. Raz som ho použila ako samostatný očný tieň, nebolo to škaredé, ale keďže milujem tmavé a sýte farby, mala som pocit, že je to málo výrazné. Naviac, líčidlo je trošku mastnejšie, preto sa mi po čase zlievalo. Ďalej ho môžete použiť miesto lícenky. Pleť sa pekne trbliece a žiari. Na slniečku sa to pekne odráža :) Na pleti až tak mastne nepôsobí a výdrž je zopár hodín. Ostávajú po ňom trblietavé stopy. Môžete ho použiť aj na pery, ale to mi celkom nevyhovuje, preto líčidlo používam na rozjasnenie očí. Bonusom je sladká, príjemná vôňa.
Plusy:
  • jednoduchý, pekný obal
  • príjemná sladká vôňa
  • mastnejší, ale na pleti tak nevyzerá
  • možno ho použiť na oči, pery, tvár
  • rozžiari pleť či oči, oživí líčenie
Mínusy:
  • kratšia výdrž
Líčidlo stojí 3,79 a kúpite ho v 5 farevbných verziách.


O púdri na vlasy si môžete prečítať:

      "Benefity: Ľahko zmývateľná

Farbeniu vlasov sa teraz medze nekladú. Zlaďte si vlasy s outfitom pre akúkoľvek príležitosť. Pre lepšiu trvanlivosť farieb naneste púder na mokré vlasy, farbu vo vlasoch zafixujte použitím fénu či žehličky na vlasy
."


Púder na vlasy bola zaujímavá skúsenosť. Mám modrý a ružový, celkovo si môžetge vybrať zo 6 farieb. Malý plastový obal ukrýva tuhý farebný prášok, ktorý sa ľahko aplikuje na vlasy. Stačí priložiť prameň a pošúchať. Mám tmavšie vlasy, preto sa farba nechytila tak výrazne, ale výsledný efekt sa mi zapáčil. Je tu však pár problémov. Musíte sa pripraviť na to, že pri aplikácii sa prášok môže dostať aj na oblečenie a okolo vás, lebo opadáva. Vlasov sa nechytajte, lebo farba ostáva na prstoch, oblečení a na všetkom, čoho sa dotkne. Lepšie drží vtedy, ak si zafarbíte ešte mokré vlasy, usušíte ich a zalakujete lakom na vlasy.Výdrž je niekoľko hodín, farba pomaly stráca na intenzite.  Farba sa ľahko umýva a nepoškodzuje vlasy. Bežne by som po niečom takom nesiahla, ale na festival, koncerty či párty je to celkom super doplnok.

Plusy:
  • v ponuke 6 odtieňov
  • ľahká aplikácia
  • dobre to vyzerá
  • ľahko sa umýva
Mínusy:
  • farba sa môže otierať
  • kratšia výdrž
Púder stojí 3,79 a vďaka 6 farbám si namixujete hravý  farebný účes :)

Kúpili by syte si niektorý z týchto produktov? :)



You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. tie púdre na vlasy vyzerajú super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pudry vypadají fajn, ale mě všechny takové produkty vlasy dost vysušovaly.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/recenze-paletky-e-style-02-charm.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ich používam tak málo, že nič také som si nevšimla :)

      Odstrániť
  3. Už už jsem chtěla psát, že Dermacol moc nemusím, ale ten pudr na vlasy mě zaujal a snad jej i vyzkouším.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe